Şimdi Ara

Full Paket aboneliği okumadan geçme!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dikkatli olun! Atlamayın hemen full paketlere sonrasını da düşünün şöyleki:

Full paket aboneliği için arandım karşımdaki oparötör üyeliğimi istediğim zaman sonlandırabileceğimi bununda ekstra bir bedeli olmadığını söyleyip ikna etti beni nede olsa kanalları beğenmezsem kullanmayıp iptal edebilirim diye düşündüm. Paketi satın aldıktan sonra kanalları beğenmeyip sonlandırma talebiyle müşteri hizmetlerini aradım ne derse beğenirsiniz Varan 1 erken kapama fark ücreti alırlarmış . Hadi sineye çekip devam etsin dedim. Aylar sonra 1 yılım doldu gene kapatma talebinde bulundum varan 2 talebini önce müşteri hizmetlerine bildiriyorsun tabiki yetmiyor!! varan 3 sonra APS ile dilekçe yazıp ekine de nüfus cüzdanı fotokpisini ekleyip istanbula 5,5 TL para harcayıp mektup yazıyorsun tabi buda yetmiyor!! Varan 4 son durum ne diye müşteri hizmetlerini arıyorsun hala abonelik kapanmamış biz sizi arayıp sözlü talebinizi alacaz deyip gönderiyorlar!! (Daha arayacaklar!!!)
    Özet: Paket abonelikleri bataklık gibi bir girersen çıkmak mükmün deyil gibi. Bilginize...

• --------------------------------------------------------------------------------

Geçmiş olsun,bende Çarşamba günü d smart'a abone oldum (giriş+sinema paketi sd) allahım bu ne kanallar görüntü kalitesi çok kötü filmler hiç bir halta yaramaz iptal etmek istedim müşteri temsilcileri sözde temsilciler fakat net bir cevap vermiyorlar arkadaşlar ben bu ay sonuna doğru yurt dışına çıkacağım green kart çıktı d smart'ı nasıl iptal edeceğim bana kaç'a patlar 2 yıllık taahütte verdim burada kalacağımı bilmiyordum,çok pişmanım cevap veren olursa çok sevinirim..
  • Arkadaşım sende benim gibi yapacaksın başka çaresi yok. Normal paket ücreti ne ise aradaki farkı mevcut tarifenden çıkar ödeyeceğin ücret yaklaşık odur. İptal için hemen ara sonrada pk 138 şişli istanbul adresine APS ile aşağıdaki gibi bir dilekçe yaz..

DSMART
    (Doğan TV Digital Platform İşletmeciliği A.Ş.)

................. Numaralı Dsmart abonesiyim. Firmanızdan satın almış olduğum ........ Paket aboneliğimin sonuna gelmem nedeniyle ve içeriğindeki tv kanallarını zamanımın olmadığından dolayı izleyememem nedeniyle .../.../2012 tarihinde 0850 266 0 266 numaralı telefondan ulaştığım müşteri hizmetlerinize ....... Paketimin yenilenmemesi/sonlandırılması talebinde bulundum ayrıca müşteri hizmetlerinizin isteği üzerine talebimi yazlı olarak bu dilekçeyle de tarafınıza bildirmiş bulunmaktayım.
    Gereğini rica ederim.

Tarih isim/soyisim imza

Ek: Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 Adet)

• full paket modellü üyelik olacaksınız kendi adınıza açtırmayacaksınız sonra toplu ödeme yaparak 1 yıl sonunda tekrardan abene olup yeniden modul alıp keyfinize devam edeceksiniz nedir bu fatura vs.. sıkıntınız yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.