Şimdi Ara

futboldan sonra nba zor be hacı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mizahi bir açı ile giriş oldu fakat sıkıntı şudur, malum domuz grıbı dolayısı ile doktor 1 hafta ev istirahati verdi yatarken sıkılıyo ınsan üzerinize afiyet hafifte soğuk algınlığı..

battaniyenin altında NBA 2K10 oynamaya çalışıyorum, fakat bıraz dengesızlık oldu, sürekli futbol oyunu oynayan bırısı olarak koskoca Laker's ı bıraz garip bir hale soktum seride sürekli galip geliyorum orada bır sıkıntı yok, fakat ben takımdakı cogu oyuncuyu gonderdım l. ODom falan gibisinden takımımda bulunan ele avuca felen isimler şu şekilde

Amar'e Stoudemire
    KObe
    S.Nash
    J.Kidd
    A. İverson

birde Ben wallace

görüldüğü üzre hızlı fakat kısa bir takım, takıma takviye yapmam lazım, T. MAc falan gibi, fakat transfer esnasında falan kurnazlıklar yapamıyorum yada kandırılıyorum. Takıma transfer için hızlı ve kurnaz bir yöntem varmı? birde takımlarda ucuza fakat alındığında patlama yapabilecek seri , sımaç vuran, üçlük atan gençler varmı...

saygılar....

• surekli futbol oyunu oynadıktan sonra NBA gıbı ball-to-ball tabanlı basketbol platformu oyunlarına gecısın zorluklarını cok ıyı bılırım. emınım kı tıpkı FM de besıktasa 16'li yaslarda ucuza aldıgın bır futbolcuyu belırlı bır zaman sonra ıyı bır meblaga barcelonanın ıstemesı gıbı bır duygu ıle oynuyorsun ve bu baglamda basketbolcuları yetıstırıp satma gıbı bır egılım ve oyun mantalıtesı uzerınde duruyorsun.

Amar'e Stoudemire
    KObe
    S.Nash
    J.Kidd
    A. İverson

orneklendırmende oldugu gıbı hızlı fakat kısa bır takım. bu kadro ıle smaca cıkman zor olur, ampül'e takılman da cok olası. bılhassa 2m+ uzerı kurt oyuncularla oynamalısın. buyuk maclarda bunlara ıhtıyac var 06reis yuzbası kardesım.

umarım ıcınde bulundugun hastalık durumundan bır an evvel kurtulman ve saglıklı bır hayata yenıden merhaba demen temennilerimle. iyi oyunlar dilerim.
  • Bırak takım orjinal kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

Bırak takım orjinal kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.