lian li efsane kasalar fakat fansız satılıyor bu model. fanlarıda dahil edince fiyat abartı kacıyor. kalıte güzel fakat asırı pahalı. ben fansız bu kasamı 450 tl ye satmaya calısıyorum 2 aydır. FANSIZ PSU SUZ GAMEPOWER WARCRY kasa ve aksesuarları » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com) |
Full Tower kasa önerisi (2. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Önerdiğiniz tüm kasalara tek tek baktım, hepsi güzel kasalar fakat kasayı koyacağım yer kasayı seçmemde çok etkili. Şuanda Phtanktes Enthoo Pro 2 ye daha yakınım ama inceleme ve detaylarına henüz bakmadım. Böyle kasalara tutma yeri falan da yapsalar fena olmazdı :)
Edit: Biraz daha araştırdım ve Asus rog strix helios da seçeneklerim arasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Temmuz 2021; 11:56:30 > -
Phanteks pro 2 kasasını kullanıyorum gayet geniş ve güzel bir kasadır. Yanda 480mm önde 420mm radyatör destekleri mevcut. Tavsiye ederim. Helios aşırı ağır gelebilir. Asus gibi kasada pek tecrübesi olmayan bir firmadan kasa alınmaması taraftarıyım.
Fractial design,
Coolermaster,
Corsair,
Lian-li,
Phanteks
Bu firmalardan kasa seçmeye özen göstermenizi öneririm.
-
Teşekkür ederim. Peki alırken aksesuar olarak almam gereken şeyler var mı? Kasayı bir yerden bir yere taşımak zor mu? Ekran kartını dik şekilde takmak için aparat ayrıca almam gerekir mi?
Teşekkürler yorumlarınız için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet dikey montaj kiti almanız gerekiyor. Taşıması çok ağır olamamasından kaynaklı zor değil.
Ama ben dikey montaj kiti almanızı önermem. Kasanın altında zaten fan bölümleri var. Dikey montaj kiti fiyatına alt kısma 3 tane fan alsanız daha mantıklı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Temmuz 2021; 15:46:2 > -
Corsair Air 540 veya Graphite 780T tavsiye edebilirim, tabi piyasada bulursan. Corsair 680x, 1000D veya EVGA DG-87 'de olabilir. Ama işin sonunda 1000 TL üstü para harcaman lazım gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: defaulticusEvet dikey montaj kiti almanız gerekiyor. Taşıması çok ağır olamamasından kaynaklı zor değil.
Ama ben dikey montaj kiti almanızı önermem. Kasanın altında zaten fan bölümleri var. Dikey montaj kiti fiyatına alt kısma 3 tane fan alsanız daha mantıklı olur.
Siz söyleyince fark ettim, kasa ile birlikte hiç fan gelmiyor mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Corsair Air 540 veya Graphite 780T tavsiye edebilirim, tabi piyasada bulursan. Corsair 680x, 1000D veya EVGA DG-87 'de olabilir. Ama işin sonunda 1000 TL üstü para harcaman lazım gibi.
1000d ve evga iyimiş. Evga farklı bir tasarımı var, güzelmiş, 1000d ise devasa bir şey, onu koyacak yer bulamam :)
Edit: 7000d de iyimiş ama o a hiçbir yerde yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Temmuz 2021; 16:27:19 > -
Kasa ile fan gelmiyor. Ama bence böyle olması daha iyi. F/p arctic p12-p14 alabilirsiniz. Fan işi aman fan işte ne kadar fark olabilir deyip basit düşünülse de öyle değil. Bütçe varsa premium olarak noctua var f/p da arctic.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: defaulticusKasa ile fan gelmiyor. Ama bence böyle olması daha iyi. F/p arctic p12-p14 alabilirsiniz. Fan işi aman fan işte ne kadar fark olabilir deyip basit düşünülse de öyle değil. Bütçe varsa premium olarak noctua var f/p da arctic.
Güzel kasa ama alayım bitsin olmuyor. Beni tamamla diyor :)
-
P600S kasama P14'leri 3'ledim :)
-
Cooler master c700m i de radarıma aldım
-
Yanlış bir tercih olur. Şu an airflow odaklı full tower kasa alacaksan 2 seçenek var.
Phanteks pro 2
Fractial design meshify 2 xl
Mid tower olarak
Lian li lancool 2 mesh
Lian li lancool 215
P500a
P600s
Fractial design meshify 2
Benden bu kadar. Bundan sonrası senin seçimine bakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Temmuz 2021; 17:31:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nereden buluyorsunuz bu kasaları:) mobildeyim tam inceleyemedim ama evet güzel, sade amaca uygun gözüküyor
Ek: Yanlarında fan geliyor mu ve ya detaylı nereden öğrenebilirim bu bilgileri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Temmuz 2021; 17:51:6 >
En detaylı ve güncel bilgiler için firmaların kendi sitelerinden kontrol etmek gerekiyor.
-
Ah ulan şunlardan birini almadık cougar gemini t aldık, şimdi yanıyor kasanın içi. Kapakları açık çalıştırıyorum ama hiç içime sinmedi satıp alcam bunlardan birini bi sürü zarar ettik
kasanın her tarafına fan takabilcegim model varmidir ?
thermaltake view51 kullanıyordum malzeme kalitesi yüzünden iade ettim lianli xl güzel lakin pull push yapamıyorsun . varmı önerisi olan 12-15 fan takabilceğimiz bi cengaver:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: randysottikasanın her tarafına fan takabilcegim model varmidir ?
thermaltake view51 kullanıyordum malzeme kalitesi yüzünden iade ettim lianli xl güzel lakin pull push yapamıyorsun . varmı önerisi olan 12-15 fan takabilceğimiz bi cengaver:D
-
teşekkürler lakin kötü bir thermaltake tecrübem oldu kimseye tavsiye etmiyorum ürünlerini kullanmayı düşünmüyorum da
-
Soğutma performansı gayet güzeldir.
www.incehesap.comLian Li Lancool II Mesh RGB Black 3x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/lian-li-lancool-ii-mesh-rgb-black-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X