quote:Orjinalden alıntı: akaras Furkan gelirken markete uğra bana çekirdek al. Çekirdekmiş peh peh peh hangi dişinle çıtlıcan onları
quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* quote:Orjinalden alıntı: akaras Furkan gelirken markete uğra bana çekirdek al. Çekirdekmiş peh peh peh hangi dişinle çıtlıcan onları Bana kötü espri yapma çocuk. Bana çekirdek sana elme şekeri.
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* quote:Orjinalden alıntı: akaras Furkan gelirken markete uğra bana çekirdek al. Çekirdekmiş peh peh peh hangi dişinle çıtlıcan onları Bana kötü espri yapma çocuk. Bana çekirdek sana elme şekeri. Tamam yanına pamuk şekeri de al sana içi çıkartılmış çekirdek alıcam
quote:Orjinalden alıntı: çaaari elme şekeri hmm.. sefgi aldın mı gitarı yok daha almadım akustike bakcaz burda yamaha yokmuş furki git çikerddek al abine koş
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: çaaari elme şekeri hmm.. sefgi aldın mı gitarı Canın mı çekti? daha önce hiç elme yemedim Syrinks sapına dikkat edin
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: çaaari elme şekeri hmm.. sefgi aldın mı gitarı Canın mı çekti? daha önce hiç elme yemedim Dayak yedin mi?
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: çaaari elme şekeri hmm.. sefgi aldın mı gitarı Canın mı çekti? daha önce hiç elme yemedim Syrinks sapına dikkat edin msn de yoksun furki bak benle muattab olmuyo
quote:Orjinalden alıntı: akaras Dayak yedin mi? hayır tabii ki sefgi gelcem de dersim bitsin öyle yarım saate biter mola verdim
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: akaras Dayak yedin mi? hayır tabii ki sefgi gelcem de dersim bitsin öyle yarım saate biter mola verdim ohh hiç çalışmasaydın one öyle be insan bi 2 saat çalışır öyle mola verir
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: akaras Dayak yedin mi? hayır tabii ki Demek ilk benden yiyeceksin. Öyleyse gerekli özeni gösteriririm. Yüzünde öyle bir çalışacağım ki Leonardo nun Mona Lisa sı yanında halt etmiş gibi kalacak.
quote:Orjinalden alıntı: çaaari bunu son diyen kişi 1 hafta hastanede yattı Yanına refakatçi olarak mı?