2012 1.6 HIGLINE JETTA ALDIK. AMA PASSAT Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Trendline 66.300-TL alsaydık diye düşünmeden edemiyorum.
jettamız daha 1 haftalık.
Boş bir Passat alsaydın " DESİNLER" mantığı ile hareket edip, bir çok donanımdan mahrum kalacaktın. İkinci Jettasını alan biris olarak söylüyorum; EN İYİ TERCİH Hayırlı olsun
ikisinde de tam bağımsız arka süspansiyon var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: darkside01
Evet standart. Yalnız passatların ses yalıtımı ve süspansiyonları jettalardan çok üstün.
quote:
Orijinalden alıntı: autotechvw
quote:
Evet standart. Yalnız passatların ses yalıtımı ve süspansiyonları jettalardan çok üstün.
sınıfları farklı ama ben yeni golf highline , jetta highline ve passat comfotline arasında kaldım. burada jetta yı okuyunca passat yanında çin malı gibi kalıyor hissi uyandırıyor insanda. kapı iç kısmının plastik olması dışında görünüşte bir kalitesizlik var mı sizce jettada? yoksa sınıf farkından dolayı aynı sürüş konforu olmayacağı kesin gibi bir şey ...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: autotechvw
quote:
sınıfları farklı ama ben yeni golf highline , jetta highline ve passat comfotline arasında kaldım. burada jetta yı okuyunca passat yanında çin malı gibi kalıyor hissi uyandırıyor insanda. kapı iç kısmının plastik olması dışında görünüşte bir kalitesizlik var mı sizce jettada? yoksa sınıf farkından dolayı aynı sürüş konforu olmayacağı kesin gibi bir şey ...
Passat her açıdan jettadan çok daha kaliteli bir araç. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben passat comfortline ı, jetta higline a değişmem. Özellikle passatların iç mekan kalitesi çok farklı. Sanki jettaları başka bir firma, passatları başka bir firma üretmiş gibi. Söylemekle olmaz. Bir plazaya gidip ikisinin de iç mekan detaylarını inceleyin. Ne demek istediğimi anlarsınız.
Ben full jetta yerine passat comfort alın derim. Şu an jetta kullanıyorum fakat bundan sonra passat veya tiguan almayı düşünüyorum. Tabi VW yaptığı hataları fark eder ve jetta 7 de bunları tekrarlamazsa jetta da alabilirim.
İyi günler...
quote:
Orijinalden alıntı: İlker Yıldız
full jetta :)))) boşşş araba olduktan sonra passat olsa ne yazar, ismi var sadece ama jettada da hemen hemen aynı konforu yakalarsınız ve highline olur yani..
hocam fikrinize saygı duyuyorum. ama aynı konforu yakalarsınız demek biraz hata. bende aynı durumdaydım trendline passat aldım. passat gerçekten jetta dan çok farklı bir araç sanki kast sistemi gibi ( ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama ) passata bindiğiniz zaman jetta yı gerçekten araba olarak saymıyosunuz ben bunu anladım. bundan sonra touareg almayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme