Şimdi Ara

FUTBOL SMART (DSMART 7. KANALDA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Re-AcTioN

FENERBAHÇE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ ve KAYSERİ nin ŞAMPİYONLAR LİGİ, UEFA kupasındaki maçları FUTBOL SMART ta olacakmış ayrıca 3 büyüklerin tüm hazırlık maçları da Futbol Smart ta olacak
    hatta gelecek 3 yılın tüm şampiyonlar ligi maçları FUTBOL SMART ta diyor

Ön elemeler hariç şampiyonlar ligi maçları yapılan anlaşmal gereği Starda .Bilgilerinize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

quote:

Demek her 'zırta' .Moviesmart,Comedysmart,Coolsmart,PembeSmart Bayağı 'zırt' varmış,azlık çokluk kavarmın biraz farklı galiba...

Ayrıca CoolSmart ve Pembe Smart ı bilmem ama Moviesmart ve Comedysmart Türkiye de pek rastlayamacağın derecede kaliteli kanallar ...

Pff,

Dizileri saydırıp kendini küçük düşürme tarihi esermiş. Cnbc-e veya TNT yi göremeyecek kadar kör değilim direktiflerine ihtiyacım yok.My Wife and Kids i Thats 70 show u ,Grounded For Life ı,Absolutely Fabulous u,Coupling i gösteren Türkiye de bir kanal biliyorsan paylaş.Bunlara 'tarihi eser' deyip kötü buluyorsan Dünya aşırı bir yerde yaşıyorsun heralde, geçmiş 10 yılın iyi komedi dizileri bunlar.

My Wife and Kids : Comedymax (Türkiye'de pek rastlanmayacak kadar kaliteli DT kanalı)
    That 70s Show: Tv8
    Grounded For Life: Comedymax
    Coupling: Cnbc-e
    Absolutely fabulous: Son 10 yılın en iyi komedi dizileri arasına giremiyor ama biraz beklersek son 20 yıla girer...

Demekki Türkiye'de bu dizileri de yayınlayan kanallar varmış. Sanki ilk kez smart'ta yayınlanıyormuş gibi afra tafraların alemi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 9 Temmuz 2008; 9:29:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

quote:

Demek her 'zırta' .Moviesmart,Comedysmart,Coolsmart,PembeSmart Bayağı 'zırt' varmış,azlık çokluk kavarmın biraz farklı galiba...

Ayrıca CoolSmart ve Pembe Smart ı bilmem ama Moviesmart ve Comedysmart Türkiye de pek rastlayamacağın derecede kaliteli kanallar ...

Pff,

Dizileri saydırıp kendini küçük düşürme tarihi esermiş. Cnbc-e veya TNT yi göremeyecek kadar kör değilim direktiflerine ihtiyacım yok.My Wife and Kids i Thats 70 show u ,Grounded For Life ı,Absolutely Fabulous u,Coupling i gösteren Türkiye de bir kanal biliyorsan paylaş.Bunlara 'tarihi eser' deyip kötü buluyorsan Dünya aşırı bir yerde yaşıyorsun heralde, geçmiş 10 yılın iyi komedi dizileri bunlar.

My Wife and Kids : Comedymax (Türkiye pek rastlanmayacak kadar kaliteli DT kanalı)
    Absolutely fabulous: Son 10 yılın en iyi komedi dizileri arasına giremiyor ama biraz beklersek son 20 yıla girer...

Demekki Türkiye'de bu dizileri de yayınlayan kanallar varmış. Sanki ilk kez smart'ta yayınlanıyormuş gibi afra tafraların alemi yok...

