Şimdi Ara

Futbolu bıraktıklarında hangisi daha iyiydi diyeceğiz sizce? Messi / C.Ronaldo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyisiyle kötüsüyle nedenleriyle Messi mi C.Ronaldo mu arkadaşlar? Yaşlar 50-60 a geldiğinde ve sorduklarında hangisi daha iyiydi diyeceğiz.

Forumdaki futbolsever arkadaşların görüşlerini/tahminlerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulllesslyingished -- 17 Aralık 2014; 18:08:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabikide Messi

Ben her açıdan bakarım olaya
    Messi en aşşağıdan Barcelonanın altyapidan başlayıp Barcelona sisteminin anaparçası oldu.

Real Madrid her dönemde büyük transferler yapar, her zaman kanatlari bekleri orta sahaları ihtişamlıdır ve Ronaldo tam ekmek yiyebileceği bir takıma gitti çünkü Ronaldo bireysel bir oyuncudur.

Messi ise hem bireysel hemde takım oyuncusu

Ronaldo İbrahimovicin 1 tık üstü Messi ise Ronaldonun bir tık üstü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumuna kesinlikle bişey diyemem ama 'Ronaldo bireysel oyuncudur' kısmı biraz ağır olmuş sanki

• Sağlıklı yorum yapabilmek için ikisinide futbolu bıraktıkları ana kadar izlememiz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Sağlıklı yorum yapabilmek için ikisinide futbolu bıraktıkları ana kadar izlememiz gerekiyor.

Gayettabi haklısın ama yorum/tahmin bazında açtım konuyu. Şu ana kadarki futbollarını yorumlamak ve ilerisi için tahminlerde bulunmak için.

Futbolseverler ne düşünür ne söyler merak ediyorum

Diğer bi deyişle ilerde çocuklarımıza torunlarımıza anlatırken söze ' Bizim zamanımızda Messi vardı ama bir de Ronaldo vardı ki..' diye mi yoksa 'Bizim zamanımızda Ronaldo vardı ama bir de Messi vardı ki..' diye mi başlayacağız cümlemize

• Ben şahsen Kral daha iyiydi diyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi La Masia altyapılı bir sistemin ürünü. Kendini Barcelona dışında bir yerde test etmedi, meydan okumadı.

Ronaldo Premier League ve La Liga'da rüştünü ispatladı.

Ronaldo daha komple bir futbolcu diye düşünüyorum. Bu yüzden Ronaldo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Messi sadece 1 takimda basarili oldu barca disina ciksa nasil olur bilinmez ayrica arjantin milli takimi ilede ust duzey basarisi yok
    ronaldo ise hem mau hem madridde ust duzey top oynadi onunda milli takimda buyuk basarisi yok
    ayrica messi cevresindeki oyuncular iyi ise daha iyidir ama ronaldo tek basina iyidir
    sonuc olarak
    ronaldo> Messi

• Messi istediği kadar sistem oyuncusu takım oyuncusu olsun, Ronaldo 40 metreden bir tane vurur aklını alır.
  • abi niye messi, ronaldo? Bence bi Robben hepsinden daha iyi. İkisi de milli takımlarında kendilerini ispatlamadı. Bence büyük oyuncu dediğimiz milli takımda da parlamalı ve taşımalı.
  • messinin balonu yaşlandıkça patlayacak...ronaldo neden bu kadar fazla çalışıyo zannediyosunuz adam 30'lu yaşlarına yatırım yapıyor..rahat 36 37'i görür ve o yaşlardada umarım bu ülke topraklarında görürüz onu...
  • Tartışmasız Leo Messi.Futbol zekası 5x Ronaldo eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Messi istediği kadar sistem oyuncusu takım oyuncusu olsun, Ronaldo 40 metreden bir tane vurur aklını alır.

Messi'nin 40 mt.den vurmasına gerek yoktur çünkü oradan herkesi geçerek gol atabilir.

Angara Messi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

Messi sadece 1 takimda basarili oldu barca disina ciksa nasil olur bilinmez ayrica arjantin milli takimi ilede ust duzey basarisi yok
    ronaldo ise hem mau hem madridde ust duzey top oynadi onunda milli takimda buyuk basarisi yok
    ayrica messi cevresindeki oyuncular iyi ise daha iyidir ama ronaldo tek basina iyidir
    sonuc olarak
    ronaldo> Messi

Milli takımla üst düzey başarı kriteriniz nedir acaba? Çünkü Messi 5 ay kadar önce dünya kupasında final oynadı da. O Almanyaya karşı da yapabileceklerinden fazlasını yaptılar. Forvet hattı ile defans arasında uçurum vardı.

Ayrıca ronaldo ne yapmış ki milli takımla? Olaya iki yönden bakalım lütfen.

• Günümüzde hala Pele mi Maradona mı tartışmaları yapılırken, Messi-Ronaldo tartışmasını sizin torunlarınız bile konuşur.
    Karar verilmesi zor bir konu.

Çok şükür ki ikisini de izleyebiliyoruz.

• C. Ronaldo tarihde overrated bir oyuncu.Messi ile kıyaslanacak bir oyuncu yok yeryüzünde.Oyun görüşü,dribbling, pas yeteneği herseyi ile Ronaldoyu ezer.Ronaldoyu Robben le, ibrahimovic le kıyaslarım.

Videodaki en üstteki yoruma bakalım.

Çoğu kişi için aynı durumun olduğunu düşünüyorum.Messiyi çok takip ettiklerini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 10 Aralık 2014; 11:55:07 >

• Messi 444 maç 374 gol 164 asist yaş 27 toplam 21 kupa

Ronaldo 560 maç 399 gol 160 asist yaş 29 toplam 16 kupa

kariyer sonlarında Messi gol asist ve kupa sayısı olarak hep önde olucak
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Messi 10 + CR 7 = KRAL BY 17
  • Messi PREMIER LIG'e gitse basarili olur mu??

• Messi hangi lige giderse gitsin formda haliyle ligin tozunu attırır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.