Şimdi Ara

Futbolu bıraktıklarında hangisi daha iyiydi diyeceğiz sizce? Messi / C.Ronaldo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

Messi Ronaldo gibi yakışıklı olsaydı Ronaldo'nun esamesi okunmazdı

Ronaldo Messi gibi dış görünüşüyle ön plana çıkmayan biri olsaydı Messi'nin esamesi okunmazdı

Bu da onun Messi kadar profesyonel olmadığını gösterir

"A takıma ilk çıktığımda hocayı etkilemek için yaklaşık 1 saat erken gittim antrenmana, Ronaldo tek başına çalışıyordu, çoğu zaman herkesten önce gelip en son ayrılıyor." Jese RODRIGUEZ.

Adam vücudunu diri tutmak için evine cryotherapy odası yaptırıyor.

Benim için Ronaldo dünyanın gelmiş geçmiş en profesyonel futbolcusudur.

• Ben Ronaldo derim. Barça'nın efsane dönemine karşılık Madrid'in kötü döneminde başladı oynamaya, buna rağmen profesyonelliğini hiç kaybetmedi her sezon bir öncekinden daha iyiydi. Hele ki Messi ile en çok kıyaslandığı zamanlar Barça kadrosunun oyuncuları mevkilerinin en iyileriydi. Barçanın taktiğini olaya dahil bile etmiyorum, modern futbola takla attırdı adamlar. Öyle bir orta saha düzenleri vardı ki 3. isim sadece isim olarak var olsa bile sırıtmıyordu. Bırakalım da Madrid de Ronaldo'nun etrafını dizsin biraz

Şöyle de bir şey var, Messi olmasaydı Barça o dönem efsane olamazdı. Bu da bir gerçek. Ancak aynı durumun tersi Messi için de geçerli, Barça o dönem efsane olmasaydı Messi de bu kadar efsane olamazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Messi gibi eşsiz bir yetenek varken böyle konuların açılması bile çok saçma.

Fikrini öğrenmiş olduk. Gördüğün gibi Messi diyenler kadar Ronaldo diyenler de var. Azcık saygılı olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Messi Ronaldo gibi yakışıklı olsaydı Ronaldo'nun esamesi okunmazdı

Ronaldo Messi gibi dış görünüşüyle ön plana çıkmayan biri olsaydı Messi'nin esamesi okunmazdı

Bu da onun Messi kadar profesyonel olmadığını gösterir

"A takıma ilk çıktığımda hocayı etkilemek için yaklaşık 1 saat erken gittim antrenmana, Ronaldo tek başına çalışıyordu, çoğu zaman herkesten önce gelip en son ayrılıyor." Jese RODRIGUEZ.

Adam vücudunu diri tutmak için evine cryotherapy odası yaptırıyor.

Benim için Ronaldo dünyanın gelmiş geçmiş en profesyonel futbolcusudur.

buna bende katılıyorum.gece 4 te deplasmandan gelip direk antremana gitmiş spor salonuna herkes uyumaya giderken.zaten fark burdan çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

1 gram futbol bilgisi olmuyan bir insna Xavi İniesta der.Dani Alves in Xavi ve İniestadan daha çok Messiye asist yaptığını bile bilmiyor bu futboldan anlamayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Messi 444 maç 374 gol 164 asist yaş 27 toplam 21 kupa

Ronaldo 560 maç 399 gol 160 asist yaş 29 toplam 16 kupa

kariyer sonlarında Messi gol asist ve kupa sayısı olarak hep önde olucak

Messi hep Premier lige gore daha kolay gol bulunan la ligada oynadi. ronaldonun 2 kati la liga maci vardir. o konuda objektif olacaksaniz ikisinin de ispanya istatistigini verin. ronaldo disinda mac basina 1 gol ortalamasini gecen bir futbolcu yok