öğrenicek öğrenicek zamanla

• eski maclari gösteriyor olmasi güzel. misal GS'in hic izlemedigim bir uefa macini izleme firsatim oldu. Servet neymis be nasil olmusta bu kadar geliştirmiş kendini :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor x

eski maclari gösteriyor olmasi güzel. misal GS'in hic izlemedigim bir uefa macini izleme firsatim oldu. Servet neymis be nasil olmusta bu kadar geliştirmiş kendini :)

Evet Servet bu hızda kendini geliştirmeye devam ederse 2 sene sonra C.Ronaldo ile yarışır..
  • lig baslayana kadar d-smart'in hazirlik ve on eleme maclari bir cazibe merkezi olur
    Star yayinladigi surece CL herkese acik demektir
    hatta gectigimiz hafta Star'in satilma ihtimalinden bahsedilmisti
    yani d-smart ayricaligi hazirlik maclari ve UEFA maclari
    DT veya d-smart'dan birini sececek olan
    hala DT'yi secer, gibi gorunuyor
    ozetle; lig ihalesini alana kadar, bu yeni spor kanallari bir sey ifade etmez
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0544

Turerdem69 Arkadaşım.Futbol Smart Ücretli Olacak Yada Kontürlü Olacak Diye Bir Haber Çıkmadı Daha.Eğer CLÖ Maçlarını Paralı Yaparlarsa Birçok Kişi Ön Eleme Maçlarını Ücretsiz İzlemek İçin Almışlardı Dolayısıyla Birçok Şikayet Gelecek ve Dava Açanlar Olacaktır.Benim Düşüncem Ücretli Olmayacak.Süperlig Maçlarını Aldıklarında Maç Sırası Şifreleme Yapacaklardır.Çünkü İhaleye Bir Çok Para Ödeniyor ve Paralı Yayın Yapacaklardır.Eğer Türkiyede Maç Hakları 2 Kanala Verilirse 2 Kanal Arasında Rekabet Olur ve Ücretleri Ucuzlar.Ligtv Sadece Ben Varım Diye Koydukca Koyuyor Parayı.Dt Herkes Çok Met Ediyor.Eğer CL Maç Hakları Onlarda Olsaydı.Kesin Lig Tvden Yayınlarlardı.Doğan Grubu İstese CL Stardan Yayınlayacağına Dspor veya Diğer Dsmart Kanallarında Yayınlayabilir ve Birçok Kişinin Dsmart Almalarını Sağlayabilirlerdi Ama Yapmadılar.

Benim Dsmart'ın yetkililerinden duyduğum kadarı ile futbol smart , digiturk'un lig tv'si gibi bir kanal olacak. şu anda ücretsiz ama ilerde mutlaka ücretli olacak , Şampiyonlar ligi ön eleme maçları için bile ücret talep edebilirler.Bunu hiçbir zaman ücretsiz olacağını söylemediler zaten. Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Şampiyonlar ligi grup maçları ( ön eleme hariç ) Star'dan yayınlanacak , antlaşma kendi ülke takım maçlarının halka açık bir kanalda yayınlanması şeklinde ama diğer gruplarda oynanacak diğer maçları futbol smart'da yayınlayıp ücretli yapabilirler , ve öyle olacak galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

süper lig maçlarının ihalesini dört gözle bekliyoruz

2010 da eger oyle bişey oldugun da digiturk ün vay haline
  • ARKADASLAR D SMARTA MAC YAYININDA ORNEGİN UEFA KUPASI GALATASARAY LEVERKUSEN MACI İZLEMEK İCİN SMART PARA İSTENİYORMU BENCE EN ONEMLİ KONU BU İSTENİYORSA KAC KONTOR VEYA YTL ALINIYOR BU MAKİNALARI SATAN İNSANLAR NEDEN BOYLE KOLAY SORUYU CEVAPLAMIYOR KISACA ORNEGİN BU SENE BJK UEFA MACLARI TUMUNU UCRETSİZ İZLEYEBİLECEKMİYİM CEVAP VERİN LUTFEN EMİN OLUNKİ BAYİLER CEVAPLAMIYOR
  • Ön Eleme Maçlarını Futbolsmarttan ücretsiz izleyebileceksin.Diğerlerini Stardan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0544

Ön Eleme Maçlarını Futbolsmarttan ücretsiz izleyebileceksin.Diğerlerini Stardan...

hataya düşmeyin lütfen daha öncede forumda yazdım. şampiyonlar liğinde 2 takımımızda gruplara kalırsa oynanacak maçlardan bir tanesini star diğerini d-smartta yayınlacak konu kesindir....
  • 7. nolu kanalda EuroSPORT HD yok mu şu anda EuroSPORT HD kaç numara taşındı??
  • 49. kanalda sanırım
  • quote:

quote:

quote:

Pff,

My Wife and Kids : Comedymax (Türkiye'de pek rastlanmayacak kadar kaliteli DT kanalı)

Maden zorluyorsunuz ikinizlede 'ağız dalaşı' yapacak kadar küçüleyim , bakınız @fuat...

Şu anda bu dizilerin hiçbirini ücretsiz kanallarda ve bir arada izleyemesiniz.E o kadar 'paracık' istiyor her ay Digiturk bırakında kaliteli olsun ComedyMax kanalı, kaldı ki ben Comedymax vesayre gibi Digiturk kanalarını kastetmedim. Şu anda 'Thats 70 show' u TV8 sabaha karşı falan gösteriyor heralde zira ben hiç rastlamadım veya Coupling i Cnbce .Bu dizileri kalitesiz buluyorsanız kanala kalitesiz diyin ben sizin abuklaştırdığınız gibi 'ilk kez comedysmart da yayınlanıyor' gibisinden birşey söylemedim veya ima etmedim , nerenizden çıkardınız bunları ? Diğer kullanıcı bu kanala kalitesiz demiş bende kalitesiz olmadığını gösterdiği dizilerin güzel diziler olduğunu söyledim.Siz ne olduda bir yerlerden fırlatınız ve bana ders verir gibi birşeyler anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım açıkcası.

@Xswordfish

Lütfen bildiklerini bana öğret ,sana muhtacım

Kısa bir not , Absolutely FAbolous bir film değildir siz sanırım öyle algılıyorsunuz -nasıl bir mantıksa- devam eden birşeydir.2004 yılında bittiğine göre son 20 yılında son 10 yılında bana göre 'iyi' komedi dizisidir....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pff,

Maden zorluyorsunuz ikinizlede 'ağız dalaşı' yapacak kadar küçüleyim , bakınız @fuat...

Şu anda bu dizilerin hiçbirini ücretsiz kanallarda ve bir arada izleyemesiniz.E o kadar 'paracık' istiyor her ay Digiturk bırakında kaliteli olsun ComedyMax kanalı, kaldı ki ben Comedymax vesayre gibi Digiturk kanalarını kastetmedim. Şu anda 'Thats 70 show' u TV8 sabaha karşı falan gösteriyor heralde zira ben hiç rastlamadım veya Coupling i Cnbce .Bu dizileri kalitesiz buluyorsanız kanala kalitesiz diyin ben sizin abuklaştırdığınız gibi 'ilk kez comedysmart da yayınlanıyor' gibisinden birşey söylemedim veya ima etmedim , nerenizden çıkardınız bunları ? Diğer kullanıcı bu kanala kalitesiz demiş bende kalitesiz olmadığını gösterdiği dizilerin güzel diziler olduğunu söyledim.Siz ne olduda bir yerlerden fırlatınız ve bana ders verir gibi birşeyler anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım açıkcası.

Kısa bir not , Absolutely FAbolous bir film değildir siz sanırım öyle algılıyorsunuz -nasıl bir mantıksa- devam eden birşeydir.2004 yılında bittiğine göre son 20 yılında son 10 yılında bana göre 'iyi' komedi dizisidir....

Birincisi burası forum olduğu için yaptığıNız şeyin adı "ağız dalaşı" değil, görüş paylaşımı oluyor ve insanlarla görüşlerinizi paylaşırken küçüldüğünüzü hissediyorsanız bu ciddi bir rahatsızlıktır. Hoş, küçülürken zorlandığınıza inanmamı da beklemeyin...

İkinci olarak:
    İnsanların platformlar hakkında bilgi aldığı bi bölümde eksik aktarıldığını düşündüğüm olaylara "herhalde" müdahale ederim. Buna "nerenizden çıkardınız" diye tepki vermenizi de terbiyenize bağlıyorum...

"........ 'i "gösteren Türkiye de bir kanal biliyorsan paylaş". demişsiniz" Bu cümleden sanki o yazdığınız dizilerin ilk defa yayınlandığı anlamı çıkıyor. Bende bunun yanlış olduğunu, doğrusunun ne olduğunu gösterdim sadece. Dsmart ya da Digiturk ikiside platform ve ikisine de insanlar para ödüyor. O zaman Comedysmart Türkiye'de bulunmayacak derecede kaliteli sayılıyorsa aynı şekikde Comedymax'te sayılır. Ulusal kanallar değil bunlar...

Ben kimseye ders falan verme uğraşında değilim. Sadece daha kaliteli bir bölüm haline gelmesi için uğraşıyorum. Ama gözünü fanatiklik bürümüş ve kedi-ciğer ilişkisinde kaybolmuş insanlarla zor oluyor tabi...

Absolutely Fabolous bir dizi-film tabiki ve başladığı tarihte Türkiye'de sanırım sadece bir özel kanal vardı. Ben orada son 20'yıl'dan bahsederken başladığı tarihi baz aldım. Genelde dizilerin son sezonlarının değil ilk sezonlarının başladığı tarih olduğunu düşünüyorum. Burada da "algılama problemim" olduğunu ima etmişsiniz.

Bana karşı daha düzgün bir üslupla yazmanızı tavsiye ediyorum...

İyi forumlar ya da sizin tabirinizle ağız dalaşınızda başarılar...

• Kısa bir notta benden olsun: Thats 70 Show diye bir dizi yok. Kalitesinden gözleriniz ismine dikkat edememiş. That 70s Show o...
  • Dikkatinizi benim yazım yanlışlarıma vereceğinize -ki bu benim yazdıklarımı anlamanızı ne kadar etkiledi bilemiyorum- asıl söylemek istediklerime verseydiniz bu 'ağız dalaşı' -boş konuşuyorsunuz ve boş konuşuyorum ,son mesajımla, bu da saçma bir ağzı dalaşıdır işte, konuşmalarımızdan istifade ewdecek bir forum kullanıcısı olduğunu düşünmüyorum ben- olmayacaktı.Benim söylediğim 'pek rastlanmayacak' , herhalde size göre ülkemizde bu tür yayınları gösteren kanallar bayağı fazla -bunu sencesi bencesi olur mu onuda bilemiyorum-. 200 tane kanalın içinde 3-4 tane kanalı önde tutup 'zaten ülkemizde çok rastlıyoruz' bunlara demem mi gerekiyor? Demiyorum ki rastlamıyoruz ,bu da onlardan biri diyorum, böyle kanallara pek rastlamıyoruz diyorum.Daha da uzatmayacağım bu yazdıklarım bu topikte ki son mesajımdır.Ama neden bunu bu kadar büyüttünüz .Diyorum ki Bu kanal kalitelidir verdiği diziler kalitelidir. Diğer kullanıcı da diyor ki; hayır bu diziler dandiktir.Bende ona yanlış düşündüğünü izah ediyorum siz birşey ispatlamaya çalışır gibi laflar ediyorsunuz.Bende bu tavıra doğal olarak 'terbiyem' ölçüsünde isim takıyorum.

Bir de bana takım tutan birinin,herşeyde birilerini detekleyen birinin ,fanatizm içinde olup göremeyen birinin ne bileyim partilerin peşinden giden birinin-burdakilerin hepsini üzerine alınmanıza gerek yok- 'fanatiksin' demesi çok acayip geldi.Hayal dünyanızda kurduğunuz 'kedi-ciğer' kalıbıda daha önce çok konuyu kestirip atmak için saçma yerlerde kullanıldı keşke daha yaratıcı olsaydınız.

Size karşı özel uslup neden kullanacak mışım? Laflarımda bir hata görüyorsanız burda yazdıklarınızı şikayet kutusuna yazın, burada abuk tehditlerde bulunmayın.

Hatamı düzelttiğiniz için-aslında bir hata değildir ,genel anlamda bir hata olsada , onun bir anlamı vardır- teşekürler.

Bir iki not da ben düşeyim, aşırı şeyler yazdıysam özür dilerim daha fazla uzamasını istemiyorum ve yeni mesaj atmak yerine msajınızı düzenleyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 8 Temmuz 2008; 20:11:14 >

• Ben boş konuşmadığımı düşünüyorum ama konudan koptuğumuz konusunda hak veriyorum. Merak etmeyin okuduğumu anlayabilecek kapasitede bir beyne sahibim. Benim için endişelenmeyin...

"Bana göre" (bana yetecek kadar) fazlasıyla kaliteli kanal var Türkiye'de evet. Hem ulusal hemde platform kanalı olarak. Bu rakam bende 200 değil tabi. İzlediğim kanal sayısı 15'i geçmez. Tabiki kaliteli kanallar gelmesini isterim Türkiye'ye ya da platformuma/platformlara ama mevcut durumda da zaten yeterince izliyorum tvyi. Takip ettiğim 1 yerli, 3 tane de yabancı dizi var. Bunun dışında film izlerim genelde...

"Bu kanal kalitelidir verdiği diziler kalitelidir. Diğer kullanıcı da diyor ki; hayır bu diziler dandiktir.Bende ona yanlış düşündüğünü izah ediyorum siz birşey ispatlamaya çalışır gibi laflar ediyorsunuz.Bende bu tavıra doğal olarak 'terbiyem' ölçüsünde isim takıyorum."

Bende size yazdığınız mesaj hakkında "bana göre" yanlış/eksik düşündüğünüzü izah etmeye çalışıyordum ama isim takmadan. Bir şey ispatlama çabasında değilim, size öyle gelmiş...

"Bir de bana takım tutan birinin,herşeyde birilerini detekleyen birinin ,fanatizm içinde olup göremeyen birinin ne bileyim partilerin peşinden giden birinin-burdakilerin hepsini üzerine alınmanıza gerek yok- 'fanatiksin' demesi çok acayip geldi.Hayal dünyanızda kurduğunuz 'kedi-ciğer' kalıbıda daha önce çok konuyu kestirip atmak için saçma yerlerde kullanıldı keşke daha yaratıcı olsaydınız."

Buradakilerin ne kadarını üstüme alınma hakkım var bilmiyorum ancak hakkımda interpolvari bi araştırma yapmanıza sevindim. Hayal dünyama kadar girmenize de bir şey demiyorum ancak kedi - ciğer kalıbını ben değiş atalarımız bulmuş. Yaratıcılık eksikliğinden kaynaklanmıyor yani, eldeki malzemeyi kullanmak bi yerde...

Benim Dsmart'la ilgili bir problemim yok, bu yüzden fanatikçe yorumlar yapmıyorum. Yalnız sadece benim tercih etmem için yeterli seçenekler oluşmadı. Bir gün nba tv yayına başlar, altyazılı, reklamsız güncel ve klasik filmler yayınlanmaya başlar, bir iki tane ilgilendiğim tarzda spor , müzik ve belgesel kanalı olur bende geçebilirim.

Size karşı özel uslup neden kullanacak mışım? Laflarımda bir hata görüyorsanız burda yazdıklarınızı şikayet kutusuna yazın, burada abuk tehditlerde bulunmayın.

Yazdığım cümleyi de tehdit olarak aldınız yani. Özel uslüp bana karşı değil forumdaki herkese karşı kullanmanız gereken uslüp aslında. Tanımadığınız insanlarla kırk yıllık ahbabınız gibi konuşmayın demek istemiştim. "Nerenizden çıkardınız" "küçülüp sizinle konuşayım" yakışık alan sözler değil. Şikayet etmek istesem uyarmadan ederdim zaten. Ben kibarca halletme yolunu seçtim...

"Hatamı düzelttiğiniz için-aslında bir hata değildir ,genel anlamda bir hata olsada , onun bir anlamı vardır- teşekürler."

Zaten ben yazdığınızın bir hata olduğunu düşünmüyorum, hafızanızda yanlış yer etmiş bir isimdi sadece. Yine de rica ederim. İnsanların yazım yanlışlarını çok çok nadir düzeltirim. Bu bir yazım yanlışı değildi o yüzden belirttim...

Benimde -umuyorum- son mesajımdır bu konuyla ilgili...

FutbolSmart hayırlı olsun Dsmart kullanıcılarına...

• Arkadaşlar polsat paketinde eurosportun hd yayını yok mu?
  • ya arkadaşlar bi de İlhan İrem vardı, o noldu :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.