Bir önceki kampanyadan faydalandınız mı? Ondan olabilir diyeceğim ama bu farklı kampanya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir önceki kampanyadan faydalandınız mı? Ondan olabilir diyeceğim ama bu farklı kampanya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam ilk işlemim FUPS ile |
Ben ilk defa üye oldum. Önceki kampanya nasıldı acaba? Kupon yerine bakiyemi yüklüyordu karta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
200 liraya 50 lira indirim yapıyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz bekleyin. Geç yüklenebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geri ödeme değil Trendyolda geçerli alt limitsiz 50 lira değerinde kod veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
n11deki alışverişimi satıcı iptal etti. n11 ertesi gün kartıma iade etti..İade gün içerisinde yansıdı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 6 Kasım 2021; 23:11:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynı Trendyol hesabından ikinci kodu kabul etmesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 6 Kasım 2021; 23:56:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen dediğiniz gibi yaptım kod geldi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fast ile yollamanız gerekir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben geçen kampanyada yaptım sorun yoktu. Şimdi tekrar deneyeceğim ama sorun var iki gündür... EDIT: hemen geçti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 7 Kasım 2021; 14:30:9 > |