• Ayrıca eklemek istiyorum Messi gibi bir rakibi olmasa ronaldo da bu kadar iyi olmazdı. Spor salonunda çalışmaları ekstra antrenmanlar falan hep messiyi yakalama çabasından bence. Ha ronaldo yeteneksiz, kazma falan demiyorum Allah çarpar. Ama gerçek şu ki Messi doğal Bi yetenekle oynarken ronaldo ekstra çalışmalarının ekmeğini yiyor, o sayede bu kadar iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Messi hep Premier lige gore daha kolay gol bulunan la ligada oynadi. ronaldonun 2 kati la liga maci vardir. o konuda objektif olacaksaniz ikisinin de ispanya istatistigini verin. ronaldo disinda mac basina 1 gol ortalamasini gecen bir futbolcu yok

geçen bakmıştım transfermark tan ronaldo 2010 da geldi o yıldan beri karşılaştırmıştım gol sayılarını 2 si eşit mi çıkmıştı 1 fazla 2 eksikmiydi tam hatırlamıyorum şuan dışarı çıkıcam transfermark sitesinden gir 2 futbolcuyu aç yeni sekmede 2009-2010 sezonundan beri 2 sinin go asist sayılarını topla bak derim.

mesajı baktından sonra altına yaz istatistikleri bekliyorum.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    La liga pes gibidir. EPL ise Fifa. Birisi icin oyunu bilmek gerekir birisi icin futbolu. Bu yuzden tabikide Ronaldo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabıkı cr7 fızık kondisyon vb vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo'nun EURO başarıları ne alaka ya ?Messi avrupa şampiyonasında oynayabiliyor da bizim mi haberimiz yok ?Ronaldoyu Messinin yanına sıkıştırmak için örnek vereceğim diye saçmalıyor bazıları .

Adamların kıyaslaması ikisinin de mücadele edebildiği alanlarda olur.Dünya kupası,şampiyonlar ligi vs . Messi sanki avrupa şampiyonasında top oynuyor da kalkmış Ronaldonun başarısını övüyor adam messinin karşısında .

Ronaldo ve Messiyi izleyen iki adam da bu sorunun cevabını bilir.Messi takımı oynatır , Ronaldo gol atar . Messi olmadan Barça ilk 2 de bile kapışabilecek bir takım değil la ligada ,Ronaldo olmadan Real madrid yine liderliğe oynar

Messinin milli takım başarısına laf sokanlar dünya kupası izlememiş elemanlardır, pek takılmamak lazım .Arjantini gruptan lider çıkardı , çeyrek finalde asist yaptı .Bunlar Ronaldonun dünya kupasında yapamadığı şeyler

Premier ligciler de gelmiş yine her zamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 10 Aralık 2014; 22:05:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

Messi sadece 1 takimda basarili oldu barca disina ciksa nasil olur bilinmez ayrica arjantin milli takimi ilede ust duzey basarisi yok
    ronaldo ise hem mau hem madridde ust duzey top oynadi onunda milli takimda buyuk basarisi yok
    ayrica messi cevresindeki oyuncular iyi ise daha iyidir ama ronaldo tek basina iyidir
    sonuc olarak
    ronaldo> Messi

Ronaldo tek basina iyidir demissinde gördük dünya kupasında tek başına ne kadar iyi olduğunu
    Ronaldo madrid'de oynamasa ne clde gol kralı olur nede ballon d'or alır.

http://www.fifa.com/worldcup/players/player=201200/index.html
    http://www.fifa.com/worldcup/players/player=229397/index.html

• Ronaldo akar digerleri bakar.

• quote:

quote:

quote:

geçen bakmıştım transfermark tan ronaldo 2010 da geldi o yıldan beri karşılaştırmıştım gol sayılarını 2 si eşit mi çıkmıştı 1 fazla 2 eksikmiydi tam hatırlamıyorum şuan dışarı çıkıcam transfermark sitesinden gir 2 futbolcuyu aç yeni sekmede 2009-2010 sezonundan beri 2 sinin go asist sayılarını topla bak derim.

