quote:Orijinalden alıntı: Kotarou KatsuraKaranlık Babası Star Wars fanı olduğu için kendisi de mecburen olan ben diyorum ki; Debonair Jayce masterrace
karanlık güç jayce alanlarda genel olarak bi mallık sezdim kostümden midir nedir alanlar hep mal oluyor. istisna çıkıyor tabi de kaideler sabit.
quote:Orijinalden alıntı: Onii Chan KenobiKaranlık Güç çok güzel skin ancak Debonair oyundaki en güzel skinlerden birisi bence.Debonair zaten var arkadaşlar bence de debonair çok güzel bi skin
quote:Orijinalden alıntı: srcn13579Debonair zaten var arkadaşlar bence de debonair çok güzel bi skin Alıntıları Göster full metal
quote:Orijinalden alıntı: TexasredKaranlık güçbence debonair ama illa bu ikisi arasındansa karanlık :P
quote:Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan Babası Star Wars fanı olduğu için kendisi de mecburen olan ben diyorum ki; Debonair Jayce masterrace Fullmetal Jayce Metroid Referansı SW değil.
Skin Mayıs'ın 4'ünde yayınlanınca ben de öyle düşünmüştüm halbuki Aynı şekilde tanıtımında da Chosen yi'yi falan kesiyordu
quote:Orijinalden alıntı: Teemo ErdoğanSkin Mayıs'ın 4'ünde yayınlanınca ben de öyle düşünmüştüm halbuki Aynı şekilde tanıtımında da Chosen yi'yi falan kesiyordukazanovanın b atışını tek geçerim
quote:Orijinalden alıntı: calibrane karanlık güç jayce alanlarda genel olarak bi mallık sezdim kostümden midir nedir alanlar hep mal oluyor. istisna çıkıyor tabi de kaideler sabit. Gerçektende öyle!!!