Şimdi Ara

Fusebux|Yatırımlı ve Yatırımsız Kazanç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Tık Değerleri: 4*0.01/6*001
    -Reklam Sayısı: 10
    -Minimum ödeme limiti: 4$
    -Kullandığı ödeme işlemciler: Paypal,Payza,Egopay
    -Premium Özellikleri ve Ücreti: Yıllk 70$ dan başlıyor.
    [COLOR="Red"]Ben 10$ yatırım ile siteye girdim ve 50 ref kiraladım.Şuan ki günlük kazancım 0.56$-0.90$ arası değişmektedir.Referansım olana her türlü konuda destek veririrm.Yakında ödeme kanıtımı ekleyeceğim,sistem güvenilirdir :)[/COLOR]

http://www.fusebux.com/index.php?r=ahmtkfl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikenixe -- 18 Mayıs 2014; 15:38:13 >

• Kazanmayan kalmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam site bize bedava ref veriyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ama reklamlara tıklayarak ref alınabiliyor :)

• bu tarz logo/resim kullanan siteleri asla tercih etmeyeceğım. ayrıca berubydeki bu tarz logoyu zorla değiştirttim.
  • 25$ ettim içerdeki yatırımımı günlük 2$ cepte kafam rahat :)

• Konu günceldir en geç 1-2 güne ödeme isteyeceğim.

• Kazanmaya devam.

• Arkadaşlar Merhaba, bu site nasıl kullanılıyor. Nasıl para kazanılabilir? Yardımcı olabilecek herhangi bir site var mı yada siz yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
  • Volkanbjk1 V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Fusebux reklam tıklayarak para kazanma siteleri arasına 2014 yılında girmesi ile birlikte tüm dünyadan kullanıcıların beğenisi kazanmış ve yatırım alan ve ödemeleri anında yapması ile güven kazandırmış internetten para kazanma yolları arasında güncel ptc sitesidir.
    Fusebux da para kazanmak için reklam tıklamalarınız,direkt refleriniz ve kiraladığınız reflerle para kazanmanıza olanak sağlar.
    Ayrıca golden ,ultimate üyeliklerle kazancınızı arttırabileceğiniz ptc sitesidir.
    Ödemelerinizi minumum 2$ kazanca ulaştığınızda Payza , Paypal ,Egopay hesabınıza anında ödeme yapar.
    Fusebux Referral Kiralama
    Fusebux sitesinde ref kiralamak için reklam tıklamalarınızdan biriktirdiğiniz main balance de bulunan paranızı Rental Balance aktardıktan sonra Rent Referrals butonunu tıklayarak mevcut para miktarına göre ref kiralamanız mümkün.Payza,paypal,egopay hesabınızda bulunan parayı kullanmak için rental balance tıklayarak aktarmak istediğiniz hesabı seçerek ne kadar eklemek istediğini seçmeniz ile birlikte fusebux hesabınızda rental balance ye para ekleyebilirsiniz.Site de 100 ref 20$ dır.Refleriniz arttıkça tutar değişir.Kiralık reflerin ortalama kazancı 1.5 avg ile 1.7 avg aralığındadır.

ÜYELİK İÇİN.. http://www.fusebux.com/index.php?r=ilbayosman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbayosman -- 23 Ağustos 2014; 19:41:14 >

• ilbayosman İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam...
  • nikenixe N kullanıcısına yanıt
    color kodunu color=red şeklinde yazarsanız (tırnak işareti olmadan) yazı gözükecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedeva peynir fare kapanındadır.......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.