Şimdi Ara

Fusion APU E-450 Amd 1650 Mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Anil.K Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd nin bu yeni işlemcisi İntel in hangi tür işlemcisine performans ve tüketim açısından denk gelir? İşlemcilerden pek anlamam ancak kime sorsam amd işlemci seçme diyorlar. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum

( Fusion APU E-450 Çift Çekirdekli işlemci ile AMD Radeon™ HD 6320 Graphics )

• a6 3500 cok guzel bir islemcidir dar butceli kullanicilar icin verdigi performansin intel tarafinda karsiligi yok
  • e-450 kabaca Sempron le 1300 ayarlarında faln CPU performansı. Dahili GPU var, mobil aletlerde notebook faln gibi çok yüksek bi kullanım / pil ömrü var. Ayrıca HTPC için de uygun olabilir düşük bütçe varsa. Atom d 525 den daha iyi, atomların hepsinden daha iyi.

AMD nin kötü bi yanı yok, alma diyenlerden nedenlerini öğren ve mutlaka detaylıca araştır derim. Alma diyenlerin haklı olduğu yerin çok kısıtlı olduğunu görürsün, o yüzden abi işlemci lazım ne alim, ne alırsan al sakın amd alma diyenlerin tavsiyelerine baştan kulak asma. Mutlaka ihtiyaca göre araştırma yap derim.

Notebook için mi yoksa masaüstü ucuz bi pc içn mi, yoksa htpc gibi bişey için mi e-450 ye bakıyosunuz mesela? Bi de duruma göre tr de e-350 yi yüksek sayılabilecek fiyatlara satıyorlardı, kimin ne kadara sattığını da incelemek laızm.

e-350 Masaüstü CPU+Anakart olarak 80-90$ civarına satılıyor, az sıkılırsa daha iyi alternatifler bulunabilir aslında. Notebook olarak da aslında fiyatı güzel ama sanki biraz daha ucuz olabilseymiş daha iyi olurmuş dedirtiyor bence. Alıp bunu 700-800TL lik notebooklara koyuyorlar. 15,6 ekranlı notebook yerine netbook içine konulsa ve fiyatı 300$ civarında olsa memlekette, çok ilginç olabilir.

Mobil de belli bi iş yapma / batarya süresi karşılaştırma testi var diğer mobil alternatifler ile, inceleyin derim.

http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7979&pageid=8087

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

e-450 kabaca Sempron le 1300 ayarlarında faln CPU performansı. Dahili GPU var, mobil aletlerde notebook faln gibi çok yüksek bi kullanım / pil ömrü var. Ayrıca HTPC için de uygun olabilir düşük bütçe varsa. Atom d 525 den daha iyi, atomların hepsinden daha iyi.

AMD nin kötü bi yanı yok, alma diyenlerden nedenlerini öğren ve mutlaka detaylıca araştır derim. Alma diyenlerin haklı olduğu yerin çok kısıtlı olduğunu görürsün, o yüzden abi işlemci lazım ne alim, ne alırsan al sakın amd alma diyenlerin tavsiyelerine baştan kulak asma. Mutlaka ihtiyaca göre araştırma yap derim.

Notebook için mi yoksa masaüstü ucuz bi pc içn mi, yoksa htpc gibi bişey için mi e-450 ye bakıyosunuz mesela? Bi de duruma göre tr de e-350 yi yüksek sayılabilecek fiyatlara satıyorlardı, kimin ne kadara sattığını da incelemek laızm.

e-350 Masaüstü CPU+Anakart olarak 80-90$ civarına satılıyor, az sıkılırsa daha iyi alternatifler bulunabilir aslında. Notebook olarak da aslında fiyatı güzel ama sanki biraz daha ucuz olabilseymiş daha iyi olurmuş dedirtiyor bence. Alıp bunu 700-800TL lik notebooklara koyuyorlar. 15,6 ekranlı notebook yerine netbook içine konulsa ve fiyatı 300$ civarında olsa memlekette, çok ilginç olabilir.

Mobil de belli bi iş yapma / batarya süresi karşılaştırma testi var diğer mobil alternatifler ile, inceleyin derim.

http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7979&pageid=8087

Öncelikle ilgilendiğiniz için size teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere ülkemizde amd ye karşı bir ön yargı var.Bende geçenlerde Amd işlemcili Asus notebook ilanı gördüm fiyatı 699 tl olan bu notebookda işlemcisi hariç pek bir eksik göremedim.İşlemci nasıl diye de kime sorsam bırak bi işe yaramaz yanından bile geçme gibi sözler sarf ettiler :bu yüzden bende bir bilene danışayım diyerek forumda bu konuyu açtım.
    Aşağıda linkini vereceğim laptop u genel işlerim için ofis işleri ayrıca internet ve hd film ve benzeri şeyler için almak istiyorum.Öyle bir oyun merağım yok oynasamda basit oyunları oynarım Angry birds gibi mesela.Benim gibi genel bir kullanıcı için bu işlemcili notebook rahat yeter derseniz almayı istiyorum.

http://www.sadecenotebook.com/main/asus_k53usx171d_amd_e450_16_ghz_2_gb_320_gb_156_freedos-pmu6011.html

http://www.pcdepo.com/asus-k53u-sx171d-notebook-urun6957.html

• Notebook kısmına da topic açın yada orada da sorun derim.

Şimdi dediğim gibi kendi halinde bakarsanız e-350 450 nin bi zorunu yok, bahsedilen işlerin hepsini rahatça yapar. Insanlar bazı konularda saçma sapan beklentilere neden olup yannış yönlendiriyorlar sonra tabu gibi kalıyor. Kimsenin sevmediği Atomlarda, N550 de mesela, müzik dinlerken 20 tane internet sekmesi açarsınız yine de rhat rahat gezmeye devam edersiniz. İhtiyaçlar bu civarlarda ise mesela Atom öö böö kaka pis işe yaramaz demenin alemi yok.

Direk konuyla alakalı olarak, e350-450 alıp bundan notebook yapıp, sonra da bunu daha üst sınıf notebooklarla aynı kefeye koyup satınca sorun çıkıyor. Dediğim gibi alet işinizi görür ama fiyatı kendisine göre yüksek. Asus diye okur okumaz kesin k53e bakmıştır dedim zaten. Aynı fiyata işlemcisi daha iyi olan seçenekler var bence onlara bakın, intel p6200 b950 amd p340 vs. gbi modellere bakın derim.

Notebook forumunda çokca tavsiyeler var, diğer taraftan ihtiyaç max. süre mobil kalmak olmadığı sürece aynı fiyata daha iyi perf verecek diğer işlemcili notebooklara bakmakta yarar var. 800 tl civarına mesela i3 lü aletler var, e450 ile aralarındaki salt perf farkı çok fazladır. Ama sırf iş yapabilme kapasitesi olduğunu atomlardan faln daha iyi olduğunu belirtmek istedim. Ama ofisde kullanmak için, tutup 4saat mobil film izliyim peşinde olmadığınıza göre yine aynı fiyata daha iyi işlemcili bi alet almak daha faydalı.

Yoksa dediğim gibi 700 800TL lik bi notebook yerine 200 250$ mobil bi alete taksalar o şekil seçenekler çoğalsa, yani netbook gibi şeylerde daha tercih edilir seçenek olsa, Atom yerine kesin seçin alın derim, çünkü rakibi Atom orada. Ama notebook dendimi bi de toplam fiyat olarak alternatifleri ile aynı fiyat oldumu başka işlemcili seçeneklere bakın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Amd Ryzen 5 5600 box
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.