Şimdi Ara

Futbol Menajeri -OFM- (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.581
Cevap
24
Favori
768.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hertha bsc için bi taktik verebilecek varmı ya? kafayı yiyeceğim maç kazanamadım daha, her maç kaleyi bulan 10 şut var gol yok, yardımınız bekşliyorum
  • Arkadaşlar hesapta bir sıkıntı var, her maçtan sonra dizilişin ve taktiği değişiyor, gazeteden bnden bahsedince bilgisayar diyor ligin başında ve daha önceden oynarken ismimi yazıyordu ve yönetim kuruluna girdiğimde bugun söyleyecek bişey yok diyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel olarak hedefi 1. olan takımların standart taktiği varmı arkadaşlar?

• Son maça kadar kıran kırana rekabet dolu bir lig oldu ve hak eden kazandı. Ben yani. Galatasaray ile oynadığım 3 maçın 2 sini kazandım ve 1 i berabere sonuçlandı. Ligi yenilgisiz tamamladım. Aslında çok daha rahat şampiyon olurdum ama nedense çalıştırdığım her takımda ligin 2. yarısı başladığında 3-4 maç üst üste berabere tamamlıyorum ve puan farkı azalıyor. Hala anlayabilmiş değilim bunun sebebini.

Edit: Resimlerde sıkıntı var sanırım eklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkedios -- 11 Mayıs 2014; 22:21:31 >

• Resimler sıkıntılı hızlıresime yükle istersen merak ettim.

• Kardemir Karabük Spor ile oynuyorum ve 11. haftadayız.4 galibiyet 4 mağlubiyet 2 beraberlikle gidiyorum.Gol atamıyorum oyuncularım iyi oynayamıyor.Taktiği oturtamadım bir türlü.Bu kadroyla nasıl oynamalıyım taktikleri ne yapmalıyım lütfen bir el atar mısınız?Pres,mentalite,paslaşma-uzun top,ofansif-defansif falan bütün hepsini söyleyin lütfen.Artık goller yağdırmak,maç kazanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz350

Kardemir Karabük Spor ile oynuyorum ve 11. haftadayız.4 galibiyet 4 mağlubiyet 2 beraberlikle gidiyorum.Gol atamıyorum oyuncularım iyi oynayamıyor.Taktiği oturtamadım bir türlü.Bu kadroyla nasıl oynamalıyım taktikleri ne yapmalıyım lütfen bir el atar mısınız?Pres,mentalite,paslaşma-uzun top,ofansif-defansif falan bütün hepsini söyleyin lütfen.Artık goller yağdırmak,maç kazanmak istiyorum

Takımınla ilgili messiyle bitmiyor iş orta saha yok takımda adam gibi forvette aynı şekilde.

• Werder ve Juventud Independetie( tam yazamadım el salvador takımı) yöneteceğim.
    Werder 3-0 Frankfurt (hazırlık)
    Juventud 3-1 Isıdro Metapan
  • Real Sociedad ile oyuna başlamaktayım umarım ilk 5 hedefini gerçekleştirir hatta zor olsa da lig şampiyonu olurum.
  • werder 1-0 augsburg(emın degılım bu oldugundan)
    werder 2-3 bayern

juventud son maçını yendi bu hafta kupa ilk turdu bakalım o 1.olacak heralde werder ilk 5 hedefim.

• Real Sociedad 3-0 Real Betis Sezona iyi başladım.
  • EFSANE SEZONUM

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

EFSANE SEZONUM

O kadar transferi nasıl yaptın? Oyuna yeni başladığım için soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Russell Crowe

quote:

EFSANE SEZONUM

Oyuncuları yüksek fiyatlara satıp kaşif ile oyuncu getirdim.Kaşif ile oyuncu getirebilmek için bilet günü gerekir..

• quote:

quote:

quote:

EFSANE SEZONUM

Oyuncuları yüksek fiyatlara satıp kaşif ile oyuncu getirdim.Kaşif ile oyuncu getirebilmek için bilet günü gerekir..

Verdiğin bilgi için teşekkürler.

• Elche 0-0 Real Sociedad
  • quote:

Elche 0-0 Real Sociedad

İlkbaslarda olur oyle

• quote:

quote:

Elche 0-0 Real Sociedad

İlkbaslarda olur oyle

Gereksiz bir puan kaybıydı.
    Real Sociedad 3-0 Getafe
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.