Şimdi Ara

Futbol katili Pep Guardiola düşmanları derneği (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
20.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burası Pep'i sevmeyenlerin konusu. Mourinho , Real Madrid , ManUTD fan clubs değil.

Ayrıca Pep Guardiola hocamı seviyorsanız konuya neden giriyorsunuz boş yere muhatap oluyoruz.

• kel hocam bir büyük maçı daha galibiyesiz geçmiş
  • Büyük maçların en kötü performans gösteren hele hele bu sezon daha da kötü olan Arsenal'e karşı bile bir şey yapamadı.
  • Verin paşamıza bir Sunderland maçı en leş hallerinde 3-4 atsın fanları da sevinsin yazık anca çer çöplere karşı mağaralarından çıkıyorlar
  • Patlamaya doymadı balondiola
  • quote:

uykularından; "leganes leganes.." "darmstad darmstad.." "biraz daha ingolstadt verin bana, ingolstadt!!" şeklinde sayıklayarak uyandığına dair rivayetler olan teknik direktör..

12 kat bütçeye sahip olduğu takımlara karşı maç 4-5 sıfır olmasına rağmen saha kenarında oradan oraya koşturup dalga(*) geçer gibi taktikler verirken iyiydi tabii ki.. allah bize bugünleri de gösterdi çok şükür..

kaynak :https://eksisozluk.com/entry/67291516

ne kadar güzel özetlemiş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 6 Nisan 2017; 0:8:40 >

• Formsuz Arsenal'e karşı top görmeyen City'in Chelsea karşısında bir şey yapması olanaksız

Hele ki hoca çöpse temelli imkansızdı. Bu seferde olmadı be hocam yok mu şöyle iniesta , xavi , messi 3 lüsü uçursun seni..

Bu arada Guardiola'nın bir sözünü hatırlatmak isterim.

"Ben Messi'yi Dünya'nın en iyi topçusu yapmak istiyordum fakat o beni Dünya'nın en iyi teknik direktörü yaptı."
  • Abi o değilde koskoca City'in başına geçiyorsun bir kaç yenilgi alınca
    "kendi oluşturduğu takımı yok yeaa" diyenleri gördüm.

Abicim tamam eyvallah kendi olusturdugu takımı yok fakat bunlar anadolu topcusu mu ulan ? Her gelen yeni TD kendi olusturdugu takımın basına mı geciyor ? Gelir gelmez takımı ucuranlar nasıl ucuruyor.

Tamam eyvallah herkes de ucuramaz zamana da ihtiyac olur eyvallah fakat city'in kadrosu yetersiz diye bahane mi olur? Guardiolayı savunarak komiksiniz bunu bahane göstererek iyice komik duruma düsüyürsunuz
  • Pep Guardiola: "Premier Lig bizim için artık bitti. Şampiyonluk şansımız kalmadı. Chelsea ve Tottenham yarışacak. Liverpool ve Arsenal ile birlikte Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mücadele edeceğiz."
  • Kel inşallah ŞL'ye bile götüremeyecek takımı.
  • Guardiola: "Bu sezondan çıkarmam gereken birçok önemli ders var. Gelecekte kesinlikle daha iyi bir antrenör olacağım."
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Abi o değilde koskoca City'in başına geçiyorsun bir kaç yenilgi alınca

Abicim tamam eyvallah kendi olusturdugu takımı yok fakat bunlar anadolu topcusu mu ulan ? Her gelen yeni TD kendi olusturdugu takımın basına mı geciyor ? Gelir gelmez takımı ucuranlar nasıl ucuruyor.

Tamam eyvallah herkes de ucuramaz zamana da ihtiyac olur eyvallah fakat city'in kadrosu yetersiz diye bahane mi olur? Guardiolayı savunarak komiksiniz bunu bahane göstererek iyice komik duruma düsüyürsunuz

Citynin kadrosu overrated yani sanıldığı kadar iyi değil bu yüzden baskı altında eziliyorlar. Çok net söyülüyorum manunun kadrosu bile daha iyi, PSG de öyle, Chelsea yi saymıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

quote:

Abi o değilde koskoca City'in başına geçiyorsun bir kaç yenilgi alınca

Citynin kadrosu overrated yani sanıldığı kadar iyi değil bu yüzden baskı altında eziliyorlar. Çok net söyülüyorum manunun kadrosu bile daha iyi, PSG de öyle, Chelsea yi saymıyorum bile.

belki cl için yetersiz olabilir ama herkese 5-6 sallayan takımı herkesten gol yiyen takım haline getirdi guardiola.

• Yav kardeşim tamam kötüdür de hiç bir büyük maçta varlık gösteremeyecek kadar mı kötü?

Her büyük maçta ezildiler kazandıkların da bile.
  • Sanıldığı kadar iyi olmayan kadro ligin en kaliteli kadrolarından birisi, bu takım Tottenham Everton Wba değil ki? Kel gelene kadar şampiyon veya ilk 2 bitiriyordu, bu kadroyu alıp 250 milyon euro harcayıp sonra kadro kötü yeaa diyene kargalar bile güler.
  • Ek olarak Sane'yi Mane'yi almasaymış kardeşim biz mi dedik git al diye

Takımda stoper yok.Stones'a o kadar para döktüler bi numarasını göremedik (f/p olarak.)

Aldığı oyuncular tutmamış ve daha kötüsü iyi oynayan oyuncuların performansları düştü. Yaya takıma küstürüldü , Silva yokları oynuyor.

Bu da mı kadro yetersizliğinin suçu?
  • quote:

Ek olarak Sane'yi Mane'yi almasaymış kardeşim biz mi dedik git al diye

Takımda stoper yok.Stones'a o kadar para döktüler bi numarasını göremedik (f/p olarak.)

Aldığı oyuncular tutmamış ve daha kötüsü iyi oynayan oyuncuların performansları düştü. Yaya takıma küstürüldü , Silva yokları oynuyor.

Bu da mı kadro yetersizliğinin suçu?

Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor. Silva yokları oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan adam bi sezon basarisiz olsun be. Obra bile fbde ilk sezonunda o butceyle f8 e kalamadi ama sonra ne oldu kardeş ? adam bayernde sl alamadi diye basarisiz mi oldu sl almak kolay mi 2 sene yari finale cikti takimi baya yaklastirdi kulaya gerisi gelmedi bu sene yari final gorebilecek mi bayern acaba ? allahtan city yonetimindekiler sizin gibi futbol cahili degilde o yuzden 2-3 sezon daha guardiolayla devam edecekler. Normalde guardiola cityi adam eder derdim ama en fazla ligte sampiyon olabilir gelecek senelerde onun disinda bisey beklemiyorum cunku city kadrosu cl alcak kapasitede degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virgil van Dijk

Sanıldığı kadar iyi olmayan kadro ligin en kaliteli kadrolarından birisi, bu takım Tottenham Everton Wba değil ki? Kel gelene kadar şampiyon veya ilk 2 bitiriyordu, bu kadroyu alıp 250 milyon euro harcayıp sonra kadro kötü yeaa diyene kargalar bile güler.

ulan neddn mouya da bunlari demiyosunuz o zaman o da deli para harcanan bi kadroyu yonetiyo ne istese aliyolar pogbaya 120 mio verdiler ibra aldilar van gaal doneminde inanilmaz para harcadilar. Varsa yoksa pep anasini satayim.

• Hazmetmen geç oluyor heralde
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.