quote:Orijinalden alıntı: dandoldenius Bu oyunu nereden indirebilirim? İLk mesajı okursanız anlarsınız indirmeye gerek yok bu oyunda detaylı bilgide mevcut.
Bugün:Rayo Vallecano-0-5 Real Soiedad 2 gün önce:Real Soiedad 3-1 Malaga Ligde 16 puanla 2.sıradayım toplam 6 maçta 17 gol atıp 1 gol yemişim.
quote:Orijinalden alıntı: Russell Crowe Bugün:Rayo Vallecano-0-5 Real Soiedad 2 gün önce:Real Soiedad 3-1 Malaga Ligde 16 puanla 2.sıradayım toplam 6 maçta 17 gol atıp 1 gol yemişim. Birinci kim dostum puanı kaç bi profilini atar mısın merak ettim ligi.
quote:Orijinalden alıntı: Arkheramos quote:Orijinalden alıntı: Russell Crowe Bugün:Rayo Vallecano-0-5 Real Soiedad 2 gün önce:Real Soiedad 3-1 Malaga Ligde 16 puanla 2.sıradayım toplam 6 maçta 17 gol atıp 1 gol yemişim. Birinci kim dostum puanı kaç bi profilini atar mısın merak ettim ligi. Birinci 18 puanla Barcelona Ligin adı Grave of the Barbaric Spagehtt.
quote:Orijinalden alıntı: Russell Crowe quote:Orijinalden alıntı: Arkheramos quote:Orijinalden alıntı: Russell Crowe Bugün:Rayo Vallecano-0-5 Real Soiedad 2 gün önce:Real Soiedad 3-1 Malaga Ligde 16 puanla 2.sıradayım toplam 6 maçta 17 gol atıp 1 gol yemişim. Birinci kim dostum puanı kaç bi profilini atar mısın merak ettim ligi. Birinci 18 puanla Barcelona Ligin adı Grave of the Barbaric Spagehtt. Kardeşim yanlış anlama seni sorgulamak gibi anlama yani lig bu değil mi ? Sociedad 31 puanda Barcelona 36. http://tr.onlinesoccermanager.com/League/Standings/31055612/31
quote:Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge Osasuna 2-3 REAL MADRİD #13176800 Lig numarası isteyen gelebilir veya yeni bir lig kurabiliriz.
quote:Orijinalden alıntı: Arkheramos Kadronu görmek istemiştim o kadroya göre iyi gelmişsin valla tebrik ederim. Kadrom normal Real Sociedad kadrosu sadece Wanyama'yı aldım.