Şimdi Ara

Çivi Futbolu! 100% Türk Yapımı Arcade Futbol oyunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Çivi Futbolu! 100% Türk Yapımı Arcade Futbol oyunu!

İndirmek İçin!Tıkla!

Merhaba donanım haber ahalisi!
    Küçüklüğümüzde tahtanın üstüne çaktığımız çiviler ve bir adet bozuk para ile oynadığımız futbol oyunu şimdi telefonlarımızda.
    Arkadaşlarınız ile zaman geçirmek için bire bir:)

Takım,Top ve Stad seçenekleri!
    Takımlar:Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor,Real Madrid,Barcelona,PSG...
    Toplar: Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor,Real Madrid,Barcelona,PSG,Chealsea...

Oynanışı basit ve bir okadar eğlenceli!
    Bilgisayara karşı tek kişilik veya Arkadaşlarına karşı çok oyunculu mod!

100% Türk Yapımı Bir Oyundur!

Desteklerinizi Bekliyorum :)

quote:

Guncellemeler:
    -Topun yonunu gosteren ok eklendi.
    -Yapay zeka gucu dusuruldu.
    -Birkac kucuk hata duzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 26 Mart 2015; 11:10:13 >

• İşte bu yüzden google play den tiksiniyorum. Saçma sapan ne kadar uygulama, oyun varsa önüne gelen yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

İşte bu yüzden google play den tiksiniyorum. Saçma sapan ne kadar uygulama, oyun varsa önüne gelen yüklüyor.

saçma dediğiniz o market uygulamarında elin oğlu flapi börd diye bi oyun yapıyor sabahlara kadar oynuyorsunuz şurda türk yapımı bir oyun geliştirmişiz utanmasanız hakaret edeceksiniz.
    denemeden yorum yapmanız beni en çok kıran şey oluyor.ha siz oyun denilince aklına call of duty battlefield gelen insanlardansanız zaten arcade oyunun anlamınıda bilemeye bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

İşte bu yüzden google play den tiksiniyorum. Saçma sapan ne kadar uygulama, oyun varsa önüne gelen yüklüyor.

saçma dediğiniz o market uygulamarında elin oğlu flapi börd diye bi oyun yapıyor sabahlara kadar oynuyorsunuz şurda türk yapımı bir oyun geliştirmişiz utanmasanız hakaret edeceksiniz.
    denemeden yorum yapmanız beni en çok kıran şey oluyor.ha siz oyun denilince aklına call of duty battlefield gelen insanlardansanız zaten arcade oyunun anlamınıda bilemeye bilirsiniz.

Valla flappy bird istisnaydı. Ben play store a baktıkça asabım bozuluyor. Çıplak gösteren uygulamalar, aa nın onlarca klonu vs vs..

• Güzel kardeşim eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox bölümünden tanıdığım iyi bir arkadaşsın, deniyorum :)

• Deneyip destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Denedikten sonraki izlenimlerinizi bildirirseniz çok daha mutlu olurum. @Swonz @Scorcher

Dediğiniz uygulamalardan bende nefret ediyorum ama sonuçta gerçek bir oyun geliştirdiğimi düşünüyorum.Tamam piyasada benzeri olamaz demiyorum vardır mutlaka ama benim uygulamamında kendine has özellikleri ve farklılıkları vardır.Amacım arkadaşlarım ile oynayabileceğim bir oyun yapmaktı, sonra bu oyunu google playde paylaştım,bunda yanlış olan şey nedir anlayamıyorum.Ayrıca bu oyunun herkeze hitap etmeyeceğininde farkındayım ancak hızlı ve basit eğlence arayan arkadaşların beğeneceğini düşünüyorum.
    @sadtneverdie
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

Deneyip destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Denedikten sonraki izlenimlerinizi bildirirseniz çok daha mutlu olurum. @Swonz @Scorcher

Dediğiniz uygulamalardan bende nefret ediyorum ama sonuçta gerçek bir oyun geliştirdiğimi düşünüyorum.Tamam piyasada benzeri olamaz demiyorum vardır mutlaka ama benim uygulamamında kendine has özellikleri ve farklılıkları vardır.Amacım arkadaşlarım ile oynayabileceğim bir oyun yapmaktı, sonra bu oyunu google playde paylaştım,bunda yanlış olan şey nedir anlayamıyorum.Ayrıca bu oyunun herkeze hitap etmeyeceğininde farkındayım ancak hızlı ve basit eğlence arayan arkadaşların beğeneceğini düşünüyorum.
    @sadtneverdie

Oyunu oynamadım ama eleştirebiliyorum. Çünkü logoya bile 1 gram özenmemişsiniz. Şu logoyu gören insan zaten uygulamayı indirmez. Menüler, grafikler aynı şekildeyken nasıl indirme bekliyorsunuz?

Oyun yapın, yükleyin, oynayalım ama az özenerek yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Link nerde

buyrun :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TheStarbox.NailFootball&hl=tr
  • destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :) logo ve resimlerde iyileştirmeler ve değişiklikleride yapacağım ayrıca oyuna yakın zamanda bir adet Tutorial(Oyunu Öğretici) Bölüm ekleyeceğim.bunların haricinde birkaç eksiği giderip yeni içerikler ekleyeceğim.
  • Oyun guncellendi :)

• Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.