Şimdi Ara

Fusion'u nasıl buluyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
17.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir araba alacağım. Fusion dikkatimi çeken araçlardan birisi oldu. Kullananlar aracı nasıl buluyor? Yardımcı olabilecek varmı?

• Merhaba. Fiesta ve Focus kullanıcısı olarak Ford marka bir araç alarak doğru bir seçim yapacağından şüphen olmasın! Fusion görüntü olarak çok fazla tatmin etmesede bir aile aracı olarak seni fazlasıyla memnun edecektir.
  • Evet bende fiesta focus ve fusion arasında takıldım sızce en ekonomık olanı hangısı ???
  • Eşimde 2005 model tdci var.Sorunsuz bir araç.Bugünkü fiyatlarla 125 ytl lik mazotla 650 km şehiriçi gidiyor.Yüksek bir araç.Garaj rampasından geçerken benim focusun altı sürtüyor fusion direk geçip gidiyor.
    Süspansiyonu biraz sert onu söyleyim.
  • siyah olur .. xenon olur .. bi orta ton film çekilir hafif bombeli 5 bacak 17'' yıldız jant atta noluo o fusion gorr
  • fiesta ve focus arasında bir araç bana göre. 2. eli cazip fiyatıyla alınası bir araç. bir de dizel olursa daha ne olsun.
  • Fusion'u bir haftasonu kullanmıştım...

Naçizane tespitlerim... elbette eksiklerim vardır listede..

+ Yüksek oturma pozisyonu ve arka yapı nedeniyle, küçük bir otomobil yerine MPV kullanıyormuş hissi veriyor.
    + Konsol genelde kullanışlı, bir sıkıntı yaşamadım.
    + Sınırları fazla zorlamasam da, yol tutuşla ilgili bir sıkıntı yaşamadım.
    + Yerden yüksekliği nedeniyle dağ-kır-bayıra daha rahat gidiyor..
    + Elbette dizelin tasarrufu var, yol bilgisayarını pek kurcalamadığım için yakıt tüketimine bakmadım.. Ama 120 YTL'lik motorin ile ~700km civarı gittik..

- Kullandığım araç 1.4 TDCi motorluydu. 68 beygir şehirler arası yollarda sollarken oldukça yetersiz kalıyor. Şehir içinde yeterli olabilir..
    - Yakıt tüketimi sınıfında-en-iyi değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fusion un sürücü koltuğunda bir türlü rahat edemedim konfor olarak...
  • fusionun on gosterge panelenı ınceledım bana gore bıraz basıt yapmışlar gıbı geldı...fiesta daha bi hoşuma gıtmeye başladı..arkadaşlar sız ne dıyorsunuz
    ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

fusionun on gosterge panelenı ınceledım bana gore bıraz basıt yapmışlar gıbı geldı...fiesta daha bi hoşuma gıtmeye başladı..arkadaşlar sız ne dıyorsunuz
    ???

bence fusion fiestadan iyidir.
    araba keyif işidir.siz hoşunuza gideni alın.
  • mutlaka ki araba keyif işi..sadece burade dusuncelerımı soylemek ıstedım
    sızlerınde bu konuda kı dusuncelerı benım ıcın cok degerlı cunku ben de fiesta fusıon focus 1 gibi araçları almayı dusunuyorum...,
    bunlar paylaştıkça artıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

mutlaka ki araba keyif işi..sadece burade dusuncelerımı soylemek ıstedım
    sızlerınde bu konuda kı dusuncelerı benım ıcın cok degerlı cunku ben de fiesta fusıon focus 1 gibi araçları almayı dusunuyorum...,
    bunlar paylaştıkça artıyor...

temiz focus1 buluyorsanız o çok daha iyi bir alternatif.heleki birde bütçeye oygun focus2 bulursanız süper olur.
  • dısardan bakınca araba dengesiz duruyor.. jip ozentisi wagon bi arac gibi..
  • Sanırım haklısın hocam sımdı dıger arkadaşların yorumlarında da dıkkatı ceken seyler fıestanın altı yere yakın...içeriye ses alması. bagaj hacmının kucuk olması gıbı ozellıkler.. evet cok dogru tüple focus bana fıesta ıle aynı hesaba gelecek gıbı gorunuyor.. ve gercekten guzel bı araca bınmıs olacagız gıbı duruyor
  • Bende coğunlukla 1.4 TDCİ motorun performansını merak ediyordum. Fazla performans tutkunu değilim ama yinede motorun aracı rahat bir şekilde tasıması önemli tabikide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdllh

Bende coğunlukla 1.4 TDCİ motorun performansını merak ediyordum. Fazla performans tutkunu değilim ama yinede motorun aracı rahat bir şekilde tasıması önemli tabikide.

Buradan okuduklarım kadarıyla kullanan arkadaşlar memnun gıbı gorunuyor.. bende 1.4 TDCI dusunuyorummm....
  • arkadaşımda fusion var uzun yolda hem zayıf kalıyor hem ses alıyor hemde yol tutuşu zayıf. yokuşta bariz bir şekilde çekişi düşüyor. malzemesi basit. görünüm ve yüksekliği güzel. şehir içinde kullanımı rahat. ben şehsen yol tutuşu ve konfor açısından corsayı tavsiye ederim. yeni corsaya bakmadan karar vermeyin derim. iç hacmi oldukça geniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 2 Ocak 2008; 23:28:43 >
  • Fusion var bende,
    Eskiden tipom vardı. Muthiş bi arabaydi.
    Fusion korkarak aldım ama gayet iyi bir arac cıktı.2006 .14 tdci var 1 senedir bende.
    Aslan gibi gidiyor. Yakıt tuketimi az.Evet sınıfının kralı degil ama bence ekonomik.
    Fusion cok kullanışlı bir alet
    1- Bagajı buyuk
    2-Araba yüksek, kaldırımlara cıkıyorum cukurlara giryorum banamsın demioyr
    3- Arac ferah, benim gibi 90 kg 1.80 bi heirife ideal geldi.Palio clio felan baktım sıgmıyorum rahat edemiyorum.

Fİesta bence kucuk ve palio polo clio gibi bişi.
    Fusionda daha fazlası var.

Tek eksisi Konforlu bir araç degil bi lüksü yok ama fazla bişi beklememek lazım.
    Özünde fiestada da aynı konfor var daha fazlası yok.

Eger fiesta mı fusion mu dersen kesin fusion.
    Fusion mu Focus mu dersen aynı sınıfta diiller ama ben yine fusion derim cunku dizel bir focus gereksiz pahalı.
  • AH AH FUSİON DEMEYİN BANA FISTIK GİBİ BİR ARABA 1,6 101HP BENZİNLİ BİZDE VARDI ARACIMIZ DENİZLİ YE SATILDI YERİNE VWCADDY ALDIK ARIYORUM BE ÇOK GÜSELDİ FUSİON YÜKSEK HARİKA YAA..ALACAK OLAN MUHTEREM HİÇ DÜŞÜNME İMKANININ VARSA..
  • Tip olarak Fusion Fiesta'dan daha güzel BENCE. Onun dışında bir bigim yok maalesef...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.