Şimdi Ara

Futbol maçları için hangi uydular seçilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya vakit ayıran bilgisini paylaşan herkese merhaba,
    Dreambox 500 S ile bir uydu sistemine girişeceğim. Uydu konusunda daha önce bir deneyimim yok. Uyduya geçmemdeki en büyük sebep bol bol Futbol maçlarını izlemek istyor olmam. Yabancı kanal dan olması benim için sorun değil. En fazla 4 veya 5 uydu seçeceğim. Futbol maçlarını rahat ve sorunsuz izlemek için hangi uyduları seçmeliyim bu konuda tavsiyenize ihtiyacım var.

Maç Programlarından gördüğüm kadarıyla ağırlıklı olarak bu uydularda maçlar var. Acaba bu 5 Uydu seçimi bana yeterlimi ? Çoklu çanak sistemi ile bu uyduları bir yada iki çanak ile temin edebilirmiyim ?

Hotbird
    Astra
    Turksat (Mecbur)
    Sirius
    Eutelsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ur1981 -- 21 Ekim 2009; 9:14:03 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an d smart ta ingiltere premier ligi(smartspor) ve almanya ligi mevcut (eurosport 2) ayrıca formula 1 de var. ben memnunum.
  • Azerspace. Tek sıkıntısı SD kalitede yayınlanması.

• Eğer paylaşım destekli bir uydu alıcın ve internetin varsa, server alacaksan astra derim.
    iki tane yapabiliyorsan hotbird uydusunda da cyfra+ platformunu server ile izleebilirsin.

Üstelik kanalların çoğu HD kalitede.
  • 500s zaten SD bir cihaz olduğu için Azerspace yayınları memnun edecektir. İmkan varsa tek çanakta iki lnb ile Türksat ve Azerspace'i, diğer çanakta ise Astra 19'u tavsiye ederim. Futbol ve basketbol konusunda sizi üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli96

500s zaten SD bir cihaz olduğu için Azerspace yayınları memnun edecektir. İmkan varsa tek çanakta iki lnb ile Türksat ve Azerspace'i, diğer çanakta ise Astra 19'u tavsiye ederim. Futbol ve basketbol konusunda sizi üzmez.

astra uydusunda hangi kanallari nasil izleriz bilgi verir misiniz? tesekkurler

• server var ise;

Astra 19

Hispasat

Thor

Hotbird

Azerspace(servere gere yok)

• arkadas 2009 da konuyu açmıs
    neyse kurun motorlu çanak bakın keyfinize derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

arkadas 2009 da konuyu açmıs

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

arkadas 2009 da konuyu açmıs

Haklısınız dalgınlığıma gelmiş tarihe dikkat etmedim
    Astra için bir cccam server iş görür, aliexpress'te ucuza bulunabilir.
  • Konu hortlamış :) :)
  • bende de standart bir tv ve scarta takılan alıcı mevcut hangi uydu önerirsiniz thaicom kullanıyorum bulutta yağmurda yayın gidiyor
  • Gözlemlediğim kadarıyla en çok futbol maç yayınları Arnavutluk,Rus ve Arap kanallarında yayınlanıyor. Bu 3 ülkeden birini seçmeniz daha iyi olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.