Şimdi Ara

Futbolumu nasıl geliştirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Ben 4 ay sonra tam 14 yaşıma giriyorum.. Yaşıma göre kilo problemim var.. Ancak bunu elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum. 45 Günde 14 kilo verdim. Hala vermem gerek ama dediğim gibi çalışıyorum.. Şimdi biraz kendimden bahsedeyim.. Yaz ayına kadar kendimi geliştirebileceğim kadar geliştirip, sonunda bir altyapı seçmelerine katılmak istiyorum. Günde arkadaşlar haricinde kendi çapımda 2 saat antrenman yaparım. Şut yeteneğim iyidir. Pozisyonuna göre sert ve isabetli vururum. Koşma bakımından, iyi koştuğumu düşünüyorum. Kilo sorunum var, ancak benden 10 kilo zayıf ve çevik kişilerden hızlı koşarım. Ancak kilo sorunu olmasa tamamen hızlanırım. Kafa topları konusunda çok yeteneksizim. Hiç iyi kafa vuramıyorum. Çalım konusunda çalımlar atamıyorum, arkadaşlarım nedeninin kilolu olmam ve bileklerimi iyi döndüremememden kaynaklandığını söylüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Daha sonra, kafamı kaldırarak oynuyorum vearkadaşlarıma iyi paslar atıyorum.. Futbolda 2. planda olan kişlilerden görüyorum kendimi.. Yani gol attırmayı seven.. İşte kendimi nasıl geliştirebilirim;?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonumu Nasıl Düzeltirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.