Şimdi Ara

Fusion'u nasıl buluyorsunuz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
17.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu çok da düşünmemek lazım. alalım da aklımızda olacağına elimizde olsun bari.
  • KAZIK GBİ ARABA BEN ODUN DİYORUM RAHATLIK SIFIR PEGU J9 DAHA RAHAT FİESTA DAHA BASARILI ONA GÖRE
  • Fusion Urbanite 5K 1.4 TDCi güzel bir tercih olabilir.

http://www.resim-yukle.com/img01/15/28665ffu.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Ocak 2008; 18:22:00 >
  • bendede tipo var fiesta..focus ve fusıon arasında kaldım.... arkadaşlar en makul yakanı hangısı sızce ?? ve fıesta cok anlatıldıgı kadar ıcı dar mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyTaCH_01

KAZIK GBİ ARABA BEN ODUN DİYORUM RAHATLIK SIFIR PEGU J9 DAHA RAHAT FİESTA DAHA BASARILI ONA GÖRE

O kadar da değil bea.Yüksek güzel bi araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyTaCH_01

KAZIK GBİ ARABA BEN ODUN DİYORUM RAHATLIK SIFIR PEGU J9 DAHA RAHAT FİESTA DAHA BASARILI ONA GÖRE

ah ne yaptın aytaç abi öyle kazık gibi güsel araba yaa bizdeki 1,6 motor.101 hp di..
  • bence 2. el focus al.bunlardan daha iyi olur.
  • fusion uzun süre kullanımda kullanıcısını tatmin etmiyor. tek avatajı yerden yüksek olması. 3 adet tanıdığım var kullanmış olan. hepsi de sattılar. parasının arabası değil . gösterişten ibaret. yol tutuşu ve konfor yok. broadway den geçenler için güzel bir arac olabilir.. kendi görüşümdür. fikirlere saygım var.
  • bence grand puntoda alternatıf olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

bence 2. el focus al.bunlardan daha iyi olur.
    katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

bence 2. el focus al.bunlardan daha iyi olur.
    katılıyorum..

BİRBİRİNE KATILMAK YASAKLANMIŞTIR..
    YA FUSİONDA BİR TANE DONANIM VAR ODA ABS BAŞKA BİŞEY YOK CADDY GİBİ FUL OLSA HE TAMAM BAGAJI UFAK..
  • http://www.youtube.com/watch?v=MO7n-TwF5pM

Linkteki Fusion olsa kesin Fusion derdim, Amerika'da Fusionlar böyle.
  • Merhaba;

Fusion müzmin sorunu olan bir araba. Yogun trafikte cok fazla dur kalk yapınca araba kendini kilitliyor. Saga cekip 5-10 dakika beklemeniz gerekiyor. İnternette arastırısanız bu konudan muzdarip insanları bulabilirsiniz. bkz:www.sikayetvar.com

Ben olsam Fiesta alırdım. Fiestanın tipide hoş.
  • o olay sadece durashift vitesli modelinde vardı. manualde öyle bir sorun yok
    quote:

Orjinalden alıntı: kohlit

Merhaba;

Fusion müzmin sorunu olan bir araba. Yogun trafikte cok fazla dur kalk yapınca araba kendini kilitliyor. Saga cekip 5-10 dakika beklemeniz gerekiyor. İnternette arastırısanız bu konudan muzdarip insanları bulabilirsiniz. bkz:www.sikayetvar.com

Ben olsam Fiesta alırdım. Fiestanın tipide hoş.
  • 2004 1.6 benzinli fusionum var....performans olarak uzunyolda çok memnunum...ve o performansla ortalama 110-140 arası hızla 420 km lik yolda çivili lastiklerle 85 milyon yakıt yakıyor...yaklaşık 1ay önce 3 küsür ytl benzin litre fiyatıyla...fiesta şasisi üzerine yaplımış bir araba..farkı kaportası ve yüksekliği...fiestaya göre daha geniş.bagajı daha büyük....kırsal kesimde,kaldırımlarda yüksek yerden inme çıkma rahatça kullanabilirsiniz..eksisi konforu...uzun yolda insanı yorabiliyor...ama kesinlikle seri ve performanslı bir araba..rampada çok rahat...kısa mesafe hızlanması iyi olduğu için rampada sollamak daha rahat oluyor...çivili lastiklerle kar buz demeden kullanıyorum...daha buzlu yolda rampa da dahi yolda kalmadım...donanım olarak abs+ebd iki hava yastığı mevcut...donanım azlığı diğer bir eksisi...sonuç olarak artıları fazla ....
  • Hocam uzatma git Fusion al
    Fusion alma focus al diye öneren arkadaşlar gibi elma ile armutu karıştıran arkadaşları dinlemeyeceksen Focus ta alma 3.20 BMW al
  • Sevgili Forum Üyeleri;

Mesajları okuyunca dehşete kapıldım. Hayatında Fusion' a binmeden "müthiş karalama" yapan arkadaşları inanın anlayamadım. Haziran 2007' de almış olduğum Fusion 1.6 LUX TDCI son derece memnunum. Bu arabayı beğenen herkese içtenlikle tavsiye ediyorum.

- Son derece ekonomik bir araba : Yazın şehir dışında kullandım, 100 km de 4.1 yakıt tüketimiyle beni büyüledi.
    - Yol bilgisayarından her bilgiye rahatlıkla ulaşılabiliyor.
    - Sürüş çok konforlu, motor oldukça güçlü ve benzinliymiş gibi sessiz...
    - Aracın yüksek oluşu, her anlamda rahatlık sağlıyor...
    - Ön panel çok ergonomik..
    - Ses sistemi iyi...
    - Yol tutuşu en keskin virajlarda dahi harika...
    - Ha süspansüyon biraz sert, bu da doğa kanunu arkadaşlar. Fiziki olarak; stabilitenin bu tip yüksek bir arabada korunabilmesi için bu da gerekli zaten.

Elbetteki araba işi zevk işi. Zevkler ve de renkler de tartışılmaz. Ancak; kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyelim.

Son Söz : "Bu arabayı almaya niyet eden arkadaşlar; inanın pişman olmayacaksınız. Alın ve Güle güle kullanın"

Saygılarımla...

• Arkadaşım zevk senin ama naçizane era'ya baktın mı?Bir bak test şürüşü yap,hatta aklında olan diğer arabalarda varsa onlarıda test et daha sonra bunadamı baksaydım ,şunadamı baksaydım deme.Ama en azından bi era'ya bak derim.
  • biladerr fordların hepsinin arkasından ses geliyorr.. kapılardan felan
  • merhaba fusionun dizel 1.4 1.6 nın yakıtı nasıl acaba

ve kapılarında filan sesler geliyor mu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.