Bildirim
Fusion mu Atom mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tartışmasız fusion :) hele e350 veya e450 li bi model bulabilirsen çok daha iyi -
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, bu aralar benim de merak ettiğim konu.
Ancak cevap verecek arkadaşlar hangi konularda daha iyi olduğunu söyleyebilirse daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Vakit ayırarak cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler. -
Fusionlar ekran kartına güvenerek grafik bakımından öndeyiz diyor, intel ise ATOM'da işlemci performansına güveniyor ama ben bir karar veremedim :S
bugün akşam aşağıda ki netbooklardan birini alıcam, sizce hangisi arkadaşlar ?
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-1215b-siv042s-eeepc-1215b-gumus-amd-c50-100ghz-2048mb-320gb-maxintel-121-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=57568
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-1015pn-whi051s-eeepc-1015pn-intel-atom-n570-166ghz-2048mb-320gb-512-mb-ion2-101-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=57109
tavsiyeleriniz benim için önemli :)
-
Tartışmasız 1215b ..
Bende senin gibi çok araştırmıştım , her gördüğüme tavsiye ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: heavy86
Tartışmasız 1215b ..
Bende senin gibi çok araştırmıştım , her gördüğüme tavsiye ediyorum.
peki hangi açıdan tavsiye edersin ? grafik dokuması mı iyi yoksa ekran genişliği usb 3.0 gibi ekstra özelliklerinden dolayı mı ? -
ben hp dm1 3200 aldım şu an gayet memnunum ekran kartı ve işlemcisi gayet yeterli (e-350 apu),sizin verdiğiniz linkteki 1015 modeli de iyi sayılabilecek bir ekran kartına sahip fakat ekran boyutu,çözünürlüğü açısından bana kalırsa 1215 çok daha iyidir.fakat hpyi de öneririm.Ben 1 hafta önce dartyden 825e aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: frturk
quote:
Tartışmasız 1215b ..
peki hangi açıdan tavsiye edersin ? grafik dokuması mı iyi yoksa ekran genişliği usb 3.0 gibi ekstra özelliklerinden dolayı mı ?
1080p filmlerde sorun yaşamazsın.
Netbooklar içinde en büyük ekrana sahip
usb 3.0 özelliği
Ram 8 GB'a kadar yükseltiliyor (Ben yükselttim.)
Hdmi çıkışı sayesinde full hd tv^ye aktarabilirsin görüntüyü
8+ Saat pil ömrü
Daha fazlası ? Eğer fazlasını düşünüyorsan notebook yada masaüstü pc almalısın :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: frturk
quote:
Tartışmasız 1215b ..
peki hangi açıdan tavsiye edersin ? grafik dokuması mı iyi yoksa ekran genişliği usb 3.0 gibi ekstra özelliklerinden dolayı mı ?
1080p filmlerde sorun yaşamazsın.
Netbooklar içinde en büyük ekrana sahip
usb 3.0 özelliği
Ram 8 GB'a kadar yükseltiliyor (Ben yükselttim.)
Hdmi çıkışı sayesinde full hd tv^ye aktarabilirsin görüntüyü
8+ Saat pil ömrü
Daha fazlası ? Eğer fazlasını düşünüyorsan notebook yada masaüstü pc almalısın :)
en sonunda gittim dayanamadım 1215B aldım geldim, kullanalım bakalım ne çıkacak :)
-
Deneyimlerinizi bekliyorum , hayırlı oılsun :) -
Fusion daha iyi ama e350 olucaksa -
quote:
Deneyimlerinizi bekliyorum , hayırlı oılsun :)
forumdan bir arkadaşımız pm ile ilk izlenimi sordu, buraya verdiğim cevabı yapıştırıyorum :
"Acikcasi daha dun aksam aldim ve henuz 1080 izleme sansim olmadi. Tavsiyem vatanda indirimdeyken 1333luk 2gb ram le birlikte satin alin tukenmeden. Ram 40 tl. Ancak toplamda 4 ram olacagi icin win7 64 bit yaptirtmaniz lazim. Gorunus olarak metalik gumus cok iyi duruyor ama malzeme kalitesi klavye ye basinca biraz dandik oldugunu gosteriyor. Ekrani genis ve cozunurluk gercekten iyi. Tavsiyem biraz daha para katip ram takviyesi ile satin almaniz cunku tek kotu yani islemcisi." -
n550 işlemcili 1.5 ghz çift çekirdek 1gb ramli gma 3150 ekran kartlı netbook ile 1080p film izleyebiliyorum rahatlıkla ve sagem spiga ile z510 işlemcili 1.1ghz ve gma 500 ekran kartlı makine ile 720p film izledim sorunsuz burda ki asıl mesele codec bunu hallettinmi iş tamamdır -
dün vatan bilgisayara gittim bu makineyi sordum sizin yorumlarınız ile bi gidim makineyi yakından görim dedim ve gitmişkende ordaki satış elemanına sordum:
- AMD fussion c50 işlemciyi mi önrirsiniz yoksa atom n570 işlemciyi mi
- Eğer oyun oynamak gibi amaçlarınızda varsa amd derim fakat internet olsun yada ofis çalışmaları olsun kullanıcaksınız n570 öneririm
Benimde aklımdaki asus 1215b modeli sönük kaldı yerini acer ao722 modeli aldı bilen arkadaşlara sorum şu ao722 makinenin max. ram kapasitesi nedir arttırma olasılığımız var mı -
Arkadaşlar, vatan'dan 550 tl'ye %25 indirimli 1015B'yi aldım. Bugün elime geçti. 1gb rami var ve işlemcisi biraz yavaş görünüyor.ramin de yetersiz olğunu düşünüyorum(1gb) SOrum şu: Ramin 4 gb ya da 8 gb 'a kadar desteklediğini söyleyenler var. Fakat bunun için yüklü gelen starter 32 bit yeterli oluyor mu? 64 bit home premiyum mu olmalı?ya da xp olur mu? En az kaç gb 'lık ram yeterli olur. Şu an ramin %78 ini kullanıyor.(wireles açık, dosya indiriyor,bir pencere açık) rami değiştirme onusunda ne yapmalı, nasıl yükseltmeliyim? Açtırınca garanti dışı kalmaz mı? Bana detaylı bilgi verebilecek ya da ufak bir öneri verecek bir arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum. -
vatandaki görevliye sormuştum ben yükseltiliyo vatandan al rami ücretsiz montaj yapıyolar garanti dışı kalmaz makinen
eğer ram 4gb ve üzeri olucaksa 64 bit kullanman gerek sistem rami görmez diye düşünüyorum. windows xpde yüklenme için kendi xp cdni yapman lazım sata raid falan atman lazım sanırım direk kuramıyosun xp makineye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X