Şimdi Ara

FuNMu 1.3N Online (Uzun Sureli Server) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
9.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Season 2 lerde görünen bir jewel olmakla beraber itemleri güçlendirmene yarar.
  • saol bide başka bişi daa sorcam siteden pk sildirme kalkmış ben sitede var die bi suru adm kestim napcam?? calısmıo karakterin ustune tikladiimda anasayfa acilio pk liği sildirmem için illa kasmam mi gerekio?
  • Serverda lag mı var ?
  • la bu site nasıl bişey boyle kendi kendine point dağıtıyo agi patlayacak biri bu işe dur desin
  • birisi şuraya siteyi yollasa ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

la bu site nasıl bişey boyle kendi kendine point dağıtıyo agi patlayacak biri bu işe dur desin

firefox kullan internet explorerlarda bug war

site :http://funmu.no-ip.biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 15 Haziran 2007; 19:05:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

la bu site nasıl bişey boyle kendi kendine point dağıtıyo agi patlayacak biri bu işe dur desin

firefox kullan internet explorerlarda bug war

site :http://funmu.no-ip.biz

Alper gülüm sen kasmıonnu artıkın

• BU Ne Biçim Serverdir be ADAM BENİ KESTİGİ ZAMAN STAMİNAM NEDEN SIFIRLANIYOR !!!! SWİC YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM. SKİLLER LEVEL GELDİGİ ZAMAN ÇALIŞIYOR COK UĞRAŞTIRIYO. SERVERDA AT YARIŞI YAPACAGINIZA ŞUNLARLA İLGİLENİN BİRAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

BU Ne Biçim Serverdir be ADAM BENİ KESTİGİ ZAMAN STAMİNAM NEDEN SIFIRLANIYOR !!!! SWİC YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM. SKİLLER LEVEL GELDİGİ ZAMAN ÇALIŞIYOR COK UĞRAŞTIRIYO. SERVERDA AT YARIŞI YAPACAGINIZA ŞUNLARLA İLGİLENİN BİRAZ

genellikle speed yapınca öle oluyo

• quote:

BU Ne Biçim Serverdir be ADAM BENİ KESTİGİ ZAMAN STAMİNAM NEDEN SIFIRLANIYOR !!!! SWİC YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM. SKİLLER LEVEL GELDİGİ ZAMAN ÇALIŞIYOR COK UĞRAŞTIRIYO. SERVERDA AT YARIŞI YAPACAGINIZA ŞUNLARLA İLGİLENİN BİRAZ

katılıyorum kardeş haklısın...

• Staminam neden 0 oluyo admin bi söylesin şunu !!! abi ya sende speed yapılacak bi server degil cok kolay skill level işi ve stamina işi yüzünden bırakabilirim bu serveri yapsalar devam ederim
  • quote:

Stamina bitince sw yapmana gerek yok.Mana potion bas geri gelir.

BK skillerin lwleri gelince açılması ise bildiğim kadarıyla 1.02 versionların hepsinde böyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

quote:

katılıyorum kardeş haklısın...

Kardeş İstemeyen Oynmasin Zorla Yapmıyorum Ben Lag Cıkmasın DİYE Ewden Oyuna Bile Giremiyorum Gunde 50 Kişi Statlarini Patlatio Bende Duseltiyorum Ayrica At Yarisini GM Ler Yapio Ve Son Versionlardan Geri Kalmissan Yapabilcek Birseyim Yok

• quote:

Staminam neden 0 oluyo admin bi söylesin şunu !!! abi ya sende speed yapılacak bi server degil cok kolay skill level işi ve stamina işi yüzünden bırakabilirim bu serveri yapsalar devam ederim

şaka şaka

• Selam arkadaşlar bugün bende başladım güzel servermış.Bu pointler kaçta patlıyorlar.Ben sm kasıyorum mesela agi kaçta patlıyor biri bilgi verirse sevinirim.

JESUSKANE
  • nie ofline
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jesuskane

Selam arkadaşlar bugün bende başladım güzel servermış.Bu pointler kaçta patlıyorlar.Ben sm kasıyorum mesela agi kaçta patlıyor biri bilgi verirse sevinirim.

JESUSKANE

SM agisi 5k-8k arası çalışıyor.Bide 28k da çalışıyor.

Yani ben bunları biliorum daha vardırda

En fazla 28k yane bnm bildiğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raultr

nie ofline

Oyunda 1 saat sonra serwer tekrar online ayar yapıcas die yazdılar.

Direk BAN BAN yazmana gerek yoq.
  • şu an giremiyorum da serverı file fronttan mı indiriyoruz? file fronttan inerken hızlandırıcı yı kullanamıom (DAP)
  • Beyler DL rank ını bilen varmı?

Biliyorsanız resleri ve isimleri yazarmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.