Şimdi Ara

Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim yeniyim
    Böyle kendi futbolcunuzu oluşturup kulüplere transfer olacağınız Oyunlar
    I'm Playr New Star Soccer gibi oyunlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbol Kariyer Oyunları: Tutkuyu Gerçeğe Dönüştür

Futbol tutkunu musun? Meydan okuma arıyor musun? Öyleyse futbol kariyer oyunları tam sana göre! Bu oyunlar, futbolun heyecanını ve stratjisini, oyuncu kariyerini yönetmenin gerçekçiliğiyle harmanlayarak benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyuncu Kariyeri Oyunları: Kendi Hikayeni Yaz

Futbol kariyer oyunlarında kendi oyuncu kariyerini yaratıp yazabilirsin. Bir futbolcuyu sıfırdan eğitmeye başlayabilir, yeteneklerini geliştirebilir ve nihayetinde zirveye taşıyabilirsin. Bu oyunlar, gerçekçi transfer sistemi, sakatlık yönetimi ve sözleşme müzakereleri gibi unsurlarıyla futbol kariyerinin tüm yönlerini ele alıyor.

Kariyer Futbol Oyunları: Takımını Zafere Taşı

Futbol kariyer oyunları sadece oyuncular için değil, takımlar için de var. Bir takım menajeri olarak takımını yönetebilir, oyuncularını transfer edebilir, taktikler oluşturabilir ve kulübünün başarıları için çalışabilirsin. Bu oyunlar, saha içi ve saha dışı yönetim becerilerini test ederek futbolun farklı bir yönünü deneyimlemeyi sağlıyor.

Futbol Kariyer Oyunları PC: Evin Rahatlığında Gerçekçi Deneyim

Futbol kariyer oyunları, özellikle PC platformunda, gelişmiş grafikler ve gerçekçi oyun mekanikleri ile benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Kariyerinin her anını detaylı bir şekilde kontrol edebilir ve en üst düzey futbolun heyecanını evinin konforunda yaşayabilirsin.

Kariyerli Futbol Oyunları: Tutkunu Sergile

İster bir oyuncuyu ister bir takımı yönetmeyi tercih et, futbol kariyer oyunları tutkuna cevap verecek. Bu oyunlar, futbolun stratejik yönüne odaklanarak, becerilerini geliştirme ve yenilerini öğrenme fırsatı sunuyor. Kariyerli futbol oyunları, futbola olan aşkını ortaya koyacak ve seni saatlerce ekran başına kilitleyecek.

Futbol kariyer oyunları, futbol tutkunlarını tatmin eden, bağımlılık yaratan ve gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. İster oyuncu ister takım menajeri olarak oynamayı tercih et, bu oyunlar futbol tutkunu bir üst seviyeye taşıyacak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • omeremlik O kullanıcısına yanıt
    Hey dostum böyle oyun arıyorsan var
    Footbal manager
    Pes 2013 te futbol yaşamı var oyuncular transfer ediyorsun menejerlik yapıyorsun ben bjk de ronaldoyu transfer etmiştim her maçta para filan kazanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeremlik

Konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim yeniyim

Kardeşim pes14 pes15 istersen pes16 yı bekle al BECOME A LEGEND modu var yani EFSANE OL Kendini yaratıyosun ve kuluplere transfer falan oluyosun yani aradığın şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Orijinalden alıntı: omeremlik

Konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim yeniyim

Kardeşim pes14 pes15 istersen pes16 yı bekle al BECOME A LEGEND modu var yani EFSANE OL Kendini yaratıyosun ve kuluplere transfer falan oluyosun yani aradığın şey.

PES 13 DEN SONRASI BATTI NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN PES 14 15 16 HİÇ BİRİ NE ZEVK VERİYOR NEDE GRAFİKLERİ İYİ ÇOK KÖTÜ PES 13 EN İYİSİ
  • Pes de var ama pesden de sıkıldım ben futbolcu olarak kariyer yapmak istiyorum tek başıma kendi futbolcumu yönlendirmek istiyorum
  • Niye uğraşıyosun bu özelliklerin hepsi FİFA 15'de var zaten, al oyna yada 16'yı bekle zaten Türkçe gelcek FİFA 16.
  • pes 16 kariyeri pes 13 gibi olcak pes 16 oynarsın 17 eylülde çıkcak emin değilim ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • omeremlik O kullanıcısına yanıt
    FIFA Serisinde ki Become a Legend'ı oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm 03 04 oyna gerisi fasa fiso. =)
  • cm 03 öneririm kesinlikle.
  • Pes 2013 futbol yaşamı
  • Gir pese kariyer yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.