Ronaldo geldiğinden beri 268 maçta 282 gol 95 asist
    Messi aynı andan itibaren 284 maç 295 gol 124 asist

Tüm kulvarları dahil ettim İspanya Süper Kupadan dünya kulupler kupasına kadar. Ronaldo 1.05 Messi 1.03 çıktı. Ha bu çok büyük fark değil zaten ama eşit şartlarda oynadıklarında Messi'nin sayıca büyük bir üstünlüğü yok hatta küçük bir Ronaldo farkı var

• Bu arada Ronaldo dışında 1 gol ortalaması yok demiştim. Onu düzelteyim. O rekor gerçekten öyle ama Messi'nin ilk toy zamanlarındaki La Liga maçları da dahil. Ben adil olması açısından Ronaldo geldikten sonrasını kıyasladım. İkisi de 1 üzeri çıktı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ronaldo geldiğinden beri 268 maçta 282 gol 95 asist
    Messi aynı andan itibaren 284 maç 295 gol 124 asist

Tüm kulvarları dahil ettim İspanya Süper Kupadan dünya kulupler kupasına kadar. Ronaldo 1.05 Messi 1.03 çıktı. Ha bu çok büyük fark değil zaten ama eşit şartlarda oynadıklarında Messi'nin sayıca büyük bir üstünlüğü yok hatta küçük bir Ronaldo farkı var

Bu sayılara ek olarak, 3 ana turnuvada (La Liga, CdR ve UCL) şeklinde düşünürsek;

La Liga'da;
    Ronaldo; 178 maçta 200 gol 70 asist (1,12 gol / 1,52 gol+asist)
    Messi; 182 maçta 202 gol 89 asist (1,11 gol / 1,60 gol+asist)

Şampiyonlar Ligi'nde;
    Ronaldo; 57 maçta 57 gol 20 asist (1,00 gol / 1,35 gol+asist)
    Messi; 59 maçta 58 gol 19 asist (0,98 gol / 1,31 gol+asist)

Copa del Rey'de;
    Ronaldo; 26 maçta 20 gol 5 asist (0,77 gol / 0,96 gol+asist)
    Messi; 28 maçta 20 gol 11 asist (0,71 gol / 1,11 gol+asist)

3 major toplamında;
    Ronaldo; 261 maçta 277 gol 95 asist (1,06 gol / 1,43 gol+asist)
    Messi; 269 maçta 280 gol 119 asist (1,04 gol / 1,48 gol+asist)

Ortalamada 2si arasındaki fark yüzdelerde oynuyor.

• Soruyu şöyle soralım Messi fanı arkadaşlara da konu kapansın.

Ronaldo Barcelona'da Messi Sporting'de başlasaydı ne olurdu ? Hayal bile etmek istemiyorsunuz değil mi ?

Edit:

@RevivaL

Üniversite de bende Messi'nin Ronaldo'dan daha iyi olduğunu düşünüyordum.Sonra bir şey farkettim ki Messi harika takım arkadaşlarıyla Messi oluyor.Ronaldo arkadaşlarını harika bir takım oyuncusuna çeviriyor.

Mesut Modric Di Maria Kross v.s. diye gider.

Ayrıca Sneijder'ın 1 Ronaldo'nun 1 altın topunu da "good boy" olduğu için aldı.Sneijder Inter'i orkestra şefi gibi yönetiyordu o sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 11 Aralık 2014; 12:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Soruyu şöyle soralım Messi fanı arkadaşlara da konu kapansın.

Ronaldo Barcelona'da Messi Sporting'de başlasaydı ne olurdu ? Hayal bile etmek istemiyorsunuz değil mi ?

Edit:

@RevivaL

Üniversite de bende Messi'nin Ronaldo'dan daha iyi olduğunu düşünüyordum.Sonra bir şey farkettim ki Messi harika takım arkadaşlarıyla Messi oluyor.Ronaldo arkadaşlarını harika bir takım oyuncusuna çeviriyor.

Mesut Modric Di Maria Kross v.s. diye gider.

Ayrıca Sneijder'ın 1 Ronaldo'nun 1 altın topunu da "good boy" olduğu için aldı.Sneijder Inter'i orkestra şefi gibi yönetiyordu o sene.

Barcelonada kendini gösterip yükselmek çok daha zordur. Beklentiler yüksektir, baskı fazladır.

• Barcelona'da ve Arsenal'de bu durum yok.Altyapı temelli oldukları için zaten oyuncuları sahneye sürmek.Real Madrid ve Chelsea'de oyuncunun kredisi Barca ve Arsenal'e göre çok daha düşüktür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.