Şimdi Ara

İddaa excel futbol ve basketbol oran arşivi ( GÜNCEL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
33.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, güncel İDDAA FUTBOL ve BASKETBOL ORAN ARŞİVİ 17/04/2004 ve 16/11/2015 güncel. Yeni bülten 17-19/11/2015 bülteni 2. sayfadadır. Basketbol 3. sayfadadır. ( Salı ve Cuma günleri güncellenecektir. )

https://www.dropbox.com/s/nmq69x44thnry0g/VOLK%C4%B0%20%C4%B0DDAA.xlsx?dl=0

Exceli ve analizleri yakında detaylı olarak hem resimli ve videolu olarak anlatacam.

• teşekkürler kardeş. süper bir istatistik. elimde 4 ayrı excel dosyası var. en iyisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GERFİLİ

teşekkürler kardeş. süper bir istatistik. elimde 4 ayrı excel dosyası var. en iyisi bu.
    Kardeşim süper bir çalışma .Ellerine sağlık dostum. Güncellemeleri yaparasan sevinirim.
    Bende hafta sonu bu sayfada bet365 açılış ve kapanış oranları son 10 yılın excelini paylaşıcam. Madem sen paylaştın.
  • Zelnejnicar Z kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Paylaşırsan süper olur bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelnejnicar

Kardeşim süper bir çalışma .Ellerine sağlık dostum. Güncellemeleri yaparasan sevinirim.
    Bende hafta sonu bu sayfada bet365 açılış ve kapanış oranları son 10 yılın excelini paylaşıcam. Madem sen paylaştın.

Alıntıları Göster
    Selamlar, bu dosyadan nasıl faydalanabiliriz?

Bir de, oranı 1.05 ile 1.49 arası olan -iddaada- maçların ilk yarı favori, maç sonu beraberlik bitme ihtimaline nasıl bakabilirim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Bir de, oranı 1.05 ile 1.49 arası olan -iddaada- maçların ilk yarı favori, maç sonu beraberlik bitme ihtimaline nasıl bakabilirim?

Teşekkürler.

kardeş iy/ms 1/x ve 2/x diyorsun sanırım. arkadaşın paylaştığı excel dosyasında filtre yaparsın ve en çok hangi oranlar tekrarlıyorsa onları baz alırsın ve o değerlere göre yeni maçları yorumlarsın ama çok zor bu şekilde.
  • quote:

quote:

Teşekkürler.

kardeş iy/ms 1/x ve 2/x diyorsun sanırım. arkadaşın paylaştığı excel dosyasında filtre yaparsın ve en çok hangi oranlar tekrarlıyorsa onları baz alırsın ve o değerlere göre yeni maçları yorumlarsın ama çok zor bu şekilde.

Nasıl yapabilirim? Oranı sadece 1.05 ile 1.50 arası olan müsabakalar için filtrelemek istiyorum. Excel kullanmayı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Nasıl yapabilirim? Oranı sadece 1.05 ile 1.50 arası olan müsabakalar için filtrelemek istiyorum. Excel kullanmayı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Excelde sağ üst kısımlarda SIRALA VE FİLTRE UYGULA kısmı var. oradan filtreyi seç. daha sonra ms iy kgvar yok sütunlarının üstünde filtre oku görünecek. o oklara tıklayınca istediğin değerleri işaretlersin. bu kadar

• quote:

Excelde sağ üst kısımlarda SIRALA VE FİLTRE UYGULA kısmı var. oradan filtreyi seç. daha sonra ms iy kgvar yok sütunlarının üstünde filtre oku görünecek. o oklara tıklayınca istediğin değerleri işaretlersin. bu kadar

Alıntıları Göster
    25 tane analiz sistemim var arkadaşlar, sırasıyla hem videolu hemde resimli bu sayfada paylaşacazm.

Analiz 1: GÜN + TAKIM + 1/1 VE 2/2 oranlarını alıyoruz. Örnek maçımız dün oynan 515- Türkiye 0-0 Yunanistan maçı, maç 0/0 ve 0-0 skorla bitti.

Excel arşivinden yukarda anlattığım gibi analiz yaptığımızda; çıkan sonuç ( Türkiyenin bu orandan maçı yoktu, ama yunanistanın vardı o maçta 0/0 ve 0-0 bitmiş)

Yukardaki resimde. 1/1 ve 2/2 oranları aynı

• Bu olay benim de ilgimi cekiyor. Daha onceki benzer oranlarda kimler nasil kazanmis iyi fikir veriyor. Merakla bekliyorum sizin paylasimlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Bu olay benim de ilgimi cekiyor. Daha onceki benzer oranlarda kimler nasil kazanmis iyi fikir veriyor. Merakla bekliyorum sizin paylasimlari.
    emeğine sağlık
  • volkanicax V kullanıcısına yanıt
    Hocm videolarını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlarda 16

Hocm videolarını bekliyoruz
    Hocam sonuçları hangi siteden kopyalıyorsun maç sonuçlarını anlatımları bekliyoruz heyecanla
  • Hocam bugün güncelleme olucak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannnes01

Hocam bugün güncelleme olucak mı ?
    nasıl analiz yapacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezergecer26

Hocam sonuçları hangi siteden kopyalıyorsun maç sonuçlarını anlatımları bekliyoruz heyecanla

google maçkolik geniş yaz ilk sırada çıkar
  • DVB kullanıcısına yanıt
    Maçkolik uyuşmuyor denemiştim excelde hangi ligler var onlarda yazıyor yani maçkolikten daha da geniş bir programdan kopyala yapıştır yapılmış
  • Excelde hamburg Dortmund maçının oranına baktım 2 yıl önceki oranla aynı ve maç 3-0 bitmiş şuan aynı oranlı maç ve hamburg 3-0 yeniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezergecer26

Maçkolik uyuşmuyor denemiştim excelde hangi ligler var onlarda yazıyor yani maçkolikten daha da geniş bir programdan kopyala yapıştır yapılmış

00:30  BR2 198    Macae Boa v 1.25 4.00 7.00 1.75 2.35 5.50
    01:10  PAR 199    Nacional Asunc Sol De America v 2.10 2.90 2.60 - - -
    01:30  BR2 200    Abc Natal Botafogo v 7.00 4.00 1.25 5.50 2.35 1.75
    02:00  ŞİL 201    Audax Italiano Huachipato v 1.50 3.30 4.30 1.90 2.20 4.25
    02:30  ARJ 202    Racing Club Estudiantes Lp v 1.85 2.80 3.30 2.60 1.75 3.75
    02:30  ARJ 203    Union Santa Fe Aldosivi v 1.85 2.80 3.30 2.60 1.75 3.75
    03:00  PER 204    Univ San Marti Ayacucho v 1.60 3.20 3.75 2.20 1.85 4.25
    03:30  MEK 205    Queretaro Puebla v 1.85 3.10 3.00 2.45 1.95 3.75
    05:30  MEK 206    Club Tijuana Atlas v 2.00 3.00 2.70 2.70 1.90 3.20
    07:00  GKOR 207    Daejeon Citize Incheon Utd v 2.70 2.80 2.10 3.50 1.75 2.90
    08:00  GKOR 208    Jeonbuk Hm Seongnam v 1.85 3.00 3.10 2.60 1.80 3.75

her bilgi var işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 20 Kasım 2015; 23:27:40 >

• DVB kullanıcısına yanıt
    http://imgur.com/AuFRIMH

Bu formatta değil onun için hangi siteden aldığını sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezergecer26 -- 21 Kasım 2015; 0:09:56 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.