Şimdi Ara

Full-Stack Web Developer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ismet -- 13 Temmuz 2020; 13:18:46 >

• Full-Stack Web Developer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ismet -- 13 Temmuz 2020; 13:19:5 >
  • benimde cypherda 1 lvl charim var yeni actim. civciv aldim. o civcivin bir adi varmi ? ben onun adini ali_ismet koydum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

beyler benim ares te 48 lvl carım var su ::::DOG:::: kim solermısınız lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

benimde cypherda 1 lvl charim var yeni actim. civciv aldim. o civcivin bir adi varmi ? ben onun adini ali_ismet koydum.
    quote:

ya kim açmış bu topiği sırf adama SAAALAAAAKK demek için aresde char açıp bu adama pm atasım geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

benimde cypherda 1 lvl charim var yeni actim. civciv aldim. o civcivin bir adi varmi ? ben onun adini ali_ismet koydum.
    quote:

unnamedhero +1

• inanamıyorum bu kadar aptallaştıgınıza bende cypherda asdajsdsjadk diye b i adam gördüm onun issmini ev telefonunu annnesinin kızlık soyadını robot resmini gönderin bana
    gene koptum stres atmak için bu forum eşsizzzzzzzzzzz
  • cok umutsuz 1 vaka kaybedıcez galıba hastayı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ::::DOG:::: ve bu tarz bi kaç tane daha nick var aynı adama ait olup kendisi
    aresteki celestialwards klanı baskanıdır.sanırım hollandalı yada amerikan. kendileriyle aynı klanda bulunmuşluğum troll king ve harpy queen keserken görmüşlüğüm var. kendisi healer. bir de warrior charı var sanırım
  • ya beyler bizim amcaöğlunun nicki neydi hatırlıyan war mİ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.