Şimdi Ara

Futbol Topu Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 yaşında erkek kardeşim var. Sokakta top oynuyor sürekli. Bizden top istedi. Babam, "Adidas alırım ben oğluma" dedi. Ben de "Baba çocuk taş parkede oynayacak. Yazık olur o topa" dedim. Uygun top bulmak bana düştü. Bu yaşlarda çocuğun taş parkede ve çimde oynayabileceği uygun fiyatlı top tavsiye edebilir misiniz? Çok kalitesiz olmasın. Uzunca idare etsin istiyoruz. Adidas tarzı topları alırsak hemen soyunmaya başlar diye düşündüm. Belki yanılıyorumdur. Bilgilendirin beni. Teşekkürler şimdiden.

• Adidas,Nike vb markaların toplarının dış yüzeyi betonda çabuk soyulur.Fakat patlama olasılığı düşüktür.
  • alın ucuz bişey kısa sürede kaybolur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapkiN

alın ucuz bişey kısa sürede kaybolur zaten

Haklısın aslında.

Geçen gün öğretmeni Pritt istemiş. 50 kuruşa dandik bir Pritt vardı. Ben iyisini kullansın diye orijinal Pritt aldım 2 tl'ye. Aynı gün okulda kaybetmiş.
  • Kames.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green.Eyes

Adidas,Nike vb markaların toplarının dış yüzeyi betonda çabuk soyulur.Fakat patlama olasılığı düşüktür.

Dış yüzey konusunda haklısınız ama patlama olasılığı konusunda yanılıyorsunuz, acı tecrübeler..
  • almışken iyi bşey al ben 117 ye adidas almıştım 3.5 yıl idare etti her yerde oynadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikasa
  • Kames alayına gider. Birde 6 STAR vardı
  • bence nike alın..ben de küçükken hep arkadaşlarla para birleştirip dandik 5tl'lik toplardan alırdık..sonra bi arkadaş nike top aldı..2 yıl oynadık o topla hem de hemen hemen hergün..
  • 5 kat vardı bnm çocukluğumda onu al
  • Hey Allahım ya5Tl'ye fıstık gibi toplar var ben gelmişim 15 yaşıma o toplarla oynuyorum
  •  Futbol Topu Tavsiyesi?
  • Sabri Sarıoğlu
  •  Futbol Topu Tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESESGS -- 22 Nisan 2010; 19:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

8 yaşında erkek kardeşim var. Sokakta top oynuyor sürekli. Bizden top istedi. Babam, "Adidas alırım ben oğluma" dedi. Ben de "Baba çocuk taş parkede oynayacak. Yazık olur o topa" dedim. Uygun top bulmak bana düştü. Bu yaşlarda çocuğun taş parkede ve çimde oynayabileceği uygun fiyatlı top tavsiye edebilir misiniz? Çok kalitesiz olmasın. Uzunca idare etsin istiyoruz. Adidas tarzı topları alırsak hemen soyunmaya başlar diye düşündüm. Belki yanılıyorumdur. Bilgilendirin beni. Teşekkürler şimdiden.

hocam soyunmaya başlamasından mı korkuyorsunuz
  • Biz ufakken yuvarlak olan her cisim toptu, şimdiki gençler adidastan top beğeniyo
  • ADİDAS ALMA DERİM KULLANIŞI VE DAYANILIKLIĞI YÜZÜNDEN ... NİKE 'IN 50 İLE 60 TL ARASINDA DEĞİŞEN DAYANIKLI TOPUNU TERCİH EDEBİLİRSİN!
    Nike Total 90 Aerow II Hi-vis Futbol ToPU FAVORİM.

Futbol Topu Tavsiyesi?
  • 25 liraya süper lig topu aldım nikedan.

1 hafta sonra patladı. hemde sadice çim sahada kullanmamıza ragmen
  • 8 yşında çocuk oynayacakmış nike adidas yazık o kadar para veilirmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.