Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.747
Cevap
86
Favori
202.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdemre

Yeriniz nerede erzurumda mi? Elden alalim

Evet Oltu nun neresinde?

Zamanında orada askerlik yaptım, 250 liraya askere tesbih satıyorlardı. Şimdi burada orjınal Oltu taşını 10 liraya görünce pek inandırıcı gelmedi. Ben ozamanlar, parasızlıktan rus taşı almıştım. Ama gayet iyi hala kullanıyoruz. Eğer oltuysa bende alıcam teslim alanlar yorum yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inceleyeyim bakalim bu kadar yogunsa konu fena degildir tesbihler.Kuka tesbihimi bakayim diye unutturup ic eden arkadasima da sevgiler.

• İşlemeleli modellerinin mevcutmudur?

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    İşlemeli modellerimizi uygun fiyata sunamadığımız için satmıyoruz.Bunun yerine işlemeli kukalarımız mevcuttur.Dükkanımıza göz atmanızı önerir,saygılar sunarım
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Hocam yaprak ve yonca imamelerinin resmi var mı
  • firtilli kullanıcısına yanıt
    Yaprak ve yonca püskül ucunun resim işlemini malesef şuan yapamıyorum.Yoğunluk sebebi ile sizden özür diliyorum.

Fakat belirtmem gerekir ,tuğra ve ayyıldıza kıyasla yonca küçük kalacaktır.Yaprak ise standart olacaktır.
  • Alanlar mutlaka buraya incelemelerini, yorumlarini koyacaktir.

Bizim her mesaji takip etme durumumuz yok. Dolayisi ile donanimhaber kullanicilarindan gelen inceleme ve yorum mesajlarini ilk mesajiniza eklerseniz sevinirim.

• igneli kullanıcısına yanıt
    Tabiki,belirttiğiniz gibi yorumlar mutlaka yazılacaktır.İlginiz için teşekkür ediyoruz
    İnanın dalga geçmek için sormuyorum cumadan sonra sipariş vereceim yaprak çınar yaprağı mı

Estağfurullah efendim,sorun bizim resim çekemememizdir.Bu nedenle bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz.
    Siz siparişi verin ucuna yaprak takalım,yanında da tuğra veya ayyıldız hediye koyalım.Beğenmezseniz onları takarsınız bu şekilde hatamızı telafi edelim efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikir_taneleri

İzmirden yapıyorum efendim,fakat yarın cumartesi kargolar yarım gün çalışıyor bu nedenle aksaklık olabilir.Pazartesi gününe sarkabilir.Saygılarımla

izmir den elden alma imkanımız varmı acaba
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Değerli müşterimiz yalnız çalıştığım ve çok yoğun talep sebebi ile malesef şuan için bu mümkün olmayacaktır.Dilerseniz internet üzerinden alabilirsiniz.Ayrıca kargo ücreti izmirde 2 kez kentkart basma ücretine olduğu için sizin içinde sadece zaman israfı olacaktır.Saygılar sunuyorum
  • 10 tl ye oltu olmaz ne erzurum ne gürcü 1 taşın yarısını alırsınız belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikir_taneleri

Değerli müşterimiz hergün saat 15.30 a kadar olan satışları kargoluyoruz.Sanıyorum sizin alımınız 15.30 sonrası idi.Bu nedenle bugün kargolanacaktır.Saygılar sunuyorum

(232073352) sipariş numaram, mümkünse imamesi ay yıldız olabilir mi?
  • Sartikan kullanıcısına yanıt
    Sayın Sartikan,ürünümüzün test edilmesi için bütün imkanlar sağlanmış olup bu konuda hiçbir kuşkuya gerek yoktur.Saygılar sunarım
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim siparişi verdim. kullanıcı adım mickybo
  • ares_turk kullanıcısına yanıt
    Merhaba,kargonuz saat 12 de şube tarafından alınmış ve işleme koyulmuştur.Bu nedenle değişiklik malesef yapılamayacaktır.Bu konuda anlayışınızı rica ediyorum.

Diğer alıcılarımıza da alım sonrası hemen tercihlerini mesaj ile belirtmelerini rica ediyorum.

Kargo takip numaraları akşam 19.00 a kadar sisteme girilecektir.
    Hayırlı olsun,sağlıkla kullanınız.
  • diabrek kullanıcısına yanıt
    Ben dahil şu konuyu gördükçe yorum atıyorum 10 liraya Oltu olmaz diye herkes alıyor anlamadım sakalımız yok tamam da
    Ulan hangi Erzurumlu 10 liraya Oltu satar adamlara 2 senedir 50 yıllık binaya 800 lira veriyorum bu halk bedava mezar bulsa içine girer 10 liraya seri seri rus taşı dizip satıyor insanlara rus taşı kilosu 5 lira herhalde öyle bir şey

• DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    Sayın kullanıcı,ilgili yorumlara daha önce cevap verdiğim için şimdi yanıt vermeyeceğim.Ancak şunu söylemek isterim ki,sizin ev sahibinizin yapmış olduğu bir uygulamadan dolayı tüm esnafımızı ve iş yapan,yapmaya çalışan insanlarımızı genelleme içine almanızı yanlış buluyorum.Zira sadece yakın çevremde dahi ,durumu kötü olan insanlara evlerini ücretsiz veya çok komik ücretlere kiraya veren insanlar mevcut bununla beraber yüksek fiyatta direterek 2 yıldır evlerine kiracı almayan arkadaşlarımda mevcut.Ayrıca 50 yıllık eve 800tl ücret verebilecek durumunuz olduğu için aslında zor bir yaşam sürmediğinizi düşünüyorum.Toplumumuzda tabiki iyi insanlar olduğu kadar fırsatçı insanlarda mevcuttur.Bu nedenle lütfen genellemeden kaçınalım.Değerli insanlarımızı incitmeyelim.

Saygılar sunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.