Şimdi Ara

FuNMu 1.3N Online (Uzun Sureli Server) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
9.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani anlican karakterin adı BlackPaw hesap adım manuel..
  • server a nollldu ?? :(:(:(
  • bakımdadır sabret biraz
  • Oyun kapalı ne zaman acılır acaba
  • bir açıklama yapılmadı henüz yetkililer tarafından ( bu serverın iyi yanı bu hepsi yetkili admin fln diince kızıyolar :D ) ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

bir açıklama yapılmadı henüz yetkililer tarafından ( bu serverın iyi yanı bu hepsi yetkili admin fln diince kızıyolar :D ) ..

• server hala açılmadı yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

server hala açılmadı yaa

Gelir elbet
  • eli kulağındadır herhalde
  • Hepinizden Özüt Dilerim Ben Yokken Pc Kendi Kendini Guncelleyip Reslemiş Fark Ettiyseniz Sitede Açık Kaldı:D Kusura Bakmayin

SERVER ONLINE!!
  • Bakım falan olsa yetkililer yazardı tahmin etmiştim böyle bir şey oldugunu

önemi yok hepimiz insanız nasolsa ..

ayrıca bu BK ların skill lerinin lvl larla açılıyor olması değiştirilemiyorm u ??

ilk 80 lvl kasmak lorencia da bir MG , SM vs varken çok zor oluyor ..

• SS leri nereye atıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK

SS leri nereye atıyoruz?

owner.fun@hotmail.com
  • olm bakın adamı hasta etmeyin lan ben ne zaman küfür ettim şerefsiz demek küfürmü eger o küfürse lan demek nedir acaba.
    çocuk çocuk olupta her önünüze geleni banlamayın tamamı sorunum oluyor yok dinleyen ama ban olunca heme 1 de 1.
    100 kere söyledim pointi yanlış bastim diye msnden de bagırdım yok yine yok sonra topic kirliliği bilmem ne adam sallamazsa dh ya acarım tabi konu.ulan varya serverda birini görim sefersiz dedigini yada a.q dedigin ss cekip yollicam isterse 299 reset olsun isterse 1 o kişi banlanmazsa yapıcagımı bilirim o zaman.kimseden de korkum yok pc im patlasın cokta tınn.... 4 tane kasaya baglı arkadas var gerisi fısss...

• quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

olm bakın adamı hasta etmeyin lan ben ne zaman küfür ettim şerefsiz demek küfürmü eger o küfürse lan demek nedir acaba.
    çocuk çocuk olupta her önünüze geleni banlamayın tamamı sorunum oluyor yok dinleyen ama ban olunca heme 1 de 1.
    100 kere söyledim pointi yanlış bastim diye msnden de bagırdım yok yine yok sonra topic kirliliği bilmem ne adam sallamazsa dh ya acarım tabi konu.ulan varya serverda birini görim sefersiz dedigini yada a.q dedigin ss cekip yollicam isterse 299 reset olsun isterse 1 o kişi banlanmazsa yapıcagımı bilirim o zaman.kimseden de korkum yok pc im patlasın cokta tınn.... 4 tane kasaya baglı arkadas var gerisi fısss...

Coq Artist Konusuyom Pişman Olursun Ban Kaararı Bİzimdir Sen Karışamaszın Tehdit Etme Kapak Yaparım Pointini Duzetlttim Yarın Carın Acılınca Gorursun Bilmeden Konusma İşimize Karışma Seni Severim Bİlion Duzgun Dur..

• Arkadaşlar Swerda Bakım Ve Dinlendirme Var Modem Deiştirdim Bu Sabah 9 Da Swer Online
  • ban neden acılmadı hala...
  • Banın Açıldı Server Online

iyi OYUNLAR
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.