Şimdi Ara

Futbolcu olmak istiyorum yeteneğim yok çalışarak olabilir miyim ? [15 Yaşındayım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba değerli abilerim , ablalarım. En büyük hayalim futbolcu olup Galatasaray'da oynayabilmek. Tabi istediğim şey para değil her takımda oynanıp kazanılabilir birşey Galatasaray'da oynayabilmek istiyorum ama yeteneğim yok. Bu yazdan önce 1-2 sene doğru düzgün futbol oynamak değil dışarı bile çıkmıyordum bütün gün bilgisayar başındaydım ve kilo almıştım bi günde kafaya koyup diyet ve spor yaptım zayıfladım halada devam ediyorum herkes farketti kilo verdiğimi çevreden çok olumlu yorumlar aldım. Özellikle okullar başladığından beri futbola önem vermeye başladım yani oynamaya. En başlarda çok fazla dalak acısı çekiyordum. Üstüne gidip iyice azalttım. Tabi hala yeteri kadar değil ama sonuçta çalışarak üstesinden geldim.

Sene başı çok erken başladı okul maçları tabi o zaman 1-2 kere birbirimizi gördüğümüzden ilk 6 da yoktum o zamandan beri çalışıyorum şimdi tahminimce 4. kişiyim diğer çocuk futbol okuluna gitmiş ve vuruşları filan oldukça güzel diğer ikiside ilçenin futbol takımındalar ve gerçekten iyiler ve hiç yorulmuyorlar tabiri caizse ''at gibi'' koşuyorlar ben izlerken yoruluyorum hiç yorulmadan maç boyunca ordan oraya koşabiliyorlar.

Daha mahallede veya sınıfta bile en iyisi değilken çalışarak futbolcu olabilir miyim ? Özellikle hedefimi söyledim yoksa haftada 1 antreman yapıp sadece pazar günü olan maçtan maçbaşı 50 lira gibi miktarlar alan biri olmak istemiyorum. 15 yaşından sonra çalışarak oralara gelebilir miyim ? Yanıtlarınıza göre davranıcam eğer olmaz derseniz sadece hobi olarak oynamaya devam ederim.

Birde Balıkesir'in bir ilçesinde yaşıyorum bu yüzden Galatasaray'ın filan spor okulu yok sadece Beşiktaş'ın var ve ben Galatasaray dışında büyük bir takımın formasını giymek istemiyorum. Zaten yazın başka işlerim var ve oraya gidecek zamanım kalmaz ama eğer çok yardımı olacağını söylerseniz gidebilirim.

Cevaplarınız bekliyorum.

• öncelikle kaç yaşındasın şuan ve hiç spor okuluna falan gittin mi hiç.
  • Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    Hiç gitmedim yaşım 15.
  • C1zmel1ked1 kullanıcısına yanıt
    Vücudun ne durumda ? Kilo var mı ? Yada aşırı zayıf mısın ?
    Yok artık şişman sayılmam gerçi öncedende değildim o kadar fazla. Kilom 60 ama boyum kısa 157 ve yazdan beri 1-2 santim uzadım sadece uyku problemim var düzeltemedim gece çok geç yatıyorum.
  • babam suat altın inşaat erciyesspor başkanı gel yaparız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa uğraşma bence otur dersine çalış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle diyim buna çocukken başlamak çok daha faydalı oluyor ama yine de yapabilirsin belki bir futbol okuluna yazılabilirsin. Bide galatasaray harici büyük bir takımın okuluna gitmek istemiyorum deme sana eğitim verecekler ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi. Vakit çok önemli çünkü. O konuma ulaşmak çok zaman ve emek alıyor seni yanlış eğitirlerse çok şey kaybedersin.
  • Hemen bir futbol okuluna yazıl ve antremanlara başla. Forumdan sonsuz uzaklaştırma almayı unutma.
  • @Mackrulzz Çok kötü dikkat dağınıklığım var son zamanlarda farkettimki benden birşey olmaz.
    @Harunk1994 Futbol okulu sadece yaz döneminde mi oluyor ? Birde sürekli oraya gidemem 100 tl olduğunu duymuştum bu yüksek bir miktar 3 ay gidip okuldayken kendi harçlıklarımla biriktirdiğim parayla gidebilirim ama kış boyunca gidemem ve ailemede yük olmak istemiyorum.

@Clint Sexwood Neden öyle dediniz anlamadım ?
  • Yeteneğin yoksa o yaştan sonra çalışarak hiçbir şey olmaz. Derslerine bak.

• haszo kullanıcısına yanıt
    Yetenek yok derken çok kötüyüm demiyorum yani oynuyorum ama bulunduğum yerlerde bile en iyisi değilim.
  • Çalışarak herşey olur

• yeteneğin varsa şansını dene
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Ama mesela dün çalışmadım bu gün çalışmadım çok soğuktu gerçi dün maça gidecektim işim çıktı gidemedim. İlçe takımında oynayan arkadaşların pazar dışında her gün antremanı var onlar eğitimini alırken ben kendi kendime çalışıcam onları yakalayıp birde onlara fark atmam gerekiyor bu durumda korktuğum kısım bu.
  • Bazı gençlik merkezleri ücretsiz eğitim verebiliyor araştırmanı öneririm. Devlet karşılıyor sanırım masrafları. Ama tabii bunlarla uğraşmanı değil de düzgün bir okula yazılman daha iyi. Okula gelince Yaz da kış da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 15 Şubat 2015; 22:13:12 >
    Baktım ama Balıkesir'de 3 tane var 3 üde uzak yerlerde oldukça uzak.
  • bu yaştan sonra çalışarak olmaz.en fazla amatör liglerde.başka uğraş bul kendine.
  • yetenekli olanlar bile kucuklukten baslayip olamazken sen yeteneksiz olup calismaya gec baslayip nasil olacaksin

• Burak YILMAZ olduysa umut yok denemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.