Şimdi Ara

full str cold blade --- full ınt sword nuker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oncelikle cevaplar ıcın tsk ederım..ancak soyle bı durum war cold blade 2 kere crıt atsa int bı charın yatması neredeyse kesındır...ama ınt ona 2k atsa bile kesınlıkle yatmaz str...boyle bı ayrım oldu sımdı ne yapmalıyım sızce ??
  • pure strcilerle pvp yapmayacaksın :) hızlı level ve eğlenme için pure int olacan, pvp için değil...
  • aynı lvllerse cold blade 2 hareket de biçer onu sonra da ölüsünn üstünde takla atar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KVPOLAT

Kesinlikle blade alır ya. Naaptınız beyler. Cold blade i nereye yatırıyo int char?? z.ı.n.d.ı.k. Evet normal şartlarda (yani herkeste + sı eşit olan itemlerle) cold blade çooook zor yatar. İnt bi charın onu yatırması çook zordur.

saol kardeş yaa bende 31 lvl adamımı bırakıp full str açtım 23 lvl im okuyunca haberleri bunuda bırakıp en baştan full int açmak geldi içimden z.ı.n.d.ı.k. kardeşiminde dediği gibi bende hep str cold blade iyi die biliodum.teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_altinsoy -- 1 Ağustos 2006; 9:42:30 >
  • BLADE'LE SWORD'UN NE FARKI WAR YA?ANLAYAMIYORUM
  • Berabere
  • bence 60 lvl a kadar iş oyuncuda biter iyi olan kazanır ama 60 üstü str cold bicheon bence kusursuz chardır.
  • Nukesi fire ise cold dan oluşmuş sağlam bi defansı varsa banko full int nuker.
  • gecen gun lvl 61 bir adamla konustum adam nuker ama fazladan sp farm yapmis gencliginde ve bladenin combolarinida acmis cold un savunma skillerinide acmis ve lvl 24 e kadar 2 int i str sonrasindada full int wermis adam pvp lerde uzaktan nukeleri cakio yakina gelincede combolari bu videodaki gibi:http://www.youtube.com/watch?v=nT_cxO2dThc&search=silkroad%20online%20pvp%20aege%20high%20level%20sro%20silk adam sword kullanio ve cold a karsi birkac itemi war ve gozumun onunde full str blade cold arkasasini yendi ve simdiye kadar kendi lvl inda hic kimseye yenilmedigini ve cok rahat lvl kasttigini soledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CeHeNNeM_

dostum elette full int sword nuker
    tıpkı benim gibi

benim lvlimde full str cold blade i yatırdım bu olaydan sonra tabikide full int sword nuker derim

tıpkı benim gibi full int sword diom ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

sen coldu bırak cold geberdi de pure str fire blade lvl 30 da 2 si kapıssalar bütün şeyler uplı tam yani...maxlamışlar sayalım... cold değil fire sa bence blade işi götürürür...

blade fire olunca pek öyle olmıyor yalnız

http://www.youtube.com/watch?v=nT_cxO2dThc&search=silkroad%20online%20pvp%20aege%20high%20level%20sro%20silk

• babalar lvl 52 sword/kalkan+fire+light nukerle , lvl 52 full str cold blader veya fire blader karşılaştığında iş elindeki aletlere bakıyo birazda tamamen vuruş gücüne bağlı eğer nuker crit vurursa bladerin şansı yok bence .tabi bide block ratio olayı var bunlarıda hesaba katmak lasım bence.ama pvpde full str biras daha avantajlı gibi ama cold değil tabi çünkü bildiğiniz gibi üstümüzde 4 tane accsessory takı yüzük vs var akıllı bi kişi biraz dişini sıkıp bunlardan 3 üne (cold,fire,lightning) %20 reduce basabilir ve el yakma skillerinden etkilenme olsaılığı düşer

ve bu videoda izlediğimiz nuker arkadaş acayip derecede sp farm yapmış çünkü hem nukerei hemde lvl 51 combosunu açmak g.t ister. ayrıca ikiside fire blade yani bunlardan birisi cold olsaydı bu video bukadar heyecanlı olmayabilirdi eğer str bladeci cold olsaydı nukerın nuke'leri elinde patlardı .dediğim olay reduce ve bloc ratio çok önemli pvpde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil222 -- 2 Ağustos 2006; 14:22:05 >

• Ya beyler bırakın ya ben olimpus serwerında lvl 32 full str cold blade im. 33 lvl swordu ve 34 lvl spearı yendim.(Ayrı ayrı kapısmalarda)
  • bence full str cold blade alır
  • Bence Her Türlü Str Cold Blade alır. Birinizde Oraya video koymuşsunuz orada blade yeniliyor ama o blade fire cold değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroboy

Bence Her Türlü Str Cold Blade alır. Birinizde Oraya video koymuşsunuz orada blade yeniliyor ama o blade fire cold değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.