Şimdi Ara

Futbolcu olmak istiyorum yeteneğim yok çalışarak olabilir miyim ? [15 Yaşındayım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Seçluğa burağa umuta hamite ne kadar kızsakta çoğu zamanında oldukça iyi olan kişiler.
  • kondisyonun çok üst düzeyse fiziğin güçlüyse çok yetenekli olmasan bile amatörde oynarsın
    ama üstüne çıkman imkansız kendini kandırma boş hayallere kapılma 19 yaşındayım futbolu bırakalı 2 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: C1zmel1ked1

Seçluğa burağa umuta hamite ne kadar kızsakta çoğu zamanında oldukça iyi olan kişiler.

Ben sadece Burak'a kızıyorum.Ama gördük ki onsuzda olmuyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanisenes kullanıcısına yanıt
    Evet Hamza hoca geldiğinden beri o kadar kötü değil ben özellikle Selçuğa çok kızıyorum ve gelen hiçbir hoca kesmiyor bu adamı.
  • quote:

Evet Hamza hoca geldiğinden beri o kadar kötü değil ben özellikle Selçuğa çok kızıyorum ve gelen hiçbir hoca kesmiyor bu adamı.

Selçuk ilk geldiği sezon kadar olmasada şuan onsuz olmaz ! Arkaplanda kalıyor ama çok iş yapıyor

• @Arnavut7 Geç kalmış olmaktan korkuyorum.

@make me happy 15 yaş gerçekten çok mu geç ? Canımı dişime takıp hep çalışsamda olmazmı ?

@ChrissyCostanza Çalışarak.

@berhan? Canımı dişime takıp sürekli çalışsam bile olmazmı ? Birde altyapı seçmeleri en son kaç yaşında ?
  • Yani pek fazla şansın yok ama çalışmakla her şeyin mümkün olabileceğine inanıyorum. Ne diyeyim karar sana kalmış. Böyle şeylere küçükken başlanması yetenek olmasa bile faydalı olabiliyor. Bir yeteneğiniz doğabiliyor yani. 7-8 yaşında falan başlaman gerekir. Ne kadar geç olduğunu sen düşün yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 15 Şubat 2015; 22:28:36 >
  • tanisenes kullanıcısına yanıt
    İlk geldiği sezon gerçekten çok iyiydi bende çok beğeniyordum ama şu an gerçekten kötü heleki prandelli zamanındaki oyununda satmaya kalksak 2. ligden bile zor teklif gelirdi. Hamza hoca gelince biraz toparlandı ama hala takımda oynamak için yeterli değil oyunda olmasının sebebi melonun 1.50 kişilik oynayıp selçuğun yükünü hafifletmesi ve alternatifi olmaması.
  • quote:

@Arnavut7 Geç kalmış olmaktan korkuyorum.

@make me happy 15 yaş gerçekten çok mu geç ? Canımı dişime takıp hep çalışsamda olmazmı ?

@ChrissyCostanza Çalışarak.

@berhan? Canımı dişime takıp sürekli çalışsam bile olmazmı ? Birde altyapı seçmeleri en son kaç yaşında ?

üst düzey futbolcular küçüklükten altyapıda oluyor, 18 yaşlarına gelince a takıma çıkıp parlıyor.sen 3 yılda 0dan a takım seviyesine gelebileceğini düşünüyor musun cidden? hadi 5 yıl diyelim. olmaz. çok süper atletizmin olsa zenci olsan amatörden gelip tutma imkanı var yine ama zenci de değilsin(çaykur rizedeki kweuke gibi). çok sağlam atletik vücudun olsa belki.

illa hayalimi gerçekleştirecem dersen amatörde oynarsın hobi olarak ama yükselmen zor gibi.

• bu kafayla olamassın hiç uğraşma galatasarayda seni bekliyordu :D adam takım beğenmiyor ordan transfer olmak nedir bilmiyor bence bu kafayla uğraşmasın
  • Amaç Galatasaray'da oynamak o olmayacaksa Trabzonda bile oynasam faydası yok.
  • Bak bu son gönderin çok saçmaydı. Sen futbolcu olmak istemiyorsun galatasarayı çok sevdiğinden sahada olmak oynamak istiyorsun. Bunlar ergenlik döneminde normal şeyler eğer isteseydin amatör oynamak bile sana zevkli gelebilirdi. Ama sen ille de galatasaray. Galatasaray dışında futbol okuluna gitmeyeceğini bile belirtmişsin. Olmaz ki ama böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 16 Şubat 2015; 0:56:27 >
  • C1zmel1ked1 kullanıcısına yanıt
    dostum ben ptt 1.lig hevesim vardı zaten biliyordum süperligde olmayacagını
    ama amatör kulupte bile zorlandım bak fizigin düzgün çok süratliyim yetenekliyim ama kondisyonum yoktu
    çok çalışsam olurdu ama çıkabilcegim maksimum amatör süper ligi bölgesel amatör olurdu
    sen kendin diyorsun yetenegim yok diye sonra galatasaray diyosun hayatını harcama ders çalış demiyorum çalışacak olan çalışırdı
    başka spora yönel bisiklete voleybola illaki bulursun futbol cidden tvden izledigin gibi değil 90 dakika ciğerlerin agzından cıkıyor
    halısahada en ufak şeyde hoop faul deriz ya sahada hele forvetsen yemedigin tekme dirsek kalmıyor hakem vermiyor..
    şehrinde bulunan amatöre git kaydol bi kulube zaten alırlar hemen bi iki lig maçına çık sonra kendin gör süper ligte oynayacak oyuncu olmadıgını
    bosa cabalama başka bişeye yönel 15 futbol için çok geç benim cocugum olsun 5 yaşında gençlerbirligine vericem

• C1zmel1ked1 kullanıcısına yanıt
    Yaş 15, altyapı yok ama GS'den başka takım olmaz şartı var. Kusura bakmayın ama bu kafayla en fazla malzemeci olabilirsiniz.
  • Zenciysen emenike gibi bi forvet olabilirsin.(Fenerbahçeliyim)

• 17 yaşında şampiyonlar liginde yarı final oynayan var. Gerisini sen düşün otur dersine çalış

• macera aramaya gerek yok amator takımda basla futbol okulu bu yasta sana bısı yapamaz otur dersıne calıs besyo kazan ek ıs olarak belkı futboldan para kazabılırsın mac bası 50 tl begenmemısın futbola baslama yası 10 mac bası 50 verırlerse op basına koy
    marmara besyoda okuyorum ıyıkı okumusuum dıyorum halende aktıf futbol yasantımı amatorde olsa surdurebılıyorum bı nevı burs ıslevı goruyor futbol bu arada su an ayagım kırık bu meslekte var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.