Şimdi Ara

!!! FUTBOL CUP !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aramıza katıl ve en iyi menejerin kim olduğunu herkese göster. Sponsorlar ve futbolcularla pazarlık ederek en iyi fiyata ulaş. Oyuncularının özelliklerini geliştirmek için özel antrenmanlar yaptır. Kendin antrenör olarak sınırlarını zorla ve takımını zirveye çıkar! Futbolcup, ücretsiz bir Online Futbol Menejerlik oyunudur!

Her lig ve hazırlık maçını CANLI olarak izle ve maç sırasında takımının dizilişini ve taktiğini anında rakibine göre ayarla. Deneme amaçlı "Maç Simülasyonu" opsiyonunu kullanarak takımını daha iyi takımların karşısına çıkararak zorlu sınavlara gir ve bu sırada taktik denemeler de yap. Stadyuma yapacağın eklemeler ve kulüp arsasında yapacağın inşaatlar ile gelirlerini arttır. Asistanlarını kurslara göndererek onların kendilerini geliştirmesini sağla. Böylelikle onlar da sana en iyi menejer olabilmen için daha iyi yardım edebilsinler.

Kendi hayalindeki stadı inşaa et ve taraftarlarını her türlü açıdan memnun et!

Ayrıca Fifa , Pro Evolution Soccer daki gibi oyuncularınızı istediğiniz bölgenin istediğiniz yerine koyabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | ZıPıR | -- 19 Ekim 2008; 9:18:50 >

• Verildi geçen sene ama ilgi görmemişti
  • Oyunu oynamıştım.Çok kötü diyebilirim.Gerçek oyuncular falan yok.Ama iyi yanı oyuncularımıza istediğimiz ismi koyabilmemiz.
  • ya isim koyabilmemiz sadece oyunu basit ve saçma olduğuna kanıttır bence
  • footbal tycon gibi ondada futbolculara kendin ismini koyabiliyorsun buda onun gibi yani.. yinede paylasıma saygı..
  • ama footbal tycoon bundan güzel bence
  • ligim yok yaa :S nasıl bir lige gircem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanal Futbol Ligi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • Fena değil.Daha rehberimsi bir şey olsa daha iyi olurdu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: | ZıPıR |

Linkwww.futbolcup.net

Aramıza katıl ve en iyi menejerin kim olduğunu herkese göster. Sponsorlar ve futbolcularla pazarlık ederek en iyi fiyata ulaş. Oyuncularının özelliklerini geliştirmek için özel antrenmanlar yaptır. Kendin antrenör olarak sınırlarını zorla ve takımını zirveye çıkar! Futbolcup, ücretsiz bir Online Futbol Menejerlik oyunudur!

Her lig ve hazırlık maçını CANLI olarak izle ve maç sırasında takımının dizilişini ve taktiğini anında rakibine göre ayarla. Deneme amaçlı "Maç Simülasyonu" opsiyonunu kullanarak takımını daha iyi takımların karşısına çıkararak zorlu sınavlara gir ve bu sırada taktik denemeler de yap. Stadyuma yapacağın eklemeler ve kulüp arsasında yapacağın inşaatlar ile gelirlerini arttır. Asistanlarını kurslara göndererek onların kendilerini geliştirmesini sağla. Böylelikle onlar da sana en iyi menejer olabilmen için daha iyi yardım edebilsinler.

Ayrıca Fifa , Pro Evolution Soccer daki gibi oyuncularınızı istediğiniz bölgenin istediğiniz yerine koyabiliyorsunuz

ya ben bunda taktik nasıl değiştirecem

• quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Orjinalden alıntı: | ZıPıR |

Linkwww.futbolcup.net

ya ben bunda taktik nasıl değiştirecem

Zaten kendin sürükleyerek yapıyorsun taktikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 30 Ekim 2008; 20:16:04 >

• Hocam alıntının içine cevap yazmışsın.Öğrenmek isteyenlerde göremeyebilir.
  • iyide hiç cevap yazmamışki
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRYSHEAD

quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Emre50 birşey mi dedin
  • sürükleyerek belirliyorsunuz taktikleri okul nedeniyle giremiorum anlayış gösterin biraz konun açıldığınıda görmedim özür dilerim tutmayacak sanırım bu konu ama olsun deneye deneye
  • Shandow emre saçma diyorsun , siteye girip üye olup taktiğini ayarlıyorsun. Yaş kaç ?
  • 2Lig ß de 2500 güç üzeri üyeliğim war satabLrim :)
  • Pardon ya alıntının içine yazmışım klavye kafayı yedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.