Şimdi Ara

full nokia telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bütçem fazla değil, gps, 3g, wi-fi bütün özellikleri olan en uygun fiyatlı ve kullanışlı nokia modeli olarak ne önerebilirsiniz... teşekkürler....

• temiz 2.el n95 8gb daha iyisi n96 ama çok pahallı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozyavuz

arkadaşlar, bütçem fazla değil, gps, 3g, wi-fi bütün özellikleri olan en uygun fiyatlı ve kullanışlı nokia modeli olarak ne önerebilirsiniz... teşekkürler....

bunların hepsinin bir arada olduğu pek çok model var fakat bütçeniz ne kadar ? N82-N95-N79-N96-N85 pek çok model var..
  • bütçene bağlı. N96 diyeceğima ma dediğim gibi bütçene bağlı.
  • ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar... sanırım ikinci el N95 veya bulabilirsem N96 alıcam...
  • E65 te olabilir şuan ondan yazıyorum hatta düşünürsen bakabiliriz Pm atabilirsin
  • sağolun. ancak bütçem müsait olduğunda E65 yerine E66 düşünebilirim..çünkü E66'nın E 65 den daha donanımlı olduğunu sanıyorum.. ilginiz için teşekkürler.
  • 3120 ikinci el satabilirim arkadaşım wifi dışında tüm özellikleri bnziyo 3g de var 200tl peşin artı 1gb hafıza kartıda var yanında nokia kom aş garantili iligilnrsen pm atablrsin ankara içi elden teslim ederim
  • sağolu. Ancak ben almışken wi-fi si de olsun isterim... diğer taraftan şu an döviz yüksek olduğu için alımı biraz erteledim.. ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • w960 ve p1i yide düşünebilirsin fazla takoz olmaz dersen p990...
    bunun yanında htc.nin modellerinede bak...

wi-fili bi model alıcaksan kesinlikle ekranı dokunmatik olsun...
  • teşekkürler... önerinizi dikkate alıcam bugün vatan bilgisayarda htc 3g modelini gördüm. word kampanyası ile (kdv siz 5 taksit) bir milyar kusüre veriyorlar. turkcell işbirliği ile... cihaz baya güzel...fazla incelemedim... nokianın yada samsungun üst modellerine tercih edilirmi bilmiyorum... döviz düşene kadar karar alma sürecini tamamlamam lazım... tabi düşerse....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozyavuz

teşekkürler... önerinizi dikkate alıcam bugün vatan bilgisayarda htc 3g modelini gördüm. word kampanyası ile (kdv siz 5 taksit) bir milyar kusüre veriyorlar. turkcell işbirliği ile... cihaz baya güzel...fazla incelemedim... nokianın yada samsungun üst modellerine tercih edilirmi bilmiyorum... döviz düşene kadar karar alma sürecini tamamlamam lazım... tabi düşerse....

valla 5800dan uzak durda gerisi çokta önemli degil... birde omnianın dokunmatik hassaiyerti çok iyi degil... bunlara dikkat et...

ben htc. nin bi kaç modelini kurcalamaya kalktım darty.de biraz afalladım:) okadar adamın içinde rezil olmamak için çaktırmadan geri koydum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.