Bildirim
FUNBOX UHD 20 KANALDA
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cok yakında yayına gececekmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 4 Ocak 2017; 10:48:44 > -
Sitede yanlışlık vardı düzeltildi. -
20. Kanala FUNBOX UHD kanalı eklendi.
Frekans: 338.0 MHz
ben modül ile 4k yayını alıyorum süper görüntü var hayırlı olsun -
Ben neta hd8900 kullanıyorum sadece ses var. Modül mü almam gerekiyor? Musteri hizmetlerinden talep etsem verirler mi? Tv 4k uyumlu ama alicıdan dolayi izleyemiyorum sanırım.@guguk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodoys -- 3 Ocak 2017; 22:21:4 > -
Turksat'ın modül satışı daha başlamadı. Alırken modülün garantili olmasına dikkat edin. Modül alırsanız TV'nuz uyumlu ise kanalı izleyebilirsiniz. -
arkadaşlar...kablolu yayının yeni teknoloji 4 K yayını funbox ülkemize hayırlı olsun donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım... -
Funbox uhd yayının sesi He-aac? sesi ve görüntüyü deneyimleme şansım olmadı... TV'de 4K yok... 4K için uhd yazana değil 4K yazan tvlere dikkatli bakın... üreticiler kelime oyununa başlamış... -
UHD yani Ultra HD 4K ve 8K çözünürlükleri kapsamakta. Piyasada 8K TV'ler henüz yaygın değiller, UHD etiketli televizyonlar en az 4K çözünürlükte panele sahipler zaten. Önemli olan dahili alıcının 4K yayınları çözebilecek yetenekte olması. Bu sene 4K yayın çözebilen alıcılı modeller yaygınlaştı fakat önceden kalan televizyonlar mutlaka vardır, alırken en çok ona dikkat etmek gerekiyor.
Benim anlamadığım ücretsiz TRT 4K'nın olmadığı platforma ilk eklenen kanalın bu olması. Benim de 4K yayın izleme imkanım yok ama olan kişiler için umarım kısa sürede TRT 4K da kanal listesine eklenir Teledünya platformunun. -
Neta 8800 ile izlemek mümkün mü bu kanalı? -
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
arkadaşlar...kablolu yayının yeni teknoloji 4 K yayını funbox ülkemize hayırlı olsun donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım...
Senin kadar boş yapan yok şu forumda -
Ses var görüntü yok bende neden acaba? -
Alıcınız görüntüyü çözemiyordur. -
Alıcım Neta HD 8900 desteklemiyor mu acaba? -
Normal açmaması, o cihaz Full HD destekli çünkü. 4K yayının kodek desteği yok, ses desteği olduğu için sesi çözümleyebiliyor sadece. -
Funbox 4k, Hotbird'te zaten şifresiz. Teledünya'dan bunun yerine eurosport 2 yi bekliyorduk ama galiba boşuna bekliyoruz. -
cevap için teşekkürler. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ferityilmazz1
quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
arkadaşlar...kablolu yayının yeni teknoloji 4 K yayını funbox ülkemize hayırlı olsun donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım...
Senin kadar boş yapan yok şu forumda
+1 -
UHD kanallar için yeni settop box lar gelecek, bence bekleyin biraz daha.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişletkartilkisi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Senin kadar boş yapan yok şu forumda |
20. Kanala FUNBOX UHD kanalı eklendi.
Frekans: 338.0 MHz ben modül ile 4k yayını alıyorum süper görüntü var hayırlı olsun |
Gözlerim hasretle senin mesajını aradı |
Benzer içerikler
- kablo tv kumanda uygulaması
- kablo tv 2 televizyon bağlantısı
- kablo tv boot hatası
- analog kablotv nedir
- kablo tv manuel kanal arama
- digitürk kimin
- starlink türkiye fiyat
- trt frekans
- türksat frekans
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X