Şimdi Ara

FULL TAKİM EKİPMAN TAVSİYESİ MAX 3000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli forumlar. Bayan kuzenime tam takim set kuracagiz . manzara, makro ve porte cekimi icin kullancak. hafifligi dolayisiyla 100D dusunuyoruz. Yaninda 50mm f1.8 ve 18-55 var. 1600 lira. Makro ve manzara icin ne almamiz gerekir lesn olarak.yada baska bu fiyat araliginda makine tavsiyeniz varmi. Simdiden tesekkurler. Nikonda dusunebiliz farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manzara için canon 10-18 is stm , makro için de ikinci el sigma 105 veya tamron 90 . İkisi yaklaşık 1500 liraya tedarik edilebilir .

Ben olsam 3000 lira bütçe ile ;

-Sıfır spot D5500 gövde + 18-55 VR II = 1850 lira
    -İkinci el nikon 40mm macro = 500 lira
    -İkinci el sigma 10-20 = 700 lira

şeklinde bir set toplarım . Sonrasında da 35mm 1.8 eklerim ,3500 civarına 100D'ye göre imaj bakımından çok daha iyi olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkrz

Hayirli forumlar. Bayan kuzenime tam takim set kuracagiz . manzara, makro ve porte cekimi icin kullancak. hafifligi dolayisiyla 100D dusunuyoruz. Yaninda 50mm f1.8 ve 18-55 var. 1600 lira. Makro ve manzara icin ne almamiz gerekir lesn olarak.yada baska bu fiyat araliginda makine tavsiyeniz varmi. Simdiden tesekkurler. Nikonda dusunebiliz farketmez.

Daha once deneyimi yoksa makine+sigma 17-70mm gayet kullanisli olur. Makine farketmez.

• Tesekkur ediyorum. Canon 760D+50mm f1.8 + canon 18-135mm stm dusunuyor. Sizce nasil ayni fiyata daha iyi bir takim kurulabilirmi

• quote:

Tesekkur ediyorum. Canon 760D+50mm f1.8 + canon 18-135mm stm dusunuyor. Sizce nasil ayni fiyata daha iyi bir takim kurulabilirmi

Uygun olur.

Çünkü çok uç lensler almadıktan sonra 3 aşağı 5 yukarı hepsi benzer fotoğraflar çeker.
  • quote:

Tesekkur ediyorum. Canon 760D+50mm f1.8 + canon 18-135mm stm dusunuyor. Sizce nasil ayni fiyata daha iyi bir takim kurulabilirmi

Makro ve manzarada daha geniş açı şartı yoksa alınabilir tabiki . Forumu arkadaşın dediği gib iimaj kaliteleri birbirinin benzeri cihazlar olduğu için gövdeden ziyade lenslere yatırım yapmak daha mantıklı . 760D fiyat olarak biraz daha yüksek D5500'den . Tabi üst bilgi ekranı gibi bir avantajı var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 20k projeksiyon tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.