Şimdi Ara

Futbol katili Pep Guardiola düşmanları derneği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
20.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Draco0

sane 50m. spurs 82m harcamış.

Gidenlerde 52 m euro , yani kulup totalde 30 m harcamis transfere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaya öyle bakmıyorum.

200m harcamış diyorlar ya sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 18 Nisan 2017; 6:28:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

olaya öyle bakmıyorum.

200m harcamış diyorlar ya sürekli.

e gidenleri çıkarınca da 180 kalıyo harcatmış mı harcatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 18 Nisan 2017; 8:19:25 >
  • Yaz benide. Elime verseler tüm haterlar adına tokatlaya tokatlaya dövsem.

• GUARDİOLA İSTİFA. BAYERN MÜNİH GİBİ MAKİNE TAKIMI NE HALE GETİRDİN BE
  • pep reyiz Heynckes'in hazırına kondu demesinler diye bayerne kendi futbolunu oynatmak istedi.

şu an elindeki kadro şl alacak düzeyde değil ama monacoyu elemeliydi onu bunu bilmem.
  • Manchester City'e geldiğinden beri maçlarını izlemeyi bıraktım.Hayran olduğum takımın içine etti.Ulan sen kimsende Hart'ı kiralık gönderiyorsun ? Şuanki kaleciden bir cacık olmaz, bir ara Agüero'yu bile oynatmıyordu ağzına kürekle vurasım geliyordu, inşallah en kısa zamanda gidersin rezil herif.Senin futbol oynatabildiğin tek takım Barcelona.

• ManU da 200milyon harcadi diyorsunuz da

Citynin kadrosu epl nin acik ara en iyi kadrosuydu ustune 200milyon harcadi bu adam

Manunun kadrosu ise eple de anca orta siraya oynayacak bir kadroydu ustune en az 200daha harcamasi lazim ki anca gecen sene ki citynin kalitesine ulasir kadro.

Blind rojo fellaini morgan valencia falan oynuyor kadroda. Mou geldiginde takimin as forveti 19yasindaki martial yedegi 17yasindaki rashforddu. Cityde ise aguero oynuyor forvette.

Pep seneye daha iyi bir sonuc kesin alcak zaten su an en iyi kadroya sahip seneye takviyelerle epl nin bayernini kurmaya calisicak heralde artik.

• Ve Monaco, Dortmund'u eze eze eler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JARED LET0

Ve Monaco, Dortmund'u eze eze eler.

Tamam monaco dortmundu elediyse sorun yok o zaman pep en iyisi
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Barcelona'yı o oynatmıyordu hocam. Sistemin yaratıcısı rahmetli Tito Vilanova'dır.

Kanıt : Guardiola'dan sonra göreve gelen Vilanova'da aynı futbolu oynattı.

O sistemi en güzel oynayan oyuncular Messi , Xavi , İniesta , Busquets 'di. Farklı takımlarda bu futbolu oynatmak istedi fakat olmadı.

Kanıt : Heynkess'den sonra Dünya'nın en güçlü takımını aldı (ŞL kazandıktan sonra) o takımla bir halt yapamadı.

Ek olarak : Oynayan takımı bozdu. Bastian gibi bir adamı takımdan şutladı Lahm eski Lahm değil. Müller gol atmayı unuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 20 Nisan 2017; 11:38:41 >
  • Pep gittikten sonra Barça ve Bayern'i görüyoruz ne hale geldiler.
  • Ee Guardiola yok Bayern yine çeyrek final da tokatı yedi? :D
  • quote:

Pep gittikten sonra Barça ve Bayern'i görüyoruz ne hale geldiler.

Ne hale geldiler?

Real Madrid'e elenmeleri kötü olduklarından değil hakem hataları yüzünden.Hatası demiyorum bak hataları diyorum.

Pep'li Bayern'i Allianz arenada Real ve Barca paramparca etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Pep gittikten sonra Barça ve Bayern'i görüyoruz ne hale geldiler.

Ne hale geldiler?

Real Madrid'e elenmeleri kötü olduklarından değil hakem hataları yüzünden.Hatası demiyorum bak hataları diyorum.

Pep'li Bayern'i Allianz arenada Real ve Barca paramparca etti

valla şunu kabullenen bi realli gördüm ya , büyük saygı duydum

• Guardiola dön artik barcaya

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    O zamanın Real'i ile şimdinin takımı aynı mı? Kaç tane maçını izledim adamlar kendini yere atmaktan başka bir şey yapmıyorlardı.

Pep'te Real'i dağıttı hem başında Mou vardı o zaman.Nasıl bir iz bıraktıysa artık bir türlü başarısını kabullenemediniz.
  • quote:

O zamanın Real'i ile şimdinin takımı aynı mı? Kaç tane maçını izledim adamlar kendini yere atmaktan başka bir şey yapmıyorlardı.

Pep'te Real'i dağıttı hem başında Mou vardı o zaman.Nasıl bir iz bıraktıysa artık bir türlü başarısını kabullenemediniz.

Yav tamam kardeşim sen seviyorsan hadi sal bizi uğraştırma. Burası sevmeyenler kulübü. Sen git sevenler kulübü aç.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    pep hocama düsman olacagina önce kiza acilmayi ogren

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.