Şimdi Ara

Rocking Soccer (Online Futbol Menajer) / [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim oyundaki ismim Sainz.

Referans bağlantım ile üye olmanızı rica ediyorum dostlar.

http://rockingsoccer.com/tr/futbol/invitation?ref_id=1482&chk=55c6c5051f

Henüz 2. sezona yeni başlandı.Bir sezon 52 hafta, oyunda 1 hafta gerçek hayatta 1 güne eşittir.Bu da oyunun henüz ne kadar yeni olduğu hakkında bir fikir edinmenizi sağlayacaktır.

Muhakkak Türkiye Ligi'nde başlayın.

Ben oyunla ilgili bilgileri aşağıya eklemeye devam edeceğim, oyunla ilgili sorularınızı ve gördüğünüz çeviri hatalarını bana oyundan özel mesaj atarak sorabilirsiniz.

Öncelikle oyundan Vittorio Pozzo ile birlikte oyunu Türkçe'ye çevirdik arkadaşlar.Eğer isterseniz oyunun dilini "Türkçe" yapabilirsiniz.

Vittorio Pozzo oyunda Türkiye Liglerinden sorumlu yöneticidir.

* Oyuna katıldığınızda, yeni başlayan oyuncular için hazırlanmış 15 adet görevle karşılaşacaksınız.Bunları birkaç dakika için hızlıca bitirin, 15. göreve geldiğinizde biraz beklemeniz gerekecek.Çünkü stadyum inşa etmenizi isteyecek.

* 15. görevi tamamladığınızda, yeni ve son bir 15 görevlik seri gelecek.Sürekli tesis inşa/yükseltmeleri ve transfer görevi barındırdığından bu seriyi bitirmesi uzun zaman alabilir.

* Oyun sıra tabanlı çalışan bir 2D maç motoruna sahip, maçlar oyun süresiyle 90 dakika ve her iki devreye eklenen uzatmalar şeklinde oynanıyor.Maç içinde oyuncularınızın yapacağı 2 hareket, 1 dakikayı götürür.

* Oyunda maçları canlı izleme fırsatınız var ve ayrıca bunun belirli getirileri var.Ev sahibi olduğunuz maçları canlı izlerseniz %20 daha fazla katılım, deplasmanları izlerseniz kredi kazanıyorsunuz.

* Ev sahibi olduğunuz her maç için bilet bağlantısı verilmektedir.Online iken 1, offline iken 1 bilet olmak üzere toplam 2 bilet alma hakkına sahipsiniz.Geri kalan tüm biletleri stadı doldurana kadar istediğiniz kişiye dağıtabilirsiniz. Kesinlik IP değiştirme, proxy tarzı şeyler kullanmayın.

* 2. seri görevlerin 8.'si olan oyuncu yaratma görevinde oyuncunuzu muhakkak güçsüz bir ülke adına yaratın.Milli takıma seçilir ve her sezon ilk 6 milli maçı için 1000 tecrübe puanı kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messenjah -- 10 Nisan 2013; 3:51:32 >

• Evet, ben de yeni başladım ve gerçekten de güzel bir online menajerlik oyunu. Gelin katılın bize hem gerçek futbol hakkında sohbet eder hem ortamı daha da güzel hale getiririz. Bize özel forumumuz var sonuç olarak :D Türkiye Ligi'nde başlamanız gerçekten önemli. Bu sayede milli takımımıza güçlü oyuncular kazandırıyorsunuz. Ayrıca bu kadar yeni oyun bulmak da kolay değil.
  • Selamlar bende oynuyorum 9-10 gündür. @raluar kardeşimin tavsiyesi ile başladım çok beğendim . Şansıma 1. ligdeki bir takıma atandım ilk kaydolanlardan olduğumdan
  • * Bilet sistemi değiştirildi.

* Milli takım antrenörlüğü için adaylık ve oylama sistemi eklendi.

* Çeviride düzeltmeler yapıldı.

* Ara transfer sezonu açıldı.
  • 1.Ligteyim Sakaryaspor olarak. Düşücem sanırım bu sezon hayırlısı diyelimBekleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@r@ntin@

1.Ligteyim Sakaryaspor olarak. Düşücem sanırım bu sezon hayırlısı diyelimBekleriz.

Nerdesin hacı oyunu bıraktın mı? @Sainz sen de görünmüyorsun? @Messenjah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 20 Nisan 2014; 21:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

1.Ligteyim Sakaryaspor olarak. Düşücem sanırım bu sezon hayırlısı diyelimBekleriz.

Vizeler falan derken koptum oyundan, olan oldu dedim girmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Vizeler falan derken koptum oyundan, olan oldu dedim girmedim.

Neyse önemli olan derslerin zaten

• Deneyelim bakalım Top eleven oynamışlığım vardır baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Terminator

Deneyelim bakalım Top eleven oynamışlığım vardır baya

Zevkli oyun hocam yardım gerekirse bu nickten mesaj atarsın :)

http://rockingsoccer.com/tr/futbol/info/manager-1805

• Güzel oyun tavsiye ederim..
  • Edit ; oyun guzel ama guncellemeye ihtiyaç var kupa vs muzede goruntulenmeli kulup muzesi vs olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redlife35 -- 28 Nisan 2014; 12:23:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun her sezon bazı konularda yenilikler katıyor kendine. Logolar bunlardan biriydi. Gitgide de gelişecektir.
  • OFM gibi mi biraz anlatır mısınız mesajı alıntılayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

OFM gibi mi biraz anlatır mısınız mesajı alıntılayıp.

Oyun gerçeğe yakın. Her ülkenin kendi ligi var. Şu anda Türkiye'nin 5 ligi var. 5. ligde oynayan bir takım. Şampiyon olursa 4. lige çıkıyor vs. Ayrıca Türkiye kupası, Avrupa Kupaları, Milli Takımlar var. Bir sezon 52 gün sürüyor. Yani 52 haftaya tekabül adiyor. 2 transfer dönemi var Sezon sonu ve devre arası. Oyuna para harcamaya gerek duymadan rahatça oynayabilirsin. Tabi Vip kullanıcı olmanın birkaç ufak avantajı oluyor ama normal kullanıcılar arasında uçurum oluşturmuyor.
  • Başladım bakalım 4-5-1 şuan taktik.

Lig 4 Grup 2 Tekirdag BBSK
  • quote:

Başladım bakalım 4-5-1 şuan taktik.

Hg 3.ligteyim Siempre adim takildigin bir sey olursa sorabilirsin :)

• quote:

Başladım bakalım 4-5-1 şuan taktik.

Hoş geldin hocam, bende 1. ligde MKE Ankaragücü takımındayım. 4-5-1 taktiğinde gol bulman çok zor ama yinede denersin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.