Şimdi Ara

FUTBOL TOPUNU NEREDE ŞİŞİRTTİREBİLİRİM :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coca cola kampanyasından kazandığım adidas toplar geldi geçen haftasonu inik bir vaziyette..bunları nerede şişirtebilirim bisikletçiler dışında başka neresi olabilir

kasap,kırtasiye gibi cevaplar yazmayın lütfen soru bence baya güzel

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbol Topunu Nerede Şişirtirebilirsin?

Futbol topunun keyfini sürmek için doğru şekilde şişirilmesi gerekir. Peki futbol topunu nerede şişirtirebilirsin? İşte birkaç seçenek:

• Spor Malzemeleri Mağazaları: Decathlon, Nike Store ve Adidas gibi spor malzemeleri mağazaları genellikle ücretsiz veya küçük bir ücret karşılığında top şişirme hizmetleri sunarlar.

• Benzin İstasyonları: Birçok benzin istasyonunda, genellikle hava kompresörü bulunan küçük bir şişirme istasyonu bulunur. Topunu bu istasyonlarda hava ile şişirebilirsin.

• Bisiklet Mağazaları: Bisiklet mağazaları genellikle bisiklet lastiklerini şişirmek için kullandıkları pompalara sahiptir. Bu pompaları futbol topunu şişirmek için de kullanabilirsin.

• Okullar ve Spor Salonları: Okulların ve spor salonlarının genellikle top şişirmek için pompaları bulunur. İzin isteyerek bu pompaları kullanabilirsin.

• Evde: Evde bir top pompası satın alabilir ve topunu kendin şişirebilirsin. Bu pompalar spor malzemeleri mağazalarında ve çevrimiçi olarak mevcuttur.

Diğer Toplar İçin Şişirme Seçenekleri:

• Basketbol Topu: Basketbol toplarını şişirmek için yukarıda belirtilen seçeneklerin yanı sıra basketbol kortlarında bulunan kompresörleri de kullanabilirsin.

• Voleybol Topu: Voleybol toplarını genellikle spor malzemeleri mağazalarında veya voleybol sahalarında şişirebilirsin.

Topunu şişirirken, önerilen basıncı kontrol ettiğinden emin ol. Aşırı şişirilmiş bir top patlayabilir ve hasara neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benzinlik
  • vay be ne çabuk cevap geldi sağol kardeş
  • Niye kırtasiye yazılmasın kırtasiye olur lastikçi olur araba yıkamacısı olur vs.. vs..
  • lastikçi, bisikletçi, araba yıkamacısı, kasaptada olur belki sürekli hayvan kesip şişiriyorlar
  • Hava kompresörü olan herhangi bir atölyede şişirilebilir.
  • ya akşam akşam lotodan mı çıktın arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana halen gelmedi 1,25 ay geçti halen gelmedi yawwwww
  • Kompresör sibobu içeri kaçırmasın
  • Arkadan şişir
  • pompacıya git topunu göster, o şişirir.
  •  FUTBOL TOPUNU NEREDE ŞİŞİRTTİREBİLİRİM :))

• quote:

Orjinalden alıntı: simple

Burası profesyonel bir ekibe sahip gibi görünüyor.

• bisikletçiyi beğenmedinmi
    niye ayrı bi öneri arıyosun?
    Keserim Topunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 25 Haziran 2008; 8:20:53 >
  • Ben gidicem kendim alıp gelecem şu cocacola dan topumu
  • Ben bisikletcide şişirttim 25 kuruş Volkan Yaman geldi buraya Galatasaraylı , Milli takımda oynamış buralı Bartın'lı yani imzalattım topumu V.Yaman emreye sevgilerimle yazıyor
  • Osur kaç, şişer o
  • quote:

du hele şunları bi arıyım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

du hele şunları bi arıyım .

198 tane numara araman gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple -- 25 Haziran 2008; 9:07:37 >

• valla onur abi bence kendin şişir. al kendine bir pompa ucuna top iğnesi hemde bisiklet araba vb. tekerlerinide şişirisin25 kr 25 kr canımıza okuyorlar yaww
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

Coca cola kampanyasından kazandığım adidas toplar geldi geçen haftasonu inik bir vaziyette..bunları nerede şişirtebilirim bisikletçiler dışında başka neresi olabilir

kasap,kırtasiye gibi cevaplar yazmayın lütfen soru bence baya güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.