Şimdi Ara

Hayatı mahveden 5 kötü alışkanlık by HAMZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hamzayoutube
    Do you want to read posts on discipline & masculinity on your phone? Here's my healthier alternative to TikTok & Instagram 👉 https://www.skool.com/adonis-gang
    https://www.youtube.com/watch?v=bB2LMan9wJQ

• Seducer Olma Alışkanlığı: Erkeklerin kadınları baştan çıkarmaya çalışmak yerine bir hedefe ve misyona odaklanmaları gerektiği anlatılıyor. “Seducer” (baştan çıkarıcı) rolü, erkeklerin enerjilerini hedeflerinden uzaklaştırıyor.

Yumuşak Sesle Konuşma: Erkeklerin kendilerine güvenerek derin bir ses tonuyla konuşmalarının öneminden bahsediliyor. Yumuşak ve heyecansız konuşmanın saygı görmeyi zorlaştırdığı ifade ediliyor.

Kötü Vücut Dili: Düzgün duruş, göz teması kurma gibi güçlü vücut dilinin saygı kazandırdığı ve sosyal hayatta daha iyi karşılanma sağladığı belirtiliyor.

Sağlıksız Beslenme: Et ağırlıklı (özellikle “carnivore” diyeti) sağlıklı beslenmenin zihinsel odaklanmayı artırdığı, işlenmiş ve şekerli gıdaların beyin sisi yarattığı anlatılıyor.

İhtiyaç Duyma (Neediness): Bir şeylere muhtaç görünmenin çekiciliği azalttığı vurgulanıyor. İnsanların zengin, özgüvenli ve dolu bir hayatı olan kişilere daha çok ilgi gösterdiği, ihtiyaç duyma durumundan kurtulmanın önemine değiniliyor.

izledim özet yazmaya üşendim ai saolsun. hadi bu iyiliğimi unutmayın

• masturbasyon
    sigara
    tembellik
    oburluk
    psikiyatr ilaçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

bahsettiğin alışkanlıkların çözümü disiplinli bir yaşam, irade sorunu çözmüş disiplinli yaşama sahip olanlar için daha ilerisi bu adamı yala yut

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt

geç kaldık yakında savaş çıkacak zaten

Yapay zeka gelişmiş.

• masturbasyon
    p*rno
    yataktan kalkmamak
    yarını düşünmemek
    alkol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben de bu hamzayı izliyodum ve uyguluodum bi süre sonra sarmamaya başladı 1 yıldır izlemiyom ama baya para kazanıyor kurslardan falan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.