ALLAH aşkına yardım edin. delirecem. tv kartını oyunları full screen yaptığımda yeniden baslıyor. oyunlarda mecburen full screen dolayısıyla oyun falan oynayamıyorum. bundan once format attım bisey olmadı bu sefer oldu. her seferinde aynı şekilde yukluyorum driverleri ama simdi boyle. kac kere yukledim driverleri olmuyo. oyun krizine girdim. yardım edin.
oyunu actığım an hiçbir tepki vermeden reset atıyoo. biseyleri full screen yaptığımdada öyle
ekran kartın kac mb?
ekran kartını fanı donuyomu belki sorun ondadır aklıma gelen başka bişeyde psu sistem ozelliklerini tam yazarsan yardımcı olmaya çalışırız
"Aşırı Sıcaklıktan Kaynaklanabilir!" diye bir düşüncem var!
ekran kartın full screen yaptıgında ekran kartın daha fazla gpu ve bellek kullanmak isteyecektir.bu da sıcaklık artısına neden olur.eger fanların saglıklı calısmıyorsa veya termal macunun işlevini yerine getirmiyorsa sogutucu blok ısıyı dagıtamayacagından gpu ısınır ve sistem de ekran kartı yanmasın diye bilgisayarı yeniden baslatır.bu sorunun nasıl gercekleştigiydi :))
cozum ise ekran kartının fanı saglıklı calısıyormu onu kontrol et.calısıyorsa temizligini yap yagla.sorun fanda degilse sogutucu blogu cıkarıp altına kaliteli bi termal macun sur.ısı degisikligi olmazsa kartını teknik servise bi test ettir.donanımsal bi sorun olabilir