Şimdi Ara

full str cold blade --- full ınt sword nuker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt beyler baslıkta da dedıgı gıbı full str cold blade mı yoksa full ınt sword nuker mi ?

• full int sword nuker
  • FuLL int Sword Nuker gibi gelio ama PoT'u çok olanda kazanabilir. Belli olmaz...
  • full int sword nuker bencede...
  • dostum elette full int sword nuker
    tıpkı benim gibi

benim lvlimde full str cold blade i yatırdım bu olaydan sonra tabikide full int sword nuker derim
  • sen coldu bırak cold geberdi de pure str fire blade lvl 30 da 2 si kapıssalar bütün şeyler uplı tam yani...maxlamışlar sayalım... cold değil fire sa bence blade işi götürürür...

intte var 1,5k damage str de var 2.5 ka hp...eger bakın eger diyorum...cunku cirt nezaman vurur onu bilmem ama saglam bi cirt gelirse o nuker o combodan saglam cıkamaz...ihitmaller üzerine konuşmuş gibi oldum ama olacagı bu...

bu arada bende de nuker char var...ama pvplere girmiyorum str adamların işi o ... bide nukersanız asla huntercılık oynamayın...

en yakışşanı thieflik...lvl 42 den sonra al eline swordu shieldı cık patlat...

ama ben combo seviyorum o yuzden yeni bir char actım suanda 20 de sp farm yaptım 6k sp var hala...en kısa zamanda lvl 30 yapıp komboları acıcam...
    bu arada daha ticketlar ve birtanede damage % 20 ticket duruyor...lagsız bi günde basayım diyorum ama maşallah her saniye lag yatıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 29 Temmuz 2006; 15:52:08 >
  • full str cold blade alır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • full int sword hemide fire kendimden biliorum cok yatırdım kendi levelimdeki adamları ancak glavie yatıramıorum tel sorunum o .adam bi crit vuruyo ben yerdeki cimleri sayıyorum
  • force büyülerinin pek bir etkisi yok blade için.o büyüler içinde en işe yarayanı colddur blade için,dondurması yeterli.dondurmazsa yada yere yatırmazsa 2 nukelik işi oluyor bladerın.bence cold blade en iyisidir pvpde.int sworduda hava karada alır blader,bizzat denendi,2 lvl üstü kesilmiştir
  • fakat unuttugunuz bişey var...gecen lvl 47 bir charla konustum adamın sadece yüzüklerinde % 48 cold reduce var...yani burda coldun bana göre sadece moblarda etkisi olur...ama fire iyi ya...adam fire için herhangi bir özell calışma yapma geregi duymuyorlar...hem ben şuanda tek skill gidiyorum oda fire garment giyiyorum hiç grasswalka da gerek yok... tek skill iyi...

ben 43 üm adam 47 bunla pvp yapıyoruz adam str blade...beni yatırmasına yatırıyorda adamla 2-3 konusmadan sonra lvl 23 deki coldun büyüsünü kullandım adamdan sadece tık diye ses geliyor herhangi bir donma veya mavileşme etkisi yok...adamdan sadece şu cümle cıktı...

ahahaha so my rings %48 -52 cold reduceing.. (: bende haaaa dedim.... ya artık bu elementler tabletler cıktı cold bozuldu arkadaslar cold skilini nuker giden adamlar açsın oda defans için...haydi iyi oyunlar.
  • o reduce n bir etkisi yok aslında,sadece donma süresini kısaltıyor.donan kardeş her zaman donuyor,her daim...bence cold iyidir,ve blade gibi damage özürlü bir char için birebirdir.madem ben yıkamıyorum,adamda bana vuramasın,haksızlık olmasın
  • nuker
  • şimdi pvplerin en ii karakteri hep full str blade cold gösterilmiş acaba bu palavramıdır yani. en ii pvp charı hangisidir bi sıkıştırın bunu da araya bu arada konuyla ilgili olarak şimdiye kadar izlediim hiçbi pvp de full int sword full str blade i yatıramadı. tabii yatıran vardır nadiren de olsa onu bilemem amaa % 90 blade alır.
  • Kesinlikle blade alır ya. Naaptınız beyler. Cold blade i nereye yatırıyo int char?? z.ı.n.d.ı.k. Evet normal şartlarda (yani herkeste + sı eşit olan itemlerle) cold blade çooook zor yatar. İnt bi charın onu yatırması çook zordur.
  • eywallah kvpolat bende hep ööle duymuşumdur hatta şu andaki 35 lvl full int imi bırakıp full str cold blade açmayı düşünüorm.
  • iyi olan kazansın
    lvl ler aynı ise ve gerekli skiller acık ise str evirir çevirir ........ öyle işte

• ya kardeşim bırakın gidin yaa str cold bladede kim kendi lvlımde bende dandik ıtemler var sadece kalkanın br iyi sos bladelı ve sos shıeld adamı kestim
  • Bu kadar atılmaz yahu. Sende itemler dandik. Sos blade i kestin. Ben buna gülerim işte
  • sro da iş skill ve itemlere bakıyo.
    skill ve itemleri sağlamsa kendi lvlındaki herkese kafa tutarsın.
  • tabikide cold blade
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.