Şimdi Ara

Futbol 1992'den önce boşa oynanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1992'den önce kaleciye geri pas serbestti. Kaleciye atardın topu eline alırdı sonra geri verirdi sonra yine alırdı Bu kural yüzünden çoğu maç alt bitmiştir. Yaşı biraz fazla olanlar bu kural yüzünden maçların inanılmaz sıkıcı geçtiğini söyler hep. Keşke adam gibi başından koysaydılar şu kuralı da eskiler futboldan soğumasaydı. Daha da değişmesi gereken kurallar var umarım el atarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• its the futbol thats the futbol

• Ulan aklıma geldi. Sene 92, geri pas kuralı gelmiş, FB lilerin haberi yok. 3-2 yendiğimiz maçta gollerden birini bu şekilde çift vuruştan atmıştık

• football has changed
  • Futbolcu kalecinin yanında bekliyordur muhtemelen öyle bir durumda.

• Bir rivayete göre Alman kalecileri, orta sahalardan daha çok topla buluşurmuş.
  • o dönemlerde mahalle maçlarının unutulmaz diyaloğu:''geri pasta elle tutmak var mı ?''

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Ulan aklıma geldi. Sene 92, geri pas kuralı gelmiş, FB lilerin haberi yok. 3-2 yendiğimiz maçta gollerden birini bu şekilde çift vuruştan atmıştık

Doğru mu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Ulan aklıma geldi. Sene 92, geri pas kuralı gelmiş, FB lilerin haberi yok. 3-2 yendiğimiz maçta gollerden birini bu şekilde çift vuruştan atmıştık

Doğru mu bu?

https://eksisozluk.com/16-agustos-1992-galatasaray-fenerbahce-maci--1719944

https://youtu.be/swPLJXaCW0A?t=156

• geri pas olayını geçtim de...

bu pelenin ziconun falan zamanlarını izliyorum. yahu mücadele namına hiç bişe yok. çalım yiyen adam bırakıyor adamı. adam kale ağzına kadar giriyor defans bön bön bakıyor.

ben bu yüzden peleyi çok büyük futbolcu olarak görmüyorum. şu zamanda öyle bir yetenek ancak hazard, mata gibi seviyede olurdu. bir maradona bir messi asla olamaz pele. zico da öyle.

o yüzden hep diyorlarki modern futbol 74 dünya kupası ile başladı. çok doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.