Şimdi Ara

FUTBOL SMART (DSMART 7. KANALDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol smart 7. kanala geldi hayırlı olsun...

• kalitesizlikte sınır yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

kalitesizlikte sınır yoktur

• Her zırta da "Smart" adını takıyorlar ya, Smart kelimesinin anlamı artık değişmeye başladı gözümde.
  • İçeriği hakkında bilgisi olan?
  • kıskananlar çatlasın :)

BOL SMARTLI GÜNLER VE GECELER !!!!!!!!
  • eğer kanal kalıcı olursa bank asya ligi maçlarını bu kanala verip d spor'dan futbolu tamamen çıkarabilirler.zaten aksi olursa futbol smart sadece tarihi eser şampiyonlar ligi maçlarını yayınlar ve bir ton küfür yer.

edit:ilker yasin'in açıklamalarını buldum.sitenin adını veremiyoruz ama alıntı yazalım yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 5 Temmuz 2008; 15:39:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süper lig maçlarının ihalesini dört gözle bekliyoruz
  • Bakacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphion

Her zırta da "Smart" adını takıyorlar ya, Smart kelimesinin anlamı artık değişmeye başladı gözümde.

Demek her 'zırta' .Moviesmart,Comedysmart,Coolsmart,PembeSmart Bayağı 'zırt' varmış,azlık çokluk kavarmın biraz farklı galiba...

Ayrıca CoolSmart ve Pembe Smart ı bilmem ama Moviesmart ve Comedysmart Türkiye de pek rastlayamacağın derecede kaliteli kanallar ...
  • Movie smartmı neresi süper dostum her iki günde aynı filimler hadi canım sende
  • yayına girsin bi hele görürüz nasıl bi kanal olduğunu ama ne kadar kendisini sevmesemde ilker yasinin açıklamaları umut verici..
  • Umut verici mi ?? Adam resmen demişki Futbola para ödeyeceksiniz ! ! !

Kampanyada ne dediler para ödemek yok ( kontur çıktı ) Şu anda izlediğiniz kanalara hiç para vermeyeceksiniz , ne oldu Dspor gitti yerine Futbol Smart Geldi bu ne demek ? Ön eleme maçları için Üye olacaksın kontur alacaksın demek , d-spor parasız ama ...

Tamamiyle Kelime Oyunu yapıyor dsmart ...

Bende hem DT+ hemde Smart var ama sadece DT+ izlyorum , taki CL ön eleme maçlarına kadar , sonrasında 90 Dk lığına Smart olacam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Movie smartmı neresi süper dostum her iki günde aynı filimler hadi canım sende

Yok ben sabah akşam izlemiyorum-zaten 24 saat yayın yapan bir sinema kanalından gün be gün farklı filmler göstermesini beklemek saçmalık- hergün rehbere bakıyorum ve özel filmler ,festival kuşakları falan olunca izliyorum, sana burda tek tek her filmin eleştirisini yapacak değilim ,gösterilen filmler kaliteli filmler.Ayrıca o kanal sana göre şekillenmiyor 'Bu filmi izledim,tamam daha göstermesin'
  • Turerdem69 Arkadaşım.Futbol Smart Ücretli Olacak Yada Kontürlü Olacak Diye Bir Haber Çıkmadı Daha.Eğer CLÖ Maçlarını Paralı Yaparlarsa Birçok Kişi Ön Eleme Maçlarını Ücretsiz İzlemek İçin Almışlardı Dolayısıyla Birçok Şikayet Gelecek ve Dava Açanlar Olacaktır.Benim Düşüncem Ücretli Olmayacak.Süperlig Maçlarını Aldıklarında Maç Sırası Şifreleme Yapacaklardır.Çünkü İhaleye Bir Çok Para Ödeniyor ve Paralı Yayın Yapacaklardır.Eğer Türkiyede Maç Hakları 2 Kanala Verilirse 2 Kanal Arasında Rekabet Olur ve Ücretleri Ucuzlar.Ligtv Sadece Ben Varım Diye Koydukca Koyuyor Parayı.Dt Herkes Çok Met Ediyor.Eğer CL Maç Hakları Onlarda Olsaydı.Kesin Lig Tvden Yayınlarlardı.Doğan Grubu İstese CL Stardan Yayınlayacağına Dspor veya Diğer Dsmart Kanallarında Yayınlayabilir ve Birçok Kişinin Dsmart Almalarını Sağlayabilirlerdi Ama Yapmadılar.
  • Yeni ihaleye kadar pek bi anlamı olmaz benim için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

quote:

Her zırta da "Smart" adını takıyorlar ya, Smart kelimesinin anlamı artık değişmeye başladı gözümde.

Demek her 'zırta' .Moviesmart,Comedysmart,Coolsmart,PembeSmart Bayağı 'zırt' varmış,azlık çokluk kavarmın biraz farklı galiba...

Ayrıca CoolSmart ve Pembe Smart ı bilmem ama Moviesmart ve Comedysmart Türkiye de pek rastlayamacağın derecede kaliteli kanallar ...

sen bu tarihi eserlik dizileri yayınlayan kanala (Türkiye de pek rastlayamacağın ) dersen kusura bakma ama saçmalarsın bnkz cnbc-e bknz tnt hatta bir zamanlar business channel

• FENERBAHÇE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ ve KAYSERİ nin ŞAMPİYONLAR LİGİ, UEFA kupasındaki maçları FUTBOL SMART ta olacakmış ayrıca 3 büyüklerin tüm hazırlık maçları da Futbol Smart ta olacak
    hatta gelecek 3 yılın tüm şampiyonlar ligi maçları FUTBOL SMART ta diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orjinalden alıntı: Habana

quote:

sen bu tarihi eserlik dizileri yayınlayan kanala (Türkiye de pek rastlayamacağın ) dersen kusura bakma ama saçmalarsın bnkz cnbc-e bknz tnt hatta bir zamanlar business channel

Pff,

Dizileri saydırıp kendini küçük düşürme tarihi esermiş. Cnbc-e veya TNT yi göremeyecek kadar kör değilim direktiflerine ihtiyacım yok.My Wife and Kids i Thats 70 show u ,Grounded For Life ı,Absolutely Fabulous u,Coupling i gösteren Türkiye de bir kanal biliyorsan paylaş.Bunlara 'tarihi eser' deyip kötü buluyorsan Dünya aşırı bir yerde yaşıyorsun heralde, geçmiş 10 yılın iyi komedi dizileri bunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: turerdem79

Umut verici mi ?? Adam resmen demişki Futbola para ödeyeceksiniz ! ! !

Kampanyada ne dediler para ödemek yok ( kontur çıktı ) Şu anda izlediğiniz kanalara hiç para vermeyeceksiniz , ne oldu Dspor gitti yerine Futbol Smart Geldi bu ne demek ? Ön eleme maçları için Üye olacaksın kontur alacaksın demek , d-spor parasız ama ...

Tamamiyle Kelime Oyunu yapıyor dsmart ...

Bende hem DT+ hemde Smart var ama sadece DT+ izlyorum , taki CL ön eleme maçlarına kadar , sonrasında 90 Dk lığına Smart olacam ...

yine bos bos yorumlar ... dostum , kac kere soyledik , parayla satin aldiklari bir seyi parayla satmalarindan dogal ne olabilir .. kanal iceriklerini de mi beles olacak sekilde duzenlemelerini bekliyosunuz ?

ben sizin ne istediginizi anliyorum ,cunku ben sizden daha cok istiyorum onu .. hersey beles olsun ... ama yok oyle bir sistem artik

d smart bir uydu alici satis politikasi , gerisi elbette parali .. yani d-spor var diye ,ve aktivasyon yaptiranlara bedava diye ,adam lig ihalesini alsa da d spor da mi yayinlicak ? boyle mantiksiz seylerle gelmeyin lutfen

ama bakin dsporda anlasmasi daha once yapilmis belli sayidaki bank asya maci yayinlanmaya devam edecek , neden ? cunku anlasma boyle , ama biz 300 verdik aldik , suresiz herseyi bu kanallara eklemeliler ve bedava izlemeliyiz mantigi yok ... keske olsa ama yok yok

dolayisiyla adam elbette futbola para odetecek .. kendi de odemiyor mu bu yayin haklarini alirken .. ayrica kampanyada degil her anda soylediler ucretsiz platformuz diye ,ama ne dediler , suanki kanallar ucretsiz dediler .. heryerde de yaziyor bu ,sozlesmesinden websitesine ..

bu arada sistem olarak ben de senin gibi yapiyorum evde hem digiturk hem dsmart bulunduruyorum .. mantikli bir yontem bu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.