Şimdi Ara

Fenerbahçe Kariyerim (Sürekli Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet geç de olsa başlıyorum FM'ye dostlar. Tabi ki bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe kariyeri açtım. Önerileri, tavsiyeleri gelişmeleri vs yazacağım, sizlerden de önerilerinizi bekliyorum.

İlk Sezon Kadro

Fenerbahçe Kariyerim (Sürekli Güncel)

1. Sezon Yapılan Transferler
    1. Fabricio 85 Bine alındı.
    2. Mehmet Topal 20,5M'e Inter'e gönderildi.
    3. Petteri Forsell 1.2M'e alındı.

1. Sezon Lig ile İlgili Gelişmeler
    1. Penaltılarla Galatasaray'ı yendim ve Kupayı kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekomastikSilikon -- 29 Temmuz 2014; 18:18:15 >

• Topal'ı çok iyi fiyata satmışsın tebrikler. Kevın Kampl'a bir bak. sağda Kuytla sezon bitmez. Takipteyim.
  • İlk 3 maçı yenildim 1 beraberlik aldım şuan durum çok kötü sakatlıklardan dolayı. Taktiği 4-4-2 ye çevirdim. Bakalım ne olucak durum, sağ bek sıkıntısı yaşıyorum gökhan gönül hiç iyi oynayamıyor var mı bi önerin?
  • Topal'ı nasıl o fiyata sattın yav
  • mehmet topaldan sonrasını okumadım
  • Sebastian Corchia sağ bek düşünebilirsin. FM12'de oynatıyordum 14'te nasıldır bilemem :D
  • Mehmet Topal transferinde güzel bir şike yapmışsın

Oyunun anlamı kalmıyor yapmayın şöyle şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şike yapmadım yapsam söylerim :) Zaten dediğin gibi oyunun anlamı kalmıyor kariyeri açar açmaz kulüplere öner dedim Inter teklif yaptı, birader kariyer açtı aynısını o yaptı onda da bitek Inter teklif verdi. Video mu çekeyim illa :)
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Topal'ın oyuna başladığında fiyatı ne ?
  • 20,5M
    Oha Ben kariyer açtığımda 5 ile mi ne başlıyordu.
  • Yok hocam bende 20,5M ilk açar açmaz. Daha sonra düşüyordu ama fiyatı. İlk sezonu şampiyon oldum şuan 2.sezondayım yine şampiyonluğa doğru gidiyorum takım coştu
    Benim transferler vs. böyle ;http://forum.donanimhaber.com/m_86295336/tm.htm
  • İnceleyim bi [:)]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.