Şimdi Ara

basketbolda bölgsel amatör lig ve yerel liglerde oyuncu maaşları yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
48.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr basketbolda bölgesel amatör ve yerel liglerde oyuncular ne kadar kazanıyor türkiyede ama bölgesel ve yerel liglerdekiler lütfen yardım edin acill çok merak ediyorum

• Bölgesel lig 93 lü oyuncular 500 tl alıyor. Gecen sene oyle alıyordum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 15 Kasım 2011; 20:23:25 >
  • 750+SSK+yol+öğle yemeği
  • sen basketbolcu musun hangi takımda oynuyorsun bi de bonservisler kaç tl mesela senin ki ne kadar.
    ikinci ligde ve istanbul yerel liglerinde maaşlar ne kadar
  • İstanbul büyük erkeklerde maaş olayı yok.Takımları genellikle altyapı oyuncuları,arkadaş grupları ya da basketbol oynamak için toplanmış abiler felan oluşturuyor.Ben ligte maaşlı oynayan adamı ne gördüm ne duydum. ki bu işten para kazanmak istiyorsan 1. ligte en kötü 2. ligte felan oynaman lazım.Diğer liglerde alıcağın maaş çerez parası olur ancak.Gidip beden öğretmeni felan olsan daha fazla kazanırsın.Hiç değilse güvenebileceğin bir işin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunk4life -- 16 Kasım 2011; 15:55:59 >
  • peki 1. lig 2.ligde aylık ne kadar kazanıyorlar ama özerllikle 2.ligde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustarda

sen basketbolcu musun hangi takımda oynuyorsun bi de bonservisler kaç tl mesela senin ki ne kadar.
    ikinci ligde ve istanbul yerel liglerinde maaşlar ne kadar

Beni soruyorsan altyapıdan yetiştim ve vermek zorunda olduklarından 500 tl verdiler ama bu sene ygs-lys sebebiyle ust takıma girmedim.
    Edit:bonservisim 1 öğle yemeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 16 Kasım 2011; 23:29:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amatör ligde futbolcu olmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bonservisin o kadar az mı 50-60 tl falandır o zaman peki 1. ve 2.ligde ne kadar alıyorlar .özellikle 2.ligde ne kadar bi de onların bonservisi ne kadar sen hangi takımda oynuyorsun boyun kaç hangi pozisyondasın ve bonservisini kim belirliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartalirocky -- 17 Kasım 2011; 15:18:59 >
  • bonservis olayı bölgesel ligde yok bildiğim kadarıyla. aslında var da çok cüzi miktarlar. boyum 1.95 5 numara oynuyorum, bizim takım 2.ligdeyken ortalama maaşlar 2bin tl civarındaydı. bi amerikalı zenci vardı 1.70 boyu vardı o 4 bin falan alırdı o kadar sana şu kadar söyleyeyim 2.ligde basketbolcu olarak hayatını kurtamazsın düzce gençlik- düzce belediyesporda oynadım
  • knk ben de 98 doğumlu 174 boyunda 50 kiloyum okul takımında 4-5 numara oynuyorum.boyum sence nasıl ve daha fazla nasıl uzatabilirim bu arada 1. ligde maaşlar ne kadar ve 2.lig bonservisleri ne kadar bonservisini kim belirliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustarda

knk ben de 98 doğumlu 174 boyunda 50 kiloyum okul takımında 4-5 numara oynuyorum.boyum sence nasıl ve daha fazla nasıl uzatabilirim bu arada 1. ligde maaşlar ne kadar ve 2.lig bonservisleri ne kadar bonservisini kim belirliyor

Hangi ildesin bilmiyorum ama iyi bir kulübe git, okul takımıyla olmaz. Onlar yönlendirir seni, senin şu an bu bonservisleri maaşları araştırmak yerine ders çalışman gerekmiyor mu?
  • önce iyi bi klüp bulun hakikaten ve basketbol altyapısı olan bi il tercih ederseniz daha faydalı olur siz oyununuzu konuşturun parayı konuşmak için zamanınız bol olur zaten
  • Merhaba ;

Basketbol da Amatör ve Bölgesel Maaş sorusuna şu şekilde cevap vereyim.
    dunk4life üyenin verdiği cevap gibi Amatör büyük erkekler de maaş olayı yok. Eski emekli yada arkadaşlar ile bir araya gelmiş oyunculardan oluşan takımlar için kurulan bir lig dir.

* Amatörde oyuncular genelde kendi ceplerin den lisans salon kirası forma gibi ücretleri karşılarlar.
    * Bölgesel lig oyuncuları sabit bir ücret almaz. Oyuncu performans ve popilerliğine göre maaş alırlar.
    Bölgesel de maaş almadan oynayan oyuncuda var 3000 tl maaş alan oyuncu da var.
    Bu kişinin takıma getirisi nedir ? önce bunu sormak ve bu tip oyuncunun piyasa değeri nedir.
    Bu duruma göre maaş verilir.

Büyük Erkekler Ligi için haberler takım bilgileri gibi takip edebileceğinhttp://www.amatorbasketbolcom Adresini takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerterzioglu -- 12 Ocak 2013; 1:31:28 >

• 1,83 boyundayım 93 doğumluyum ve uzun zamandır basketbol oynuyorum ve kendime güveniyorum .istanbulda üniversite öğrencisiyim ve şişli basketbol takmında oynamak istiyorum. bölgesel ligdeymiş. ne yapmam gerekiyor dere arasında oyuncu alırlar mı? ayrıca maaş olayı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunk4life

İstanbul büyük erkeklerde maaş olayı yok.Takımları genellikle altyapı oyuncuları,arkadaş grupları ya da basketbol oynamak için toplanmış abiler felan oluşturuyor.Ben ligte maaşlı oynayan adamı ne gördüm ne duydum. ki bu işten para kazanmak istiyorsan 1. ligte en kötü 2. ligte felan oynaman lazım.Diğer liglerde alıcağın maaş çerez parası olur ancak.Gidip beden öğretmeni felan olsan daha fazla kazanırsın.Hiç değilse güvenebileceğin bir işin olur.

Aynen, senelik 5000 liraya mıydı neydi takımını kurup lige girebiliyorsun zaten.Birde sana 600 700 lira mı verecek adamlar
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Konu yeniden hortlamış gibi oldu ama. İstanbul Büyük Erkekler Ligi ile alakalı sorunuz görüşünüz ve takımların takibi ile ilgili aklınıza ne geliyorsa bu sitede mevcut.

Amatör Basketbol.com adresi İstanbul Amatör ligini ele alıyor site güncel ve aktiftir.

Web sitesi :
    www.amatorbasketbol.com
    Amatör Basketbol - Basketbol Ligleri Portalı | Basketbol Tutkunlarının Buluşma Noktası
    http://www.amatorbasketbol.com

Facebook Grup :
    http://www.facebook.com/groups/402484306471811/

• abicim allahını seversen oyle bonservis mi var ben yıldız takım oyuncusuyum bonservıs bedelı butun oyuncuların 1.000 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.