Gözle görülür bir faydasını gören var mı ? Kiralık listesindeki adamlara kulüp buluyor başka bir işe yaradığını görmedim.
Ne geliştirme listesi ne de transfer hedefi olarak koyduğum oyuncular yerinde duruyor. Kullanmasını mı bilmiyorum acaba..
Sorumluluk verebilirsin. Hazırlık maçları 21y altı falan. Antremanlarada yardım ettirirsin ayak işlerini yaptırırsın imkan olsa tuvaletleri temizletebilyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Realperen
Sorumluluk verebilirsin. Hazırlık maçları 21y altı falan. Antremanlarada yardım ettirirsin ayak işlerini yaptırırsın imkan olsa tuvaletleri temizletebilyosun.
Genç takımı altyapı sorumlusuna verdim. Futbol direktörü antrenör özellikleri pek iyi değil. Transfer ve gözlemciliğin başına geçirdim şimdilik. Arada bir 15-16 yaşında regenlere imza attırmaya çalışıyor bazen. Ben de engelliyorum tabi. Arada bir transfer önerisi de istiyorum da benim istediğim Terraneo görevi yapması. Atıyorum normal şartlarda gelmeyecek adamı getirsin istiyorum. Bu tarz bi görev verip olumlu sonuç alan var mıdır acaba ?