Şimdi Ara

FULL OTOGAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada diğer markalara nazaran 18 Krş daha ucuza satılan Full Lpg kullanan arkadaşlar var mı? Varsa memnunlar mı? Tavsiye eder misiniz? Ucuz olunca insan kuşkulanıyor!

• Kullanabilirsin sorun olmaz.
  • kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. ayrıca full lpg katkılı mıdır katkısız mı?
  • Sürekli Shell'den alırken yolum düşerse Full'ün yayılmadan önceki tek yerinden de alırdım. Pompada Milangaz yazardı ve hiçbir zaman fark görmedim hissetmedim. Zaten milangazı iyi bilirdim. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar son 2 depoyu Full'den (Kasımpaşa) aldım. Gazı Tüpraştan alıyoruz dediler ama sürüşte yine bir fark görmedim. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Sürekli Shell'den alırken yolum düşerse Full'ün yayılmadan önceki tek yerinden de alırdım. Pompada Milangaz yazardı ve hiçbir zaman fark görmedim hissetmedim. Zaten milangazı iyi bilirdim. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar son 2 depoyu Full'den (Kasımpaşa) aldım. Gazı Tüpraştan alıyoruz dediler ama sürüşte yine bir fark görmedim. Tavsiye ederim.

Gaz Milangaz ya da Tüpraş değil. Argaz diye kendi gruplarına ait bir markaları var. Ar Grup idi yanılmıyorsam ve bu bilindik Arbella makarnasının da sahibi oluyorlar zat-ı muhteremler.
    Gaz katkılı otogaz değil ancak ne yalan söyliyeyim Shellgas kadar fazla km yapamıyorsun anca toplamda ödediğin para ve yaptığın km ile aldığın rakam km de aynı sarfiyat değeri dolayısıyla az ödeyrek psikolojik bir rahatlaa sağlayabilirsiniz.

• Ben kullandım bir fark göremedim, diğerleriyle aynı gibi
  • fullden hiç almadım ama büyükçekmecede kadoil var gazı hafta içi 2.09 dan hafta sonları 2.05 'den veriyor (lipetgaz) herzaman piyasadan ucuzdur 3 yıldır oradan gaz alırım bir kez sorun yaşamadım.
    full veya kadoil bu tür indirimli yerlerden yakıt alarak diğer firmalarında bu tür indirimlere gitmesini sağlayabiliriz yada en azından buralardaki indirim kalıcı olur
  • Fullpet piyasaya yeni ve iddialı giren bir akaryakıt firmasıdır.
    Stratejileri ise aracıyı ortadan kaldırarak kendilerinin kurdukları istasyonlarda kendi maaşlı elemanlarıyla satış yapmaktır.
    Buda %10 iskonto olsa ""atıyorum"" Allah bereket versin, tüketinin yararına bir stratejidir.
    Rusyadan Tedarik ettikleri gazı Karadeniz LPG üzerinden getirip depolayarak satıyorlar,

Şuan için sattıkları gazın ; Tüm gaz dağıtım firmaları tarafından denetlendiğini hatta numuneler alınarak testlerin yapıldığını, EN 589 kriterlerine uygun olup olmadığını hatta ayaklarının kaydırılması için açık kapı aradıklarını bilecek kadar akıllı olduklarını düşünüyorum.

Sizin yapacağınız en iyi test şu olabilir sevgili LPG kullanıcıları ;
    1- 10.000 km kadar kullanın bu gazı ve servisinize gittiğinizde LPG filtrenizin temiz yada kirli olup olmadığını gözlemleyin. Temizse kullanmaya devam edin.
    2- Full depo ile yaptığınız menzili zaten ezbere biliyorsunuz, bu menzilinizin aynı olup olmadığını chek edin,
    3- Sizlere uygun hizmet veren firma diğerleriyle aynı temizliğe ve aynı menzile sahipse tabiiki bu firmayı destekleyin,
    4- Aynı zamanda PO nunda bu gazı kullandığı duyumunu aldım,
    5- İstanbulda tüm ticari taksilerin bu istasyonların önünde kuyruk oluşturduğunuda dikkate alırsak, bu firmanın elinden tutun arkadaşlar.
    6- LPG sektörüne 1 adım yaklaşana ben iki adım yaklaşırım ""ATA SÖZÜ GİBİ Bİ LAF ETTİM AMA ARKASINDAYIM ARKADAŞLAR""

Belki LPG kullanıcıları bu tutumuyla diğer dağıtım firmalarınında aklını başına getirir.

Saygılarımla dostlar , bu başlığa sahip çıktığınız kadar menfaatiniz olur unutmayın.
    Başlığı açan arkadaşada teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 16 Mart 2011; 21:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

quote:

Sürekli Shell'den alırken yolum düşerse Full'ün yayılmadan önceki tek yerinden de alırdım. Pompada Milangaz yazardı ve hiçbir zaman fark görmedim hissetmedim. Zaten milangazı iyi bilirdim. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar son 2 depoyu Full'den (Kasımpaşa) aldım. Gazı Tüpraştan alıyoruz dediler ama sürüşte yine bir fark görmedim. Tavsiye ederim.

Gaz Milangaz ya da Tüpraş değil. Argaz diye kendi gruplarına ait bir markaları var. Ar Grup idi yanılmıyorsam ve bu bilindik Arbella makarnasının da sahibi oluyorlar zat-ı muhteremler.
    Gaz katkılı otogaz değil ancak ne yalan söyliyeyim Shellgas kadar fazla km yapamıyorsun anca toplamda ödediğin para ve yaptığın km ile aldığın rakam km de aynı sarfiyat değeri dolayısıyla az ödeyrek psikolojik bir rahatlaa sağlayabilirsiniz.

En son Shell'den doldurduğum deponun eksilenini tamamladığımda 100 km'de 10lt yaktığım ortaya çıkmıştı. İlk fırsatta Fullpet'in gazı ile benzer bir test yapıp sonucu burada paylaşırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

quote:

En son Shell'den doldurduğum deponun eksilenini tamamladığımda 100 km'de 10lt yaktığım ortaya çıkmıştı. İlk fırsatta Fullpet'in gazı ile benzer bir test yapıp sonucu burada paylaşırım.

Fullpet Kasımpaşa'dan aldığım 2 depodan sonra 3.kez depoyu aynı yerden doldurdum. KM sayacını sıfırladım. 225KM yol yaptıktan sonra Shell'den eksileni tamamladım. 26 litre gaz aldı. Yani 100km'de 100*26/225=11.5 gaz yakmışım. Bu da demek oluyor ki %7 indirimle aldığım gaz ile aynı kilometrede %15 daha fazla yakmışım.

Bundan sonra Fullpet'ten mendil bile almam.

• bu hafta lpg filtresini değiştirdim temizdi( genede değiştirdim hafif kirlenme diyelim ) %70 full diğer zamanlarda ucuz gazdan alıyordum hiç sorun yok
  • Vay bir kusur senelik konu hortlamis

Haizr bakmisken son durumu yazayim. Cok uzun sure Full LPG kullandim ve genel olarak sorun yasamadim ancak son zamanlarda Ikitelli Full den aldigim LPG ile daha az km yaptigimi farkettim ve artik Ikitelli FULL den mecbur kalmadikca gaz almiyorum. Su an bulundugum yerde hem gaz kalitesi hem fiyat avantaji nedeniyle gazi Milangazdan aliyorum. Hem daha ucuz hem yuzde 5-10 kadar daha uzun menzil yapiyorum (3-4 depo ile test ettim sonuc asagi yukari bu sekildeydi).
  • 15000 kilometreden fazla yol yaptım full deki yakitla ilgil bir sorun yasamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 50 tl gaz aldım shell den , opetten ve bp den en fazla 150 km yol gidebildim arabayı servise götürmeyi düşünüyordum çok yakıyor diye

geçen fullden aldım 230 km yol gittim şaşırdım demek problem arabada değil

shell opet bp nin ki ne gazı böyleee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhilmi -- 11 Aralık 2012; 21:46:36 >
  • benimn aracımdada fullden aldığım tam depo gaz 500 km götürürken diğer shell, opet gibi yerlerden aldığımda menzil maksimum 430 oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.