yani anlican karakterin adı BlackPaw hesap adım manuel..
server a nollldu ?? :(:(:(
bakımdadır sabret biraz
Oyun kapalı ne zaman acılır acaba
bir açıklama yapılmadı henüz yetkililer tarafından ( bu serverın iyi yanı bu hepsi yetkili admin fln diince kızıyolar :D ) ..
quote:
Orjinalden alıntı: santosantos
bir açıklama yapılmadı henüz yetkililer tarafından ( bu serverın iyi yanı bu hepsi yetkili admin fln diince kızıyolar :D ) ..
server hala açılmadı yaa
quote:
Orjinalden alıntı: santosantos
server hala açılmadı yaa
Gelir elbet
eli kulağındadır herhalde
Hepinizden Özüt Dilerim Ben Yokken Pc Kendi Kendini Guncelleyip Reslemiş Fark Ettiyseniz Sitede Açık Kaldı:D Kusura Bakmayin
SERVER ONLINE!!
Bakım falan olsa yetkililer yazardı tahmin etmiştim böyle bir şey oldugunu
önemi yok hepimiz insanız nasolsa ..
ayrıca bu BK ların skill lerinin lvl larla açılıyor olması değiştirilemiyorm u ??
ilk 80 lvl kasmak lorencia da bir MG , SM vs varken çok zor oluyor ..
SS leri nereye atıyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK
SS leri nereye atıyoruz?
owner.fun@hotmail.com
olm bakın adamı hasta etmeyin lan ben ne zaman küfür ettim şerefsiz demek küfürmü eger o küfürse lan demek nedir acaba. çocuk çocuk olupta her önünüze geleni banlamayın tamamı sorunum oluyor yok dinleyen ama ban olunca heme 1 de 1. 100 kere söyledim pointi yanlış bastim diye msnden de bagırdım yok yine yok sonra topic kirliliği bilmem ne adam sallamazsa dh ya acarım tabi konu.ulan varya serverda birini görim sefersiz dedigini yada a.q dedigin ss cekip yollicam isterse 299 reset olsun isterse 1 o kişi banlanmazsa yapıcagımı bilirim o zaman.kimseden de korkum yok pc im patlasın cokta tınn.... 4 tane kasaya baglı arkadas var gerisi fısss...
quote:
Orjinalden alıntı: [DarkSM]
olm bakın adamı hasta etmeyin lan ben ne zaman küfür ettim şerefsiz demek küfürmü eger o küfürse lan demek nedir acaba. çocuk çocuk olupta her önünüze geleni banlamayın tamamı sorunum oluyor yok dinleyen ama ban olunca heme 1 de 1. 100 kere söyledim pointi yanlış bastim diye msnden de bagırdım yok yine yok sonra topic kirliliği bilmem ne adam sallamazsa dh ya acarım tabi konu.ulan varya serverda birini görim sefersiz dedigini yada a.q dedigin ss cekip yollicam isterse 299 reset olsun isterse 1 o kişi banlanmazsa yapıcagımı bilirim o zaman.kimseden de korkum yok pc im patlasın cokta tınn.... 4 tane kasaya baglı arkadas var gerisi fısss...
Coq Artist Konusuyom Pişman Olursun Ban Kaararı Bİzimdir Sen Karışamaszın Tehdit Etme Kapak Yaparım Pointini Duzetlttim Yarın Carın Acılınca Gorursun Bilmeden Konusma İşimize Karışma Seni Severim Bİlion Duzgun Dur..
Arkadaşlar Swerda Bakım Ve Dinlendirme Var Modem Deiştirdim Bu Sabah 9 Da Swer Online