Mizah anlayışını kutlar, daha fazla zehir saçmaman için topici noktalamanı öneririm. Daha yararlı işlere ver kendini, eve git hayatını gözden geçir. Yada mizah adına "MİZAH" yap.
quote:
Orjinalden alıntı: AnimePiggy
Mizah anlayışını kutlar, daha fazla zehir saçmaman için topici noktalamanı öneririm. Daha yararlı işlere ver kendini, eve git hayatını gözden geçir. Yada mizah adına "MİZAH" yap.
ATARİ deki fifa mı bu
Arkadaşlara katılıyorum. Hepsi iğrenç olmuş.
cogunu fifadelisi'nden kopyalamasssın yayınlarken izin aldın mı bide yorum istiyosun
ilk ssler cidden çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: josef1903
off baka baka gözüm ağırdı
güzel resimler bide bunun gerçek hayatta olduuunu düşünsenize
sizede yaranılmıyor he hayret bişe kolaysa yapın
yaa arkadaslar konusmak için konusmayın yaa,adam ne güzel uğrasmıs farklılık olsun diye,güncel oyun sorunlarından uzaklasıp,değişiklik yapmak adına ama siz kalkmıs iğrenc berbat diosunuz...beğenmeyen topiği incelemez,takdir edilcek sekilde değişik bi olay...bravo kardesim bence devam et bu sekil değişiklikler için
quote:
Orjinalden alıntı: josef1903
sizde ss koyun biraz yoruldum bea ama daha birsürü koycam eyer ilgi olursa
Neye gülmemiz gerekiyordu?
Yaş kaç?
Eline sağlık.Bazıları olmamış ama bazıları fena değil.
quote:
Orjinalden alıntı: mokko
yaa arkadaslar konusmak için konusmayın yaa,adam ne güzel uğrasmıs farklılık olsun diye,güncel oyun sorunlarından uzaklasıp,değişiklik yapmak adına ama siz kalkmıs iğrenc berbat diosunuz...beğenmeyen topiği incelemez,takdir edilcek sekilde değişik bi olay...bravo kardesim bence devam et bu sekil değişiklikler için
Kesinlikle katılıyorum. Arkadaş bu resimlerin alıntı olmadığını söylememiş. Ama ss lerin bir kısı pes ten bir kısmı eski fifalardan bu nedenle konu başlığı uygun olmamış derim.
sağol resimlerin çoğunu aldığın siterden görmüştüm emeğine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
Neye gülmemiz gerekiyordu?
beyenmediyseniz konu silinebilir ama silinmesin diyorsanız yeni ss'ler koyabilirim ?