Şimdi Ara

Futbolculuğuna Hayran Kaldığınız ve Unutmadığınız Futbolcular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jay Jay Okocha'dır benim için. Her açıdan bambaşka bir futbolcuydu. Kırmızı pabuçları, top saklayışı..
  • Zidane.

• nesta yı ve bazen gecilmez olması unutamam.

• Şu ronaldoya gerçek yazanları anlamıycam neye göre gerçek arkadaş? Hep messici bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webo
  • Rivaldo, Nedved, Bergkamp

• Bergkamp
    Henry
    Gerrard
    Sheva
    Kaka ( Milan )
    Ronaldinho
    Ronaldo
    Zanetti ( Tam bir canavardı )
    Pirlo

Uzar gider böyle ... :(
  • ALEX
  • tabiki Henrik Larsson ve Kris Boyd.benim ve Scottish futbolu icin onemleri bambaska.Yeboah'yi ise Wimbledon'a attigi o akilalmaz golu yuzunden unutamiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=EBBnKu5bnCE

• Paul Scholes : Onu izlerken ağzım hep açık kalırdı

Ruud van Nistelrooy : Altıpas içinde ondan daha yeteneklisini görmedim,izlemedim,son vuruş becerisi,sezileri,yer tutması inanılmaz iyiydi

Micheal Essien : İzlerken yorulurdum,muazzam orta sahaydı

Cannavaro : hem bir stoper için bu kadar kısa olup hem de bu kadar iyi nasıl olunur? sorusunun cevabı gibi adamdı,ben dahil birçok insanın 1.85'den aşağı stoper olmaz algısını değiştiren nadir adamlardan biridir

Ryan Giggs : bu adama saygım çok büyük,futbol dünyasında yolda gördüğüm an direk elini öpeceğim adamların başında gelir

Zidane : tam anlamıyla bir efsane daha benim için,izlerken doyamazdım

Makelele : şimdilerde kante'nin karşılığı,bana göre kante'den 2 gömlek daha iyi bir futbolcuydu,bu adam çirkef değildi bir kere,yani en azından ben öyle hatırlıyorum,defansif anlamda işini çok temiz yapardı,evet oynarken zevk vermezdi ama futbol'da yararlı kelimesini yaşatan adamdı adeta

Maldini : yazmayayım,gerek yok zaten herkes yazmış dedim de dayanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 21 Ağustos 2016; 0:52:46 >

• Marc Overmars

Canım benim

• Recoba, Beckham, Giggs, Mehmet Scholl ve;

• yazilmayanlardan recoba, nisterlooy, inzaghi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 21 Ağustos 2016; 0:35:16 >
  • eskiye hayranlık yapmanın anlamı yok.

Ronaldinho ve Henry yakın geçmişte çok iyi oyunculardı mesela. Bide Ronaldo vardı ama sezon içinde çok dağınık görüntüsü vardı bu futbolcuların.

Gelmiş geçmiş en iyi 2 oyuncu ve en istikrarlı 10 senedir.

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'dir. 2side aynı sayıya yakın altın topla bitirecek ve 2side inanılmaz gol rakamlarına ulaştılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

eskiye hayranlık yapmanın anlamı yok.

Ronaldinho ve Henry yakın geçmişte çok iyi oyunculardı mesela. Bide Ronaldo vardı ama sezon içinde çok dağınık görüntüsü vardı bu futbolcuların.

Gelmiş geçmiş en iyi 2 oyuncu ve en istikrarlı 10 senedir.

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'dir. 2side aynı sayıya yakın altın topla bitirecek ve 2side inanılmaz gol rakamlarına ulaştılar.

Futbolda liderlik hep 2 kişi arasında geçer. Pele - Maradona. Messi - Ronalda.

?-? biz göremeyiz artık :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.