Şimdi Ara

Futbol bölümünde ki rezil mesajlara işlem yapılmaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131452337&fromzero=yes

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131423509&fromzero=yes&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://forum.donanimhaber.com/2017-2018-bjk-basaksehir-sike-sezonu-ana-konu--131452170

Şikayet edilmemesi halinde hiç bir işlem yok, adam şeref yoksunu , karaktersiz , koysunlar vb demiş ceza almamış adalet. Tüm mesajlarda argo var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 yıllık üyesiniz ve şikayet sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorsunuz. Öyle bir yazmışsınız ki sanki gelen şikayetlere baktık ve görmezden geldik?

Şikayetler açık duruyor daha ilgilenilmemiş nasıl bir sonuç bekliyorsunuz acaba?
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Neden biz bunların yarısı etmeyecek kelimelerden dolayı ceza alırken bu üyelerin mesajları dahil silinmiyor mesajın biri cuma gününden kalma demek ki yöneticiler işini yapmıyor.

• Yazdıklarımı okudunuz mu acaba, bu üyeler ceza almayacak mı dedim ben? Deseniz ki şikayetlere geç bakılıyor tamam haklısınız ama biz ceza alıyoruz onlar niye almıyora getiriyorsunuz konuyu.
    Lütfen ilk mesajımı okuyun tekrar rica ediyorum.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Olay ağır küfür içeren mesaj yazanların cezalarının geç kesilmemesi veya kesilmemesi. Kesilmiyor derken ; rütbeli bir zat küfür içeren mesaj yazıyor ama ceza almaması için bölüm yetkilisi veya admin artik ne deniyorsa tarafından siliniyor... pantherus IV nickli kişi için size pm atmıştım. O tarz küfrü eden birinin sınırsız yemesi gerek rütbesine bakılmaksızın lakin bu mesajı yazarken hala ceza almamış durumda. Bu konuyu yönetime bildirmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Mustafa.berk nick'li uye her türlü argoyu kullanmış , sadece en fazla mesaj siliniyor sadece o bolume özel mı bu anlamıyorum , gülücük attığımız için ceza yediğimiz zaman bile olmuştu.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Bu tarz çifte standarti çok gördük. Sanırım bolum yetkilisi ile ilgili bir durum. Hal böyle olunca iş çığırından çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Haklısın. Bu tarz çifte standarti çok gördük. Sanırım bolum yetkilisi ile ilgili bir durum. Hal böyle olunca iş çığırından çıkıyor.

Konuyla da ilgili destek bölümüne yazıyorum bakan yazan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 19 Şubat 2018; 18:4:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Olay ağır küfür içeren mesaj yazanların cezalarının geç kesilmemesi veya kesilmemesi. Kesilmiyor derken ; rütbeli bir zat küfür içeren mesaj yazıyor ama ceza almaması için bölüm yetkilisi veya admin artik ne deniyorsa tarafından siliniyor... pantherus IV nickli kişi için size pm atmıştım. O tarz küfrü eden birinin sınırsız yemesi gerek rütbesine bakılmaksızın lakin bu mesajı yazarken hala ceza almamış durumda. Bu konuyu yönetime bildirmek gerek.

Size şikayet sisteminin işleyişini anlattım, şimdi de rütbeli üyelere ceza vermediğimizi çıkarttınız. Yahu ne zaman rütbesi yarbay veya bilmem ne diye bir üyeye ceza vermemişiz? Artık iftira boyutuna giriyor mesajlarınız.

Cezası onaylanmış birkaç saat önce.

• Yukarda gerekli açıklamayı yetkili arkadaşımız yapmış.
    Şikayet sisteminin,uyarı isteme/onaylama işlemleri hakkında bilginiz dahi yoksa (ki şikayet kapanınca madde madde bildirim geliyor) bir zahmet burada asılsız ithamlarda bulunmayